Версия за печат

BG-Карнобат

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

община Карнобат, бул. "България" № 12, За: Маргарита Падарева, Република България 8400, Карнобат, Тел.: 0559 29126, E-mail: municipality_karnobat@abv.bg, Факс: 0559 27165

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http: // karnobat.acstre.com.

Адрес на профила на купувача: http: // karnobat.acstre.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Извършване на дейности за информация и публичност по проект: „Реставрация, консервация и експониране на крепост Маркели и изграждане на техническа инфраструктура към нея. Развитие на туристическа атракция „Средновековен парк Маркели”, по Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG161PO001/3.1-02/2009/005, схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG161PO001/3.1-02/2009 „Подкрепа за развитието на туристически атракции”, Операция 3.1 „Подобряване на туристическите атракции и свързаната с тях инфраструктура”, приоритетна ос 3 „Устойчиво развитие на туризма”.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

22000000

Описание:

Печатни материали и свързани с тях продукти


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Дейностите за информация и публичност по проект: „Реставрация, консервация и експониране на крепост Маркели и изграждане на техническа инфраструктура към нея. Развитие на туристическа атракция „Средновековен парк Маркели” включват следните видове дейности: изработка и монтаж на билбордове - 3 бр.; изработка и монтаж на пояснителни табели - 5 бр.; публикации в регионална медия - 4 бр.; публикации в местен вестник - 4 бр.; публикации в регионални информационни онлайн издания - 4 бр.; излъчване на репортаж в местна ефирна телевизия - 3 бр.; излъчване на репортаж от местно кабелно радио - 3 бр.; изработка на рекламна дипляна - размер А4 - двустранна цветна - с офсетов печат - 1 000 бр.; изработка на стикери с пълноцветен печат върху ПВЦ фолио - размер до 20/10 см - 150 бр.; изработване на банер с размер 300/250 пиксела - 1 бр.; активиране на банера за срок от четири седмици, ротация 50 %, паралелно излъчване в два сайта - 1 бр.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

11980 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

община Карнобат

NUTS:

BG34

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

В процедурата по чл. 14, ал. 4, т. 2 от ЗОП могат да участват както български, така и чуждестранни физически или юридически лица, включително техни обединения. В случай, че участникът участва като обединение (или консорциум), което не е регистрирано като самостоятелно юридическо лице, тогава участниците в обединението (или консорциума) сключват споразумение, ако до този момент не е сключено такова. Споразумението трябва да съдържа клаузи, които гарантират, че всички членове на обединението/консорциума са отговорни, заедно и поотделно, по закон за изпълнението на договорите; че представляващият обединението/консорциума е упълномощен да задължава, да получава указания за и от името на всеки член на обединението/консорциума; че всички членове на обединението/консорциума са задължени да останат в него за целия период на изпълнение на договора. Участниците в обединението/консорциума трябва да определят едно лице, което да представлява обединението/консорциума. Не се допускат промени в състава на обединението след подаването на офертата. Когато участникът предвижда участието на подизпълнители при изпълнение на поръчката, изискванията посочени по-долу се прилагат и за подизпълнителите, съобразно вида и дела на тяхното участие. Възлагането на работи на подизпълнители е допустимо само ако участникът приеме, че отговаря за действията, бездействията и работата на посочените подизпълнители като за свои действия, бездействия и работа. Изисквания за изпълнение на поръчката а) участникът да е изпълнявал поне два договора, с предмет извършване на информация и публичност по проекти финансирани от Европейски програми и/или национални програми през последните три години; б)участникът трябва да разполага с екип от поне двама експерти за изпълнение на поръчката със следната квалификация и опит: - висше образование, степен „Магистър” или „Бакалавър” в областта на филологиите, журналистиката и комуникациите, приложното изкуство, дизайн, графика или „еквивалинтно” и минимум 5 години общ професионален опит; в)предвижда се гаранция за изпълнение на договора в размер на 3 (три) % от стойността на договора. Срок на валидност на офертите - не по-малко от 60 (шестдесет) календарни дни от датата на получаване на офертата. Срок за изпълнение на договора - за целия срок на проекта, считано от допълнително уведомяване от страна на възложителя. Важно: В случай, че в срок от 6 (шест) месеца от датата на подписване на договора, изпълнителят не получи уведомление за стартиране на договора или финансирането по проекта отпадне договорът се разваля по право и възложителят не дължи обезщетение.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

25/06/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация, свързана с поръчката са предоставени на Интернет адреса, посочен в публичната покана. Офертата се представя в Център за административно-информационно обслужване и местни приходи (ЦАИОМП) при община Карнобат в срок до 17,00 часа на 25.06.2014 г., в непрозрачен, запечатан плик, с посочен адрес за кореспонденция и по възможност телефон, факс и електронен адрес. Адрес: община Карнобат, Център за административно-информационно обслужване и местни приходи, бул. „България” № 12, гр. Карнобат, п. код 8400 За участие в процедура по чл. 14, ал. 4, т. 2 от ЗОП с предмет: „Извършване на дейности за информация и публичност по проект: „Реставрация, консервация и експониране на крепост Маркели и изграждане на техническа инфраструктура към нея. Развитие на туристическа атракция „Средновековен парк Маркели”. Представената оферта трябва да съдържа: 1.Административни сведения за участника. 2. Регистрационни документи на участника: а) копие от документа за регистрация или ЕИК, съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец; копие от документа за самоличност, когато участникът е физическо лице; Когато не е представен ЕИК съгласно, съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър участниците - юридически лица или еднолични търговци, прилагат към своите оферти и удостоверения за актуално състояние. б) копие от документ за регистрация на чуждестранното лице, съобразно националното му законодателство, като документът бъде представен в официален превод (за юридическо лице, което не е регистрирано в България); 3.Декларации за липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.1, ал. 2 и ал. 5 от ЗОП. 4.Декларация, съдържаща списък на договори за сходни услуги, изпълнени през последните три години, включително стойностите, датите и получателите, придружена от препоръки за добро изпълнение; в препоръките да са посочени стойността, датата и мястото на извършване на услугите, както и дали е изпълнено професионално и в съответствие с нормативните изисквания. 5.Декларация, съдържаща списък на експертите, които ще участват в изпълнението, с приложени документи за образование, квалификация и документи доказващи опита на експертите. 6.Декларация за участието на подизпълнители. 7.Декларация от подизпълнител, че е съгласен да участва като такъв. 8. Споразумение от участниците в обединението/консорциума (ако е приложимо). 9.Техническо предложение: включващо срок за изпълнение на договора, срок на валидност на офертата - не по-малко от 60 (шестдесет) календарни дни от датата на получаване на офертата и хронология и описание на дейностите по информация и публичност. 10.Ценова оферта.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

24/06/2014