Версия за печат

BG-Габрово

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Габрово, пл. Възраждане № 3, За: Николай Димитров, България 5300, Габрово, Тел.: 066 818382, E-mail: n.dimitrov@gabrovo.bg, Факс: 066 809371

Място/места за контакт: Община Габрово

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.gabrovo.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.gabrovo.bg/articles/index/lang:bg/p:166.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предметът на настоящата поръчка обхваща доставката на 3 броя употребявани лекотоварни автомобила, бордови с двойна кабина, за нуждите на Община Габрово.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

34137000

Описание:

Превозни средства втора употреба, използвани за превоз на стоки


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Максималната стойност на поръчката е 37 500 лв. (тридесет и седем хиляди и петстотин лева) без ДДС

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

37500 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Габрово

NUTS:

BG322

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УЧАСТНИЦИТЕ Критерии за подбор, включващи минимални изисквания за техническите възможности на участниците: 1. Предлаганите от Участника автомобили, по отношение на отработените газове, трябва да отговарят минимум на стандарт EURO III или еквивалент. Съответствието с поставеното изискване се доказва с представянето на валиден документ, удостоверяващ, че предлаганите от него автомобили, по отношение на отработените газове, отговарят минимум на стандарт EURO III или еквивалент – заверено копие. Представената оферта трябва да съдържа: 1. Документи за правосубектност на участника: копие от документа за регистрация, заверено с подпис и печат на лицето, представляващо дружеството, или Единен идентификационен код (ЕИК) съгласно чл. 23 от Закона за Търговския регистър, когато Участникът е юридическо лице или едноличен търговец; копие от документа за самоличност, когато Участникът е физическо лице; когато Участникът в процедурата е обединение, което не е юридическо лице, документите се представят от всяко физическо или юридическо лице, включено в обединението; 2. Обща оферта - Образец № 1; 3. Техническа оферта - Образец №2 4. Ценова оферта - Образец № 3; 5. Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл.47, ал.1 и ал.2 от ЗОП – Образец № 5; 6. Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл.47, ал.1, т.1 и ал.2, т.2 и т.5 от ЗОП – Образец № 6; 7. Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл.47, ал.5 от ЗОП – Образец № 7; 8. Декларация за приемане условията на проекта на договор – Образец № 8; 9. Документи, доказващи съответствието с изискванията за техническите възможности: a. Валиден документ, удостоверяващ, че предлаганите от Участника автомобили, по отношение на отработените газове, отговарят минимум на стандарт EURO III или еквивалент – заверено копие.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Комплексната оценка (Т) на офертата на участника се изчислява по формулата: Т = А + Б + В, където: А – Предложена цена – тежест 30%, максимален брой точки – 30; Б - Сумарен пробег в километри - тежест 30%, максимален брой точки – 30; В - Сертификат за екологична категория /не по-ниска от EURO III/ - тежест 40%, максимален брой точки – 40; Подробно показателите за оценка са отразени в Методика - Приложение към настоящата покана

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

25/06/2014 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

ДРУГИ ИЗИСКВАНИЯ. Всички копия на документи се представят заверени “Вярно с оригинала”, с подпис и печат. Офертата се изготвя на български език, съгласно приложения образец и се подписва от лицето, представляващо участника, или изрично упълномощен за участие в процедурата представител. Всеки участник може да представи само една оферта. Варианти не се допускат. Оферираната цена следва да бъде в български лева. СРОК И МЯСТО ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА ОФЕРТАТА. Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик, с надпис „Доставка на употребявани лекотоварни автомобили, бордови с двойна кабина, за нуждите на Община Габрово“ в деловодството на Община Габрово. СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ОФЕРТИТЕ Срокът на валидност на офертата се определя от участника, но НЕ по-кратък от 90 календарни дни, считано от крайния срок за получаване на офертите. СРОК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА НЕ по-дълъг от 30 кал. дни след сключване на договора за изпълнение на поръчката. Всички документи могат да бъдат намерени на интернет страницата на Община Габрово, в раздел "Обществени поръчки".

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

24/06/2014