Версия за печат

BG-Варна

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Институт по металознание, съоръжения и технологии "акад.Ангел Балевски" с Център по хидро- и аеродинамика-Варна, кв.Аспарухово, ул."Уилям Фруд" № 1, За: инж.Атанас Ковачев-Ръководител сектор "ИИТ" и инж.Георги Ганев-гл.асистент към сектор "ЕС", Република България 9003, Варна, Тел.: 052 370500, E-mail: office @bshc.bg, Факс: 052 370514

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.bshc.bg.

Адрес на профила на купувача: www.bshc.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка и внедряване на цифрова система за електрозадвижване на буксировъчната количка в Плитководен басейн на ИМСТЦХА-Варна, съгласно техническо задание на Възложителя.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

31710000

Описание:

Електронно оборудване


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

съгласно техническото задание

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

24000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

кв.Аспарухово, ул."Уилям Фруд" №1, Варна

NUTS:

BG331

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Предметът на поръчката включва проектиране, разработване, доставка, монтаж, изпитания и внедряване на цифрова система за електрозадвижване на буксировъчна количка в Плитководен басейн на ИМСТЦХА-Варна.Част от предмета на поръчката са обучението на персонал и гаранционно обслужване на внедрената система. Изпълнението на поръчката ще се извършва без да се спира експлоатацията на Плитководния басейн на ЦХА-Варна. Срокът за изпълнение е до шест месеца, включващи четири месеца за разработване и два месеца за тестване на системата.Срокът за гаранция не може да бъде по-малък от 24 месеца от датата на приемо-предавателния протокол за окончателно завършване на системата. Плащанията ще се извършват в лева, по банков път, авансово и окончателно, съгласно условията на проекта за договор. При успешно внедряване на цифровата система за електрозадвижване на буксировъчната количка в Плитководния басейн, се предвижда опция за доставка и внедряване на такава система и в Дълбоководния басейн на ЦХА-Варна. Необходими документи за участие: 1. Заверени от участника копия на документи за регистрация по Булстат и ЗДДС (за физически лица- документ за самоличност). 2. Декларация за липса на обстоятелствата по Чл.47 ал.1 и ал.5 от ЗОП по образец. 3.Списък на изпълнени основни договори от участника през 2012 и 2013г. с предмет, сходен с предмета на поръчката- по образец.4.Техническо и ценово предложение-оферта, по образец.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

19/06/2014 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Публичната покана е поместена на интернет адрес: www.bshc.bg, заедно с техническото задание, проект на договор, образци на оферта и декларации. Съдържанието на офертата се поставя в непрозрачен плик, върху който се изписват:адрес на възложителя, наименование на поръчката "Доставка , монтаж и внедряване на цифрова система за електрозадвижване на буксировъчна количка в Плитководния басейн на ИМСТЦХА-Варна".адрес, телефон, факс и при възможност-електронен адрес на участника. Запечатаните в плик оферти могат да се представят срещу входящ номер в деловодството на ЦХА-Варна, кв.Аспарухово, ул."Уилям Фруд" №1, или да се изпратят по поща.Офертите на участници следва да отговарят на Чл.101в. от ЗОП и на посочените в тази покана условия.Срок за валидност на офертите 60 дни. Преди сключване на договора, избраният за изпълнител участник представя документи, издадени от компетентен орган за липса на обстоятелствата по чл.47 ал.1 т.1 от ЗОП и подписана декларация за липса на обстоятелствата по чл.47 ал.5 от ЗОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

19/06/2014