Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална здравноосигурителна каса, ул. "Кричим" 1, За: Кристиян Велинов, Република България 1407, София, Тел.: 02 9659345, E-mail: KVelinov@nhif.bg, Факс: 02 9659165

Място/места за контакт: НЗОК, гр. София, ул. "Кричим" 1

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nhif.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.nhif.bg/web/guest/63.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предметът на обществената поръчка е предоставяне на услуги по комплексно измиване и почистване на служебните автомобили на ЦУ на НЗОК. Кандидатите трябва да разполага с необходимата материално-техническа база за извършване на следните видове услуги: - Външно измиване на леки автомобили и микробуси; - Вътрешно почистване на леки автомобили и микробуси; - Цялостно (външно и вътрешно) почистване на леки автомобили и микробуси; - Пране на тапицерията на леки автомобили и микробуси.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50112300

Описание:

Измиване, почистване и други подобни услуги, свързани с автомобили


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Услугите по комплексно измиване и почистване обхващат 13 леки автомобила и 2 микробуса, с модели и марки подробно описани в раздел IV на техническите изисквания и указания за офериране на възложителя.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

8000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

На територията на гр. София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Кандидатите трябва да разполагат с необходимата материално-техническа база за извършване на следните видове услуги: - Външно измиване на леки автомобили и микробуси; - Вътрешно почистване на леки автомобили и микробуси; - Цялостно почистване на леки автомобили и микробуси; - Пране на тапицерията на леки автомобили и микробуси. 2. Услугите по т. 1 трябва да се извършват с качествени материали и консумативи, собственост на изпълнителя. 3. Кандидатите следва да имат възможност да извършват видовете услуги по т. 1 в работни дни от 9:00 до 17:30 ч., както и в почивни и празнични дни, съобразно установеното работно време на кандидата. 4. Срок за приемане за обслужване на автомобилите: 4.1. Без предварителна заявка - до 40 минути след пристигане на автомобила на територията на автомивката; 4.2. С предварителна заявка – до 20 минути след пристигане на автомобила на територията на автомивката; 4.3. Заявките ще се извършват от упълномощено длъжностно лице по договора или от водача на съответното превозно средство по факс, телефон или електронна поща. 5. Периодичността на посещенията на автомивката и видовете услуги по т. 1, които възложителят желае да ползва ще са съобразно неговите конкретни нужди и в рамките на определените за целта бюджетни средства. 6. Кандидатите трябва да разполагат със собствена или наета автомивка в която ще се извършват услугите – предмет на настоящата обществена поръчка. Автомивката трябва да се намира на територията на гр. София, на разстояние не повече от 5 км. от сградата на ЦУ на НЗОК - ул. „Кричим“ № 1. Пълно описание на изискванията на Възложителя за извършването на услугата се съдържа в Раздели № IV, V, VI, VII от Техническите изисквания и указания за офериране, които са неразделна част от публичната покана.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

20/06/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Съдържанието на офертата включва задължително Приложения №№ 1, 2, 3 и 4 към поканата. Офертите се представят всеки работен ден от 9:00 до 17:00 ч. до обявения срок в деловодството на Централно управление на Националната здравноосигурителна каса на адрес: гр. София 1407, ул. ”Кричим” № 1, лично, чрез куриерска фирма или по пощата чрез известие за доставяне. Неразделна част от настоящата публична покана са утвърдените от Възложителя Технически изисквания и указания за офериране, Приложения №№ 1, 2, 3, 4 и 5, които са на разположение на оферентите на посочения в раздел I на поканата интернет адрес в рубрика "Търгове".

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

19/06/2014