Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Изпълнителна агенция по горите, бул. "Христо Ботев" 55, ет.5, За: Деница Александрова, България 1040, София, Тел.: 02 98511519, E-mail: aleksandrova@iag.bg, Факс: 02 9813736

Място/места за контакт: Изпълнителна агенция по горите

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.iag.bg.

Адрес на профила на купувача: www.iag.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Обществена поръчка, провеждана по реда и при условията на глава VIII a от ЗОП с предмет "ДОСТАВКА ЧРЕЗ ПОКУПКА НА ЕДИН БРОЙ НЕУПОТРЕБЯВАН, ВИСОКОПРОХОДИМ АВТОМОБИЛ ЗА НУЖДИТЕ НА ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ГОРИТЕ" Технически характеристики: Един брой нов неупотребяван автомобил: - работен обем – мин. 1900 куб.см - вид гориво – дизел - мощност – мин. 103 кВт. - Скоростна кутия – 6-степенна, ръчна - Колесна формула – 4х4 - Брой врати – 4 - Купе – тип Седан - брой места - 5 - Алармена система - Датчик за контрол на налягането в гумите - Радио CD MP3-плейър - Темпомат - Фарове за мъгла - Mултифункционален волан - EPB - електронна ръчна спирачка с функция "Auto Hold" и асистент за потегляне по наклон - ESP/ABS/EBV/ASR/EDS/MSR/BA/ Асистент за стабилизиране на управлението при завой/Система за контрол на стабилността при движение с прикачен товар (или еквивалент) - Двузонален климатроник (Climatronic) с разделно регулиране на температурата - Евро 5 плюс - Ел. отопляеми странични огледала - Ел. регулиране височината на фаровете - Електромеханично сервоуправление на волана в зависимост от скоростта - Електронен имобилайзер - Тонирани в зелено термоизолационни странични и задно стъкла - Задни дискови спирачки - Извод за 12V - Перманентно задвижване на четири колела - Предни дискови спирачки - Предни халогенни фарове с поликарбонатно стъкло и интегрирани мигачи - Предни чистачки с програмируем интервал и сензор за дъжд - Предупредителен сигнал при непоставени предни колани - Система за разпознаване на умората - Система за рекуперация на спирачната енергия в комбинация със старт-стоп функция на двигателя - Функции "Coming home" и "Leaving home" Дневни светлини, автоматично включване на фаровете с механична функция "Coming home" и автоматична функция "Leaving home" - Централно заключване с дистанционно управление - цвят – черен металик Екологична норма: Да отговаря на екологичните норми на ЕС и Република България и да може да бъде регистриран съобразни действащото законодателство. Гаранция на автомобила – мин. 2 години без ограничение в пробега, с валидност в цяла Европа. Срок за изпълнение на доставката – не повече от 10 (десет) работни дни. Място на доставка: гр. София, бул. „Христо Ботев” 55, сградата на Министерство на земеделието и храните. Обществената поръчка е във връзка с изпълнение на дейност F2 от проект "Опазване на ключови горски хабитати на Малкия креслив орел (Aquila pomarina) в България" по програма LIFE+ на ЕС.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

34113200

Описание:

Превозни средства с висока проходимост


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

1 (един) брой неупотребяван автомобил

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

48896 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Представените оферти да отговарят на изискванията, съгласно чл. 101 в, ал. 1 от Закона за обществените поръчки. Доставката на автомобила да бъде извършена на адрес: гр. София, бул. "Христо Ботев" 55, сградата на Министерство на земеделието и храните. Предлаганата от учасника офертна цена не трябва да надвишава планирания от Възложителя финансов ресурс, а имено 48895.75 лева без ДДС.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Показател №1: „Предложена цена” (Т ц) – с максимален брой точки 100 и относителна тежест в комплексната оценка 0,60; Показател № 2: „Брой екстри извън посочените в техническото задание” (Т е) – с максимален брой точки 100 и относителна тежест в комплексната оценка 0,40. Комплексна оценка: Комплексната оценка (КО) на всеки участник се получава, като сума от оценките на офертата по двата показателя, изчислени по формулата: КО = П1 + П2 Оценката се закръгля с точност до два знака след десетичната запетая (0,00). Офертата, получила най-висока комплексна оценка се класира на първо място. Към публичната покана е приложена методика - приложение 6 за ценка на офертите.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

16/06/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Съдържание на офертата съгласно чл. 101в, ал. 1 от Закона за обществените поръчки: 1. Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан и подпечатан от представляващия кандидата (в оригинал); 2. Копие от документа за регистрация или ЕИК, съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, когато кандидатът е юридическо лице или Едноличен търговец, а когато е физическо лице - копие от документ за самоличност (заверено от участника); Чуждестранните юридически лица прилагат еквивалентен документ на съдебен или административен орган на държавата, в която са установени в официален превод. Когато участникът е обединение на физически и/или юридически лица, което обединение не е самостоятелно юридическо лице, се представя документ за учредяване на обединението, от който следва да е видно разпределението на участието на лицата при изпълнение на дейностите по поръчката и представляващия го. 3. Оферта - приложение 1, в оригинал. В офертите си кандидатите трябва да посочат срок на валидност, но не по-малко от 60 календарни дни след крайния срок за представяне на офертите. 3. Административни сведения за кандидата (в оригинал) - приложение № 4; 4. Техническо предложение (в оригинал)-попълва се Техническата оферта - приложение № 2 към настоящата покана, изцяло съобразявайки се с Техническото задание, неразделна част от документацията и се прилага техническа спецификация; 5. Ценово предложение (представено в отделен запечатан непрозрачен плик с надпис "Предлагана цена", както и нотариално заверен препис на пълномощно на лицето, подписващо офертата ако последната е подписана от лице, различно от представляващия кандидата лице - Приложение № 3; 6. Декларация по чл. 47, ал. 1 от ЗОП - Приложение 5. Начин на представяне на офертите: 1. Офертите се представят в запечатан плик с надпис "Оферта за доставка чрез покупка на един брой неупотребяван, високопроходим автомобил за нуждите на Изпълнителна агенция по горите" , името на кандидата, лице и телефон за контакт. 2. Офертите се подават лично от лицата, имащи право да представляват кандидата или от надлежно упълномощени лица на адрес гр. София, бул. Христо Ботев № 55, Изпълнителна агенция по горите; Пълен достъп по електронен път до документацията за участие в поръчката може да се получи на адрес www.iag.bg в рубриката "Обществени поръчки". При постъпване на въпроси по документацията от заинтересиваните лица, отговорите на същите ще бъдат публикувани на сайта на Изпълнителна агенция по горите. При подписване на договора се представят: 1. Документи по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП; 2. Декларация по чл. 47, ал. 5 от ЗОП

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

16/06/2014