Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална здравноосигурителна каса, ул. Кричим № 1, За: Кристиян Велинов, България 1407, София, Тел.: 02 9659456, E-mail: kvelinov@nhif.bg, Факс: 02 9659165

Място/места за контакт: гр. София, ул. Кричим № 1

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nhif.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.nhif.bg/web/guest/63.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Преглед на очите и оценка състоянието на зрението на служителите на ЦУ на НЗОК, работещи с видеодисплеи, от специалист по очни болести"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

85121281

Описание:

Офталмологични услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

На профилактични прегледи от офталмолог подлежат до 300 служителя на ЦУ на НЗОК. Посоченият брой служители е ориентировъчен, като Възложителя не се ангажира с точна бройка на служителите, на които ще бъдат извършени профилактичните офталмологични прегледи за срока на сключения договор.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

6000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Офталмологичен кабинет, посочен от Изпълнителя, на територията на гр. София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Изискваняи за изпълнение на услугата: Предмета на услугата включва извършването на офталмологични профилактични прегледи на всички служители на ЦУ на НЗОК, които работят с видеодисплеи, както и издаване на документ с медицинско предписание от специалист, в случай, че е необходима корекция на зрението на даден служител на ЦУ на НЗОК. Услугата ще се извършва в офталмологичен кабинет, който Изпълнителят осигурява за собствена сметка. Офталмологичният кабинет може да се намира на територията на лечебно заведение, и/или медицински център, и/или на друго място, на което служителите от ЦУ на НЗОК ще имат право на достъп. В офталмологичния кабинет следва да е налично съответното оборудване, чрез което да е възможно извършването на пълен очен преглед, както и издаването на документ (рецепта) с медицинско предписание в случай, че е необходима корекция на зрението на даден служител на ЦУ на НЗОК. Очните прегледи следва да се извършват от специалист по очни болести, който има придобита специалност „офталмология“. Графикът за извършване на прегледите на служителите на ЦУ на НЗОК ще се изготви и съгласува съвместно от Възложителя и Изпълнителя. 2. Изисквания към кандидатите: 2.1. Оферта в отговор на публичната покана може да подаде всяко българско или чуждестранно физическо или юридическо лице, което притежава правото да извършва очни прегледи и да издава документи с медицински предписания. 2.2. Кандидатите следва да разполагат с офталмологичен кабинет на територията на гр. София. 2.3. Кандидатите следва да разполагат с минимум един специалист по очни болести, който има придобита специалност „офталмология“.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

13/06/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Съдържанието на офертата включва задължително Приложения №№ 1, 2, 3, 4 и 5 към поканата. Офертите се представят всеки работен ден от 9,00 до 17,00 часа до обявения срок в деловодството на Централно управление на Национална здравноосигурителна каса на адрес: София 1407, ул. Кричим № 1, ст.109, лично, чрез куриерска фирма или по пощата чрез известие за доставяне. Неразделна част от настоящата публична покана са утвърдените от Възложителя Технически изисквания и указания за офериране, Приложения №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6 , които са на разположение на оферентите на посочения в раздел I на поканата интернет адрес в профила на купувача.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

12/06/2014