Версия за печат

BG-Карнобат

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

община Карнобат, бул. "България" № 12, За: Маргарита Падарева; Кремена Красимирова, Република България 8400, Карнобат, Тел.: 0559 29126; 0559 29156, E-mail: municipality_karnobat@abv.bg, Факс: 0559 27165

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http: // karnobat.acstre.com.

Адрес на профила на купувача: http: // karnobat.acstre.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предоставяне на мобилни услуги на работниците и служителите от Община Карнобат, "Други дейности към общинска администрация", "Други дейности към образованието", "Други дейности по социалните услуги и училищно здравеопазване" и Общинско предприятие "Благоустройствени, комунални и ремонтни дейности", гр. Карнобат. Приблизителният брой на служителите, на които ще се предоставя услугата е 200. Посоченият брой е ориентировъчен с възможност за увеличаване и намаляване на броя на абонатите от групата по искане на Възложителя. Всеки участник следва: 1. Да предостави на Възложителя абонаментни SIM-карти, за включване към своята мобилна клетъчна мрежа, по стандарт GSM, след заявка, по видове абонаментни планове, зададени от Възложителя, съгласно нуждите и потребностите на различните абонати в Корпоративната група, за срока на договора. 2. Да предоставя, по необходимост на Възложителя допълнителни SIM-карти, със срок на действие, съответстващ на сключения договор. 3. Да предоставя възможност за смяна на тарифните планове според необходимостта на Възложителя. 4. Да включи в една корпоративна група всички предоставени абонаменти (SIM-карти) по точка 1 и 2 и разговорите между абонатите в корпоративната група да са безплатни и без лимит. 5. Да предостави възможност за включване към корпоративната група по т. 1 на посочени от Възложителя служители, притежаващи лични SIM-карти, при преференциални ценови условия, като разходите бъдат за тяхна сметка. 6. По указания на Възложителя да извършва ограничения на възможностите за избиране на направления от абонатите на корпоративната група. 7. Да предоставя на Възложителя справки за проведени разговори на абонатите по направления, време и стойност. 8. По указание на Възложителя да активира и деактивира услугата Роуминг за определени абонати. 9. Да се изисква дубликат на открадната или загубена карта. 10. Да предоставя услугата „мобилен интернет” на подадени от Възложителя номера и предоставяне на услугата „мобилен интернет” при необходимост на допълнително подадени номера.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

64200000

Описание:

Далекосъобщителни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Приблизителният брой на служителите, на които ще се предоставя услугата е 200. Посоченият брой е ориентировъчен с възможност за увеличаване и намаляване на броя на абонатите от групата по искане на Възложителя.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

24000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

община Карнобат

NUTS:

BG34

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участникът трябва да притежава валидна индивидуална лицензия (разрешение) издадена от „Комисията за регулиране на съобщенията” за територията на Република България съгласно Закона за електронните съобщения, за осъществяване на далекосъобщения (електронни съобщения) чрез далекосъобщителна клетъчна мрежа (електронна съобщителна мрежа). Участникът да приложи в офертата си сертификат (заверено копие), за внедрена от участника система ISO 9001:2008 или „еквивалентно”. Участникът да приложи в офертата сертификат (заверено копие), за внедрена от участника система за информационна сигурност ISO 27001:2005 или „еквивалентно”. Участникът да приложи в офертата сертификат (заверено копие), за внедрена от участника система за управление на информационни услуги ISO 20000-1:2011 или „еквивалентно”. Срок за изпълнение: 1 /една/ година, считано от датата на сключване на договора. Срок на валидност на офертите: 60 (шестдесет) календарни дни, включително от крайния срок за получаване на офертите. Начин на плащане: в български лева, по банков път. Схема на плащане: Авансово плащане: не се предвижда. Периодични плащания - ще се извършват в срок не по-малко от 30 (тридесет) дни след представяне на фактура. Окончателно плащане: не се предвижда.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Крайната оценка (Ко – 100 т.) се изчислява по следната формула: Ко=Кц*0,6+Кт*0,4 ценови показатели Кц Кц = К1 + К2 + К3 + К4 + К5 + К6 + К7 + К8 + К9 + К10 + К11+ К12+ К13 технически показатели Кт Кт = 100 х Тn/Тmax, където Тmax - Най-голямата декларирана стойност на параметъра Тn – стойността на параметъра от участника, чието предложение се разглежда.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

06/06/2014 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация може да бъде получена на следният интернет адрес: http: // karnobat.acstre.com. Офертата се представя в Център за административно-информационно обслужване и местни приходи (ЦАИОМП) при община Карнобат в срок до 16,00 часа на 06.06.2014 г., в непрозрачен, запечатан плик, с посочен адрес за кореспонденция и по възможност телефон, факс и електронен адрес. Адрес: община Карнобат, Център за административно-информационно обслужване и местни приходи, бул. „България” № 12, гр. Карнобат, п. код 8400 За участие в процедура по чл. 14, ал. 4, т. 2 от ЗОП с предмет: „Избор на мобилен оператор за нуждите на община Карнобат и ОП "БКРД", гр. Карнобат през 2014 - 2015 г.”. Представената от Вас оферта трябва да съдържа: 1.Административни сведения за участника. 2.Регистрационни документи на участника: единен идентификационен код съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър – заверено копие. 3.Валидна индивидуална лицензия (разрешение) издадена от „Комисията за регулиране на съобщенията” за територията на Република България съгласно Закона за електронните съобщения. 4.Сертификат (заверено копие), за внедрена от участника система ISO 9001:2008 или „еквивалентно”. 5.Сертификат (заверено копие), за внедрена от участника система за информационна сигурност ISO 27001:2005 или „еквивалентно”. 6.Сертификат (заверено копие), за внедрена от участника система за управление на информационни услуги ISO 20000-1:2011 или „еквивалентно”. 7.Техническо предложение, включващо срок за изпълнение на поръчката, срок на валидност на офертата - не по-малко от 60 (шестдесет) календарни дни, считано от крайния срок за приемане на офертите. 8.Ценово предложение.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

06/06/2014