Версия за печат

BG-Ихтиман

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Ихтиман, ул."Цар Освободител" 123, За: Георги Илиев, Република България 2050, Ихтиман, Тел.: 0724 82381, E-mail: obshtina_ixtiman@mail.bg, Факс: 0724 82550

Място/места за контакт: Община Ихтиман, ул."Цар Освободител" 123

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: ihtiman-obshtina.com.

Адрес на профила на купувача: ihtiman-obshtina.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Абонаментно техническо поддържане, ремонт и реконструкция (модернизация) на ел. мрежите и съоръженията за външно изкуствено осветление (УО) на недвижими имоти – публична общинска собственост (улици, площади, паркове, градини и други), находящи се на територията на Община Ихтиман”. Предметът на поръчката включва извършване на необходимите дейности, подробно описани в приложеното към настоящата покана техническо задание на възложителя, в съответствие с действащата нормативна уредба, и във връзка със задължението на Общината, като собственик на съоръженията за външно изкуствено осветление /УО/ на улици, площади, паркове, градини и други недвижими имоти – публична общинска собственост, находящи се на територията на Община Ихтиман, да ги експлоатира безопасно и да ги поддържа технически изправни.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50232100

Описание:

Услуги по поддържане на общественото осветление


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Разполагаемият финансов ресурс на Възложителя за настоящата обществена поръчка е в размер на 43000 лв. без вкл. ДДС. В предмета на възлаганата обществена поръчка се включва извършване на следните видове дейности: Ремонт на осветително тяло на височина над 10м; Ремонт на осветително тяло над мрежа ниско напрежение; Ремонт на осветително тяло под мрежа ниско напрежение; Демонтаж на улично осветително тяло на височина над 10м; Демонтаж на улично осветително тяло над мрежа ниско напрежение; Демонтаж на улично осветително тяло под мрежа ниско напрежение; Монтаж на рогатка на височина над 10 метра; Монтаж на рогатка над мрежа ниско напрежение; Монтаж на рогатка под мрежа ниско напрежение; Демонтаж на рогатка на височина над 10 метра; Демонтаж на рогатка над мрежа ниско напрежение; Демонтаж на рогатка под мрежа ниско напрежение; Изтегляне на усукан проводник /междустълбие/; Възстановяване на скъсан проводник за едно междустълбие; Демонтаж на АС проводник /междустълбие/; Монтаж на СТС – стълб /изкоп, бетон и др./; Демонтаж на СТС – стълб /изкоп, бетон и др./; Монтаж на присъдинителна клема за усукан проводник на височина до 12 метра; Монтаж или подмяна на проводник от мрежата до осветителното тяло; Монтаж на присъединителна клема между АС и усукан проводник; Подмяна на крушки; Смяна на комутационна апаратура; Локализиране на повреда; Почистване на мрежи от клони на дървета за едно междустълбие; Монтаж на ново осветително тяло на височина над 10 метра; Монтаж на ново осветително тяло над мрежа ниско напрежение; Монтаж на ново осветително тяло под мрежа ниско напрежение; Услуга с автовишка – 14 – 16 метра; Монтаж и демонтаж на контактори,часовници и фоторелета; Полагане на кабел САВТ в изкоп, вкл. Изкопните работи; Направа на тръбна мрежа до 4 тръби, без материалите; Направа на шахти, вкл. всички материали.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

43000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Ихтиман

NUTS:

BG412

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Всички заложени в Техническото задание видове работи следва да се изпълняват в съответствие с действащите технически нормативни изисквания за съответния вид работа и действащата нормативна уредба. 2. Техническото поддържане и ремонт на ел. мрежите и съоръженията за външно изкуствено осветление (УО) включва извършване на периодичен контрол и профилактика на съоръженията и мрежите два пъти годишно, за което изпълнителя представя подробен отчет за проблемите и нередностите, както и ремонтни дейности при възникване на аварийни ситуации. 3. При възникване на аварийни ситуации, изпълнителя следва да изпраща на обекта специалисти за отстраняване на повредата до един ден от повикването или незабавно ако се застрашава живота и здравето на хората. 4. В случаите когато са налага подмяна на части и/или консумативи, изпълнителят следва предварително да представя, на определено от Възложителя лице, заявка с количеството на необходимите за подмяна части (тела) и/или консумативи за утвърждаване. 5. До 5-то число на всеки месец изпълнителя следва да изготвя и представя на възложителя протоколи за извършените през предходния месец видове работи по населени места. 6. В офертното предложение участниците следва да предложат единични цени в лв. без ДДС за всички видове дейности включени в Техническото задание на възложителя. Предложените единични цени в български лева ще бъдат окончателни и ще включват всички разходи по изпълнение на поръчката в описания вид и обхват. ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УЧАСТНИЦИТЕ: Оферти могат да подават всички български или чуждестранни физически и/или юридически лица, както и техни обединения. 1. Участникът следва да разполага със следното минимално техническо оборудване (собствено или наето), необходимо за изпълнение на поръчката, както следва: един брой автовишка (автостълба); един брой високопроходим автомобил. 2.Участниците да имат на разположение минимален състав от 2 (двама) технически лица, които ще бъдат ангажирани с изпълнението на поръчката, включващ един електромонтьор с минимум пет години професионален стаж като електромонтьор и едно лице с придобита професионална техническа квалификация с минимум три години стаж на техническа длъжност. 3.По отношение на участниците не трябва да са налице обстоятелствата по чл.47, ал.1, т.1, букви "а"-"д", чл.47, ал.5, т.1 и 2 от ЗОП.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

05/06/2014 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Публичната покана и образците на документи, свързани с поръчката са публикувани на посочения интернет адрес на профила на купувача - www.ihtiman-obshtina.com. Офертите се представят в здрав, запечатан, непрозрачен плик, като върху плика е изписано името на поръчката и участника. Офертите трябва да съдържат: 1. Заверено от участника копие на: документ за регистрация или ЕИК съгл. чл.23 от ЗТР, когато участника е ЮЛ или ЕТ; документ за регистрация на чуждестр. лице съобразно националното му законодателство или еквив. документ на съдеб. или админстр. орган в държ. в която е установен, като докум. бъде преведен на бълг.език в офиц.превод; копие от документ за самоличност, когато участникът е ФЛ; 2. Декларация (свободен текст), съдържаща списък на техническите лица, които ще бъдат ангажирани с изпълнението на поръчката. 3. Документи, удостоверяващи професионалната квалификация на техническите лица, които участникът ще използва за изпълнение на обществената поръчка – под формата на удостоверения за придобита квалификация и др. 4. Документи, удостоверяващи опита на техническите лица, които участникът ще използва за изпълнение на обществената поръчка – под формата на копия от трудови и/или служебни книжки. 5.Декларация за техническото оборудване, с което разполага участникът за изпълнение на обществената поръчка, придружена с документи доказващи основанието за ползване (талон за регистрация, договор за наем, лизинг и др.). 6. Техническо предложение за изпълнение на поръчката - по образец; 7. Ценово предложение - по образец; 8. Декларация за липсата на обстоятелства по чл.47, ал.1.,т.1,букви "а"-,,д" от ЗОП - по образец; 9. Декларация за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5, т. 1 и 2 от ЗОП - по образец; 10. Декларация за подизпълнителите, ако участникът предвижда такива, както и вида на работите, които ще извършват, и дела на тяхното участие при изпълнението на поръчката - по образец; 11. Декларация за съгласие за участие като подизпълнител - по образец.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

05/06/2014