Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Комисия за регулиране на съобщенията, ул. "Гурко" № 6, За: Силвена Райкова, Република България 1000, София, Тел.: 02 9492950, E-mail: sstoyanova@crc.bg

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.crc.bg.

Адрес на профила на купувача: www.crc.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предоставяне на обществени телефонни услуги при следните обособени позиции: Позиция 1: Предоставяне на фиксирана телефонна услуга за нуждите на КРС; Позиция 2: Предоставяне на мобилни телефонни услуги за нуждите на КРС

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

64211000

Описание:

Обществени телефонни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Срокът за изпълнение на поръчката е 2 години, както следва: За Позиция 1 - Договорът ще се сключи считано от 08.12.1014 г. Свързването към фиксираната обществена телефонна мрежа ще се реализира посредством SIP TRUNK съединителни линии с капацитет 30 разговорни канала. Посредством посочените интерфейси ще се предоставят фиксирани телефонни услуги за 500 бр. телефонни номера с автоматичен вход при запазване на използвания блок от географски номера. За Позиция 2: Договорът ще се сключи считано от 22.12.1014 г. за корпоративна група с минимум 101 абоната.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:


МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Република България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Декларации по чл. 47, ал. 1, т. 1 и ал. 5 от ЗОП; 2.Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан от представляващия участника (в оригинал). 3.Документи, удостоверяващи правосубектност. 4.За Позиция 1: Участникът трябва да притежава валидно към датата на подаване на офертата разрешение за осъществяване на електронни съобщения – „Разрешение за ползване на индивидуално определен ограничен ресурс – номера, за осъществяване на обществени електронни съобщения” или „Разрешение за ползване на индивидуално определен ограничен ресурс – номера, за осъществяване на обществени електронни съобщения чрез обществена електронна съобщителна мрежа и предоставяне на фиксирана телефонна услуга”; 5. За Позиция 2: Участникът трябва да притежава валидно към датата на подаване на офертата разрешение за осъществяване на електронни съобщения чрез мобилна наземна мрежа по стандарт GSM/UMTS с национално покритие „Разрешение за ползване на индивидуално определен ограничен ресурс – номера, за осъществяване на обществени електронни съобщения чрез мобилна наземна мрежа, с предоставен индивидуално определен ограничен ресурс – радиочестотен спектър в обхвати 900 MHz, 1800 MHz и 2 GHz”.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Съгласно показателите за оценка посочени в РАЗДЕЛ V на поканата публикувана на интернет страницата на КРС, на адрес: www.crc.bg, Раздел "За нас", подраздел "Обяви".

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

27/06/2014 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:


СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

27/06/2014