Версия за печат

BG-Ямбол

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Водоснабдяване и канализация" ЕООД, ул. "Д-р П. Брънеков" № 20, За: Василка Стоянова, Република България 8600, Ямбол, Тел.: 046 661932, E-mail: vik_yambol@abv.bg, Факс: 046 661938

Място/места за контакт: Централно управление на "ВиК" ЕООД гр. Ямбол

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.vik-yambol.com.

Адрес на профила на купувача: www.vik-yambol.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предметът на поръчката включва доставка на строителни материали, необходими за текуща поддръжка на сградите и съоръженията, собственост на “ВиК” ЕООД гр. Ямбол. Видовете материали са подробно описани в Техническо задание към публичната покана. При възникнала необходимост от строителни материали, които не са включени в предложената номенклатура, същите ще се доставят по действащите пазарни цени към датата на доставката. Поръчката е разделена на две обособени позиции, както следва: Обособена позиция № 1 – Доставка на строителни материали за нуждите на район Ямбол, район Стралджа и район Тунджа; Обособена позиция № 2 – Доставка на строителни материали за нуждите на район Елхово и район Болярово. Участниците могат да подадат оферта за една или повече обособени позиции.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

44110000

Описание:

Строителни материали


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Поръчката ще се изпълнява чрез периодични доставки в количества, определени по предварителни писмени заявки съобразно нуждите на “ВиК” ЕООД гр. Ямбол. Количествата се определят съобразно текущите заявки на Възложителя, регулярно през срока на действие на договора. Общата цена за изпълнение на поръчката се формира на база на единичните цени съгласно Ценовото предложение на Изпълнителя, по видове и количество заявени материали и действително изпълнените доставки. Стойността на поръчката се определя в лева, без включен ДДС и не може да надвишава 65 999.99 лева (шестдесет и пет хиляди деветстотин деветдесет и девет лева и 99 ст.) без ДДС

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Франко търговски обект на изпълнителя

NUTS:

BG343

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителните материали трябва да отговарят на изискванията за качество съгласно Наредбата за съществените изисквания към строежите и оценяване съответствието на строителните продукти. Строителните материали да бъдат със здрави опаковки, с етикети на български език и да съдържат информация за вида на материала, съдържанието, производителя, качеството, датата на производство и срока на годност. Участниците трябва да разполагат със собствена или наета складова база и/или търговски обект за съхранение и продажба на строителни материали на територията на гр. Ямбол – за обособена позиция № 1 и на територията на гр. Елхово – за обособена позиция № 2.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

04/06/2014 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Участниците посочват във финансовото предложение цени без включен ДДС. Посочените цени трябва да включват всички разходи по доставката. Начин и срок на плащане – по банкова сметка на Изпълнителя в срок не по – малък от 60 (шейсет) дни от датата на издаване на фактурата. Всички предложения се представят на български език, без зачерквания и поправки. Документ, чийто оригинал е на чужд език, се представя и в официален превод на български език. Всички представени документи следва да бъдат подписани и подпечатани от участника, а всички страници трябва да бъдат номерирани. Всички представени документи, които не са оригинални следва да бъдат подписани, подпечатани и заверени с “Вярно с оригинала”, а в случаите когато участникът представя документ, чийто оригинал не притежава, същият следва да бъде заверен с “Вярно с копието, притежавано от ………..”. Офертата трябва да съдържа: 1. Списък на документите, съдържащи се в офертата; 2. Заявление за участие /Оферта/ с подпис и печат на участника /по – образец/. Подписва се от представляващия/те дружеството съгласно регистрацията или от упълномощено от него/тях лице/а, като се прилага съответното пълномощно; 3. Копие от документ за регистрация на участника или ЕИК съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец, а когато е физическо лице - копие от документ за самоличност. Чуждестранните лица представят еквивалентен документ на удостоверението за актуално състояние, издаден от съдебен или административен орган на държавата, в която са установени в официален превод; 4.Декларация от участника, че строителните материали, предмет на поръчката отговарят на изискванията за качество съгласно Наредбата за съществените изисквания към строежите и оценяване съответствието на строителните продукти; 5. Декларация от участника, че разполага със собствена или наета складова база и/или търговски обект за съхранение и продажба на строителни материали на територията на гр. Ямбол – за обособена позиция № 1 и на територията на гр. Елхово – за обособена позиция № 2, с приложен документ за собственост или договор за наем за срока на изпълнение на договора; 6. Административни сведения за участника – по образец; 7. Техническо предложение -по образец; 8. Ценово предложение - по образец. Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик, лично, по пощата или чрез куриерска служба в деловодството на “ВиК” ЕООД на адрес: гр. Ямбол 8600, ул. “Д-Р П. Брънеков” № 20. Върху плика се посочва предмета на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес.Допълнителна информация и образци на документи, свързани с поръчката, могат да бъдат получени на посочения интернет адрес.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

03/06/2014