Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Агенция по вписванията, ул. "Елисавета Багряна" 20, За: Валентин Руженов, България 1111, София, Тел.: 029486 200, E-mail: valentin.rujenov@registryagency.bg, Факс: 029486 194

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.registryagency.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://www.registryagency.bg/?cat=3.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Доставка на допълнителен модул и съответния софтуер за машина за персонализиране на карти Matica S6000GE за нуждите на регистър БУЛСТАТ”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

48960000

Описание:

Драйверни и системни софтуерни пакети


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

„Доставка на допълнителен модул и съответния софтуер за машина за персонализиране на карти Matica S6000GE за нуждите на регистър БУЛСТАТ”. Изпълнението включва доставка на модул и съответния софтуер, инсталиране, конфигуриране и обучение на служители за работа с техниката и софтуера на машина за персонализиране на карти Matica S6000GE.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

30000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изготвяне на офертата: Офертата трябва да се изготви съгласно чл. 101в от ЗОП и да съдържа: - данни за лицето: наименование, ЕИК, регистрация по ЗДДС, адрес за кореспонденция и телефон, лице за контакти, банкова сметка; - изричен текст, че се приемат всички условия и изисквания за изпълнението на поръчката; декларация по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП; - предложение за изпълнение, съгласно Техническото задание; - ценово предложение с посочване на общата цена и с означение дали предложената цена е с/без ДДС. Цената е до максималната стойност на поръчката. В офертата трябва да е посочен срок за валидност най-малко 30 дни от крайния срок за получаване на оферти. Срок за получаване на оферти – съгласно означения срок в поканата в Портала на обществените поръчки и публичния профил на купувача http://www.registryagency.bg/?cat=3 , на адрес: гр. София 1111, ул. „Елисавета Багряна” №20, Агенция по вписванията. Офертата трябва да се представи в запечатан непрозрачен плик лично или от упълномощено лице, в деловодството на Агенция по вписванията. Офертата може да бъде подадена и по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка. Върху плика се посочва наименование на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес. Участникът е длъжен да обезпечи получаването на офертата на указаното място и срок. Разходите за подаване на офертата са за негова сметка. Рискът от забава или загубване на офертата е за участника. При приемане на офертата върху плика се отбелязват поредният номер, датата и часът на получаването и посочените данни се записват във входящ регистър, за което на приносителя се издава документ. СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОР С определения изпълнител се сключва писмен договор, който включва всички предложения от офертата му. Изпълнителят представя документи, удостоверяващи липсата на обстоятелства по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП и декларация по чл. 47, ал. 5 от ЗОП. Датата на издаване на документите по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП трябва да предхожда датата на сключване на договора.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

28/05/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

На профила на купувача: http://www.registryagency.bg/?cat=3

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

28/05/2014