Версия за печат

BG-Каолиново

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Каолиново, пл."Украйна" №4, За: Незиха Сюлейман - директор на Д "АОЧР", РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ 9960, Каолиново, Тел.: 05361 2280, E-mail: kaolin_edu@abv.bg, Факс: 05361 2110

Място/места за контакт: Община Каолиново

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.kaolinovo.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.kaolinovo.bg/bg/economic_develobment/porychki.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Конструктивно укрепване и мерки за енергийна ефективност на сградата на здравна служба в село Климент, община Каолиново, финансиран по проект "Красива България" 2014.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000, 45215100

Описание:

Строителни и монтажни работи
Строителни и монтажни работи по общо изграждане на лечебни заведения


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Обемът и количеството на СМР/СРР е посочен в количествената сметка на обекта, неразделна част от документацията за участие.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

63347 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Здравна служба село Климент, община Каолиново, ул. "Дунав" №4

NUTS:

BG333

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Съгласно условията за обществена поръчка за строителство на одобрен проект по "Красива България" 2014 обект: „Конструктивно укрепване и мерки за енергийна ефективност на Здравна служба, село Климент“. 1. Относно организацията на работа: Изпълнението на СМР/ СРР на обекта се извършва по изготвен и одобрен инвестиционен проект или проект за заснемане, с приложена към него КСС, влючително с предложение относно създаване на условия за спазване изискванията по ЗЗБУТ, или План за безопасност и здраве (в случаите на издадено разрешение за строеж). Организацията на работа на изпълнителя следва да позволява едновременно извършване на няколко основни технологични потока. При необходимост, строителят следва да има готовност с всички видове разрешителни за навлизане на автотранспорт и механизация в зоната на обекта. Строителят следва предварително да е направил организация за своевременно назначаване на контингента от безработни. 2. Относно срока за изпълнение на обществената поръчка: Срокът за изпълнение на поръчката е фиксиран – 3/три/ месеца. 3. Относно качеството на извършваните СМР/СРР: Строителят следва да извършва качествено СМР/СРР, съобразно проекта и изискванията на нормативната уредба, както и да бъде с особено внимание при сгради – недвижими културни ценности, при които е необходимо стриктно спазване на указанията, дадени от Министерството на културата. 4. Относно спазване изискванията за здравословни и безопасни условия на труд: СМР/СРР се извършват при строго съблюдаване на техниката на безопасност и охрана на труда, както и при спазване на всички изисквания за противопожарна безопасност и по Закона за здравословни и безопасни условия на труд. Задължително се прави застраховане по чл. 171 от ЗУТ и по Наредбата за задължително застраховане на работниците и служителите за риска „трудова злополука”, за всички работещи на обекта, валидно за целия период на договора.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

08/05/2014 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация може да се получи на сайта на Община Каолиново www.kaolinovo.bg в профила на купувача: http://www.kaolinovo.bg/bg/economic_develobment/porychki

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

07/05/2014