Версия за печат

BG-Русе

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Русе, пл. Свобода 6, За: Мариела Личева - Ръководител на проект "Център за настаняване от семеен тип и Наблюдавано жилище, като алтернатива за живот в общността на хора с психични разстройства"; Ани Венкова - Ръководител на проект "Нашите деца са нашата отговорност - разкриване на комплекс от резидентни услуги за деца и младежи с увреждания на възраст от 3 до 18 г. в Община Русе"; Моника Петрова - младши експерт в отдел "Обществени поръчки", Община Русе, Република България 7000, Русе, Тел.: 082 881710, E-mail: mayor@ruse-bg.eu, Факс: 082 834413

Място/места за контакт: Община Русе

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.ruse-bg.eu.

Адрес на профила на купувача: www.ruse-bg.eu.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на готова храна както следва: 1. Обособена позиция №1 - Ежедневно приготвяне на храна за 23 потребители по седмично меню, съгласно Приложение 1 (публикувано на адрес www.ruse-bg.eu). Доставката на готовата храна да се се извършва до кухнята на Център за настаняване от семеен тип и Наблюдавано жилище в термофорни казани, както следва - Закуска до 6:30 ч.; обяд до 11:30 ч.; вечеря до 17:30 ч., включително почивни и празнични дни. 2. Обособена позиция №2 - Ежедневно приготвяне на храна за 36 потребители по седмично меню, съгласно Приложение 2 ((публикувано на адрес www.ruse-bg.eu). Доставката на готовата храна да се извършва до кухнята на трите центъра за настаняване от семеен тип (ЦНСТ) по проект "Нашите деца са нашата отговорност - разкриване на комплекс от резидентни услуги за деца и младежи с увреждания на възраст от 3 до 18 г. в Община Русе", в термофорни казани както следва - Закуска до 6:30 ч.; обяд до 11:30 ч.; вечеря до 17:30 ч., включително почивни и празнични дни.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

55521200, 55321000

Описание:

Услуги, свързани с доставка на храна
Услуги по приготвяне на храни за консумация


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно публикуваните на профила на купувача Приложение 1 и Приложение 2. Посочената прогнозна стойност е сумарна за всички позиции, а по позиции предлаганите общи цени без ДДС не трябва да надвишават следните: Обособена позиция №1 - до 28 000, 00 лв. без ДДС Обособена позиция №2 - до 37 800, 00 лв. без ДДС

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

65800 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Русе

NUTS:

BG323

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изискванията към кандидатите са технически, квалификационни, както и такива, свързани с качеството. 1. Участниците в обществената поръчка следва да подготвят и представят своята оферта в съответствие с изискванията на чл. 101 "в" и настоящата покана. 2. Участниците следва да проучат внимателно и да спазват всички изисквания, които се съдържат в настоящата покана и приложенията към нея, публикувани на профила на купувача. 3. Всеки участник да представи само една оферта - варианти не се допускат. 4. Всеки участник има право да подаде оферта за една или всички обособени позиции. 5. Кандидатите следва да разполагат със собствена кухня, транспортни средства и необходимите разрешения за кухнята, съгласно изискванията на Закона за храните. Кандидатите трябва да представят документ, удостоверяващ въвеждането на НАССР система за кухнята, в която се приготвя храната. 6. Кандидатите трябва да имат поне един изпълнен договор сходен с предмета на поръчката. Кандидатите следва да представят копия от договори за изпълнение на сходни по обем и стойност поръчки за последните 3 години, референции от възложителите за изпълнение на доставките. 7. Кандидатите трябва да представят сертификати за качество на доставената храна съобразно изискванията на Закона за храните. 8. Срок за изпълнение: Обособена позиция №1 - за 1 година; Обособена позиция №2 - за 10 месеца.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Най-ниска цена

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

30/04/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация и документи, свързани с поръчката могат да бъдат получени на посочения интернет адрес или друго: Минимално съдържание на офертата: 1. Списък на приложените документи; 2. Данни за лицето, което прави предложението: посочване на ЕИК, управляващо лице, координати за връзка, телефон, факс, адрес и лице определено за координатор по изпълнението; 3. Образец на оферта /Образец №1; 4. Техническо предложение за изпълнение обекта на обществената поръчка/ Образец №2; 5. Ценово предложение/ ценовото предложение на участника не трябва да надхвърля прогнозната стойност, посочена в Раздел ІІІ от настоящата покана/ Образец № 3; 6. Технически и икономически възможности на участниците, съгласно изискванията за изпълнение на поръчката Раздел ІІІ. 7. Декларация за срок на валидност на офертата/участникът следва да посочи срок на валидност на офертата, който трябва да е не по - малко от 90/деветдесет/ календарни дни от датата, определена за краен срок за получаване на оферти; Офертата се депозира в “Център за информационно и административно обслужване”, в сградата на Община Русе на адрес град Русе, пл.Свобода № 6. Образците към настоящата покана са на разположение на участниците на адреса на Профила на купувача. Съдържанието на офертата се представя в запечатан непрозрачен плик, върху, който се посочва: наименованието на участника, адрес за кореспонденция, телефон, факс, е-mail, описание на поръчката, съгласно раздел ІІ от настоящата публична покана, като се изписват позицията/ите за които се участва . Офертата и всички документи, които са част от нея, следва да бъдат представени в оригинал или да са заверени, когато са ксерокопия, с гриф „вярно с оригинала”, печат и подпис на лицето, представляващо участника. Документите и данните в офертата се подписват само от лица с представителни функции, назовани в регистрацията или удостоверението за актуално състояние и/или упълномощени за това лица, за което следва да се приложи нотариално заверено пълномощно за изпълнение на такива функции.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

30/04/2014