Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Топлофикация София" ЕАД, ул. "Ястребец" 23 Б, За: Валентин Христов, Република България 1680, София, Тел.: 02 9033106, E-mail: mto@toplo.bg, Факс: 02 8594149

Място/места за контакт: София

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.toplo.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://www.toplo.bg/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Доставка на консумативи за радиографичен контрол"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

24930000

Описание:

Химически вещества за използване във фотографията


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно Техническа спецификация - Приложение № 1, неразделна част от настоящата публична покана, публикувано на електронния сайт на Дружеството, в Профила на купувача: www.toplo.bg.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:


МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ТР "София Изток"

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Технически изисквания за изпълнение на обществена поръчка: Съгласно Техническа спецификация - Приложение № 1, неразделна част от настоящата публична покана, публикувана на електронния сайт на Дружеството, в Профила на купувача: www.toplo.bg; 2. Изисквания към доставката: 2.1. Доставката да се извърши до склад на "Топлофикация София" ЕАД, ул. "Ястребец" № 23 Б. 2.2. Доставката да се придружава от следните документи с превод на български език: 2.2.1. Сертификат за качество; 2.2.2. Сертификат за произход; 3. Изисквания към участниците: 3.1. Участниците или производителите да имат внедрена система за управление на качеството, сертифицирана по международен стандарт за качество ISO 9001:2008 или еквивалент, издаден от акредитирана институция.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

07/05/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Участниците представят оферта, съгласно чл. 101в, ал. 1 от ЗОП, която да съдържа следните данни и документи: 1. Единен идентификационен код; 2. Техническо предложение, изготвено в съответствие с изискванията на възложителя, което да съдържа: 2.1. Пълно описание на продукта; 2.2. Срок за доставка - не повече от 30 (тридесет) дни след подписване на договора; 2.3. Срок на валидност на офертата - не по-малко от 60 (шестдесет) дни от крайния срок за представяне на офертите; 2.4. Декларация от участника, че предлаганата стока, предмет на обществената поръчка отговаря на всички технически изисквания, заложени в техническата спецификация; 2.5. Заверено копие на сертификат на участника или производителя за внедрена система за управление на качеството, сертифицирана по международен стандарт за качество ISO 9001:2008 или еквивалент, издаден от акредитирана институция ; 3. Ценово предложение, което да съдържа: 3.1. Единични цени и обща цена на доставката в лева без ДДС; 3.2. Начин и срок на плащане – доставката се заплаща в 30 (тридесет) дневен срок след подписването на двустранен приемо-предавателен протокол за извършена доставка, представяне на всички изискуеми документи и фактура; Технически предложения, които не отговарят на техническите изисквания и изисканията, посочени в настоящата покана ще бъдат предложени за отстраняване от участие. 4. Изисквания за представяне на офертите: 4.1. Офертата се представя в запечатан, непрозрачен надписан плик с ненарушена цялост от участника или от упълномощен от него представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка. Върху плика участникът посочва адрес за кореспонденция, телефон и по възможност – факс и електронен адрес, наименованието на предмета на поръчката; 4.2. При приемане на офертата върху плика се отбелязва поредният номер, датата и часът на получаването; 4.3. Участниците имат право да представят само една оферта, като не се допуска представянето на варианти; 4.4. Офертата се представя на адрес: гр. София 1680, ул. „Ястребец” № 23 Б, „Топлофикация София” ЕАД, Деловодство; 4.5. Ако участникът представя документи на чужд език, същите трябва да бъдат придружени с превод на български език, а в изрично посочените в ЗОП случаи, преводът трябва да бъде официален. 4.6. В случаите, когато се представя копие на документ, същото трябва да бъде заверено с гриф "Вярно с оригинала", печат на участника и подпис на лицето, извършило заверката. 5. При подписване на договора участникът, избран за изпълнител, представя документ от съответните компетентни органи, съгласно чл.47, ал.1 и Декларация за липса на обстоятелства по чл.47, ал.5 от ЗОП, както и гаранция за изпълнение на договора в размер на 3% от общата стойност на договора.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

07/05/2014