Версия за печат

BG-с.Руен

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Руен, ул."Първи май"18, За: Хасибе Рамаданова, Република България 8540, с.Руен, Тел.: 05944 6233, E-mail: obstina_ruen@mail.bg, Факс: 059 6476

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: http://www.obstinaruen.com/ruen/obschina-ruen/obschestveni-porchki-sobschenija-i-profil-na-kupuvacha.php.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмета на настоящата поръчка се изразява в осъществяване на услуга по разриване и пробутване на общинско депо и други локални замърсявания.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

90700000

Описание:

Услуги, свързани с околната среда


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Количеството или обема е в зависимост от оферираните единични цени на изпълнителя на настоящата обществена поръчка като стойността на възложените дейности при изпълнение на поръчката e до 41666.67 лв. без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

41667 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

територията на община Руен

NUTS:

BG341

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изисквания за изпълнение на поръчката: 1. Оферта могат да подават всички български или чуждестранни физически и/или юридически лица, включително техни обединения; 2. По отношение на участниците не следва да са на лице условията посочени в чл.47, ал.1 и ал.5 от ЗОП; 3. Участниците следва да разполагат с минимално необходимата техника за изпълнение на поръчката за срока на договора, както следва: 3.1. товарен автомобил тип самосвал - 1 бр. 3.2. комбиниран багер с челен товарач - 1 бр. 3.3. верижен трактор с гребло - 1 бр. За доказване на изисквания за изпълнение на поръчката следва да се представят следните документи: 1. Kопие от документ за регистрация или единен идентификационен код съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец, а когато участникът е физическо лице - копие от документа за самоличност. Ако участника в процедурата е чуждестранно физическо или юридическо лице или техни обединения, документът се представя в официален превод; 2. Декларации за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, 2 и ал. 5 от ЗОП 3.Декларация -опис на техниката, необходима за изпълнение на поръчката. Към декларацията задължително следва да се приложат заверени копия на документи, с които да се удостовери, че техниката е на разположение за изпълнение на поръчката (свидетелства за регистрация, договори за наем и др.)

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Представените оферти следва да се оценяват по следния критерий: „икономически най-изгодна оферта” и да се оценят по следната методика: „І. Показатели за оценка на предложенията и методиката за определяне на комплексна оценка на предложенията е както следва: • Предложена единична цена за машиносмяна на товарен автомобил тип самосвал - относителна тежест - 30%. • Предложена единична цена за машиносмяна на комбиниран багер с челен товарач - относителна тежест - 40% • Предложена единична цена за машиносмяна на верижен трактор с гребло - относителна тежест - 30% Крайната комплексна оценка е сбора от коефициентите по отделните показатели, като максимално събраните точки от един участник, не може да надвишават 100 (сто). На първо място се класира участникът получил най-висока обща оценка. 1. Предложена единична цена за машиносмяна на товарен автомобил тип самосвал - тежестта на показателя е 30 % от общата оценка с максимален брой точки 30. Формулата за изчисляване на комплексната оценка по показателя е: Цта = Аmin x 30 Аi където: - Цта е комплексна оценка за предложена единична цена за машиносмяна на товарен автомобил тип самосвал; - Аmin е най-ниската предложена цена, предложена за изпълнение - Аi е оферираната цена на конкретния оферент; 2. Предложена единична цена за машиносмяна на комбиниран багер с челен товарач - тежестта на показателя е 40 % от общата оценка с максимален брой точки 40. Формулата за изчисляване на комплексната оценка по показателя е: Цкб = Аmin x 40 Аi където: - Цкб е комплексна оценка за предложена единична цена за машиносмяна на комбиниран багер с челен товарач; - Аmin е най-ниската предложена цена, предложена за изпълнение - Аi е оферираната цена на конкретния оферент; 3. Предложена единична цена за машиносмяна на верижен трактор с гребло - тежестта на показателя е 30 % от общата оценка с максимален брой точки 30. Формулата за изчисляване на комплексната оценка по показателя е: Цвтг = Аmin x 30 Аi където: - Цвтг е комплексна оценка за предложена единична цена за машиносмяна на верижен трактор с гребло; - Аmin е най-ниската предложена цена, предложена за изпълнение - Аi е оферираната цена на конкретния оферент; Общата оценка на участника се изчислява по следната формула: Ко = Цта + Цкб + Цвтг, където: - Ко е общата оценка получена от съответния участник; - Цта е комплексна оценка за предложена единична цена за машиносмяна на товарен автомобил тип самосвал - Цкб е комплексна оценка за предложена единична цена за машиносмяна на комбиниран багер с челен товарач; - Цвтг е комплексна оценка за предложена единична цена за машиносмяна на верижен трактор с гребло;

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

25/04/2014 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1. Начин на плащане – периодично на база действително извършени работи след представяне на фактура за стойността на извършената услуга. 2.Срок за изпълнение на услугата – периодично до 31.12.2014г. съгласно утвърден график за разпределяне на машиносмените по населени места, неразделна част от договор за обществена поръчка. 3.Офертата следва да съдържа и: Оферта за участие (по образец);Ценово предложение (по образец) в лева без ДДС; 4.Срок на валидност на офертата: не по-малко от 30 /тридесет/ календарни дни, считано от крайния срок за получаване на офертите. 5.Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик от участника или упълномощен от него представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка. Върху плика участника посочва адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес, наименованието на поръчката, за която се отнася. 6.Адрес за подаване на оферта: 8540, с.Руен, ул. „Първи май” №18. Ако подадените оферти не отговарят на някое от оставените от възложителя изисквания, то те няма да бъдат допуснати за участие.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

23/04/2014