Версия за печат

BG-Варна

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Институт по металознание, съоръжения и технологии "акад.Ангел Балевски" с Център по хидро и аеродинамика-Варна, кв.Аспарухово, ул."Уилям Фруд" № 1, За: инж.Дончо Донев- Ръководител направление "ОЕПД" GSM 0886425454, инж.Цанко Василев-експерт "ОЕПД" GSM 0887025360, Република България 9003, Варна, Тел.: 052 370501, E-mail: d.donev@bshc.bg, Факс: 052 370514

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.bshc.bg.

Адрес на профила на купувача: www.bshc.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Специализиран автобусен превоз за сътрудници на Центъра по хидро- и аеродинамика-Варна, със собствен транспорт на изпълнителя, по зададени от Възложителя маршрут и разписания.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

60130000

Описание:

Специализирани услуги за пътен превоз на пътници


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Специализираният автобусен превоз се изпълнява през всички работни дни, с автобуси 30 - 50 места, на два курса дневно и маршрути за летен и зимен сезон. През летeн сезон(април, май, юни, юли, август, септември) с възможност за превоз на 30 служители: Сутрешен курс: „Катедралата”, спирка „8ми декември”, портала на ЦХА. Тръгване от началната спирка в 7:45 часа; Следобеден курс: Портал на ЦХА; спирка „Джанавара” (кв. Аспарухово); спирка „8ми декември” (по желание), спирка „Македонски дом”. Тръгване от портал ЦХА в 16:35 часа. През зимен сезон( октомври, ноември, декември, януари, февруари, март ) с възможност за превоз до 50 служители: Сутрешен курс: „Дом Младост“ - „Техникумите“-„Лятно кино Тракия“-„Дубровник“-„Явор“- „Завод Дружба“-„Общината“-„Катедралата“-„Осми декември“- портал на ЦХА.Пристигане на портал ЦХА- 7.50 ч. Изпълнителят определя началния час на тръгване от началната спирка. Следобеден курс: Портал на ЦХА; спирка „Джанавара” (кв. Аспарухово); спирка „8ми декември” (по желание), спирка „Македонски дом”-„Общината“-„Завод Дружба“-„Явор“-„Дубровник“-„Лятно кино Тракия“-„Техникумите“-„Дом Младост“. Тръгване от началната спирка Портал на ЦХА в 16:35 часа.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

53000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Варна

NUTS:

BG331

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изпълнението на поръчката се извършва в гр.Варна, през работни дни, с транспортни средства и водачи на изпълнителя. Превозите следва да се извършват с технически годни автобуси и правоспособни водачи за съответната категория МПС. Превозвачът застрахова за своя сметка автобусите и местата в тях, като заплаща необходимите данъци и такси за извършване на превозната дейност по изискванията на Закона за автомобилните превози. Транспортните средства следва да бъдат в техническо състояние, гарантиращо безопасност и качество на превоза, съответно отоплени и климатизирани.Срокът за изпълнение на договора е три години от дата на сключването му. Цената се определя в лева за един работен ден и се заплаща по банков път, в срок до 10-то число на следващия месец, въз основа на фактура, издадена от Изпълнителя. Кандидатите следва да отговарят на изискванията на чл.47 ал.1 и ал.5 от ЗОП, да имат лиценз за осъществяване превоз на пътници в чертите на гр.Варна., да разполагат с необходимите превозни средства и опит в превозната дейност-предмет на поръчката. Необходими документи за представяне: 1.Заверени от кандидатите копия от документи за Булстат и лиценз за осъществяване превоз на пътници в чертите на гр.Варна . 2.Подписана от участника декларация за липса на обстоятелствата по чл.47 ал.1 и ал.5 от ЗОП. 3.Списък на изпълнявани договори, сходни с предмета на поръчката, за последните две години/2012г., 2013г./ с посочване на възложители, предмет и стойност.4. Подписано от участника техническо и ценово предложение по образец.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

23/04/2014 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Публичната покана е поместена на интернет адрес: www.bshc.bg, заедно с проект на договор, образец на техническо и ценово предложение за изпълнение на поръчката, образци на декларации по чл.47 ал.1 и ал.5 от ЗОП. Съдържанието на офертите на участниците се представя в запечатан непрозрачен плик, върху който се изписват:адрес на възложителя, наименование на поръчката "Специализиран автобусен превоз за служители на ЦХА-Варна", адрес, телефон, факс и при възможност-електронен адрес на участника. Запечатаните в плик оферти могат да се представят срещу входящ номер в деловодството на ЦХА-Варна, кв.Аспарухово, ул."Уилям Фруд" № 1, или да се изпратят по поща.Офертите на участниците следва да отговарят на чл.101в. от ЗОП, и на посочените в тази покана условия. Преди сключване на договора, избраният за изпълнител участник представя документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелства по чл.47 ал.1 т.1 от ЗОП и подписана декларация за липса на обстоятелства по чл.47 ал.5 от ЗОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

23/04/2014