Версия за печат

BG-Разград

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Районна здравноосигурителна каса /РЗОК/ Разград, гр. Разград, бул. "България" 36, За: Стилиан Стефанов, Република България 7200, Разград, Тел.: 0886 500227; 084 611577, E-mail: razgrad@nhif.bg

Място/места за контакт: РЗОК Разград

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nhif.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.nhif.bg/web/guest/63.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Ремонтно - строителни работи на работни помещения и гаражни клетки в сградата на РЗОК Разград на адрес: гр. Разград, бул. ”България” №36.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50000000

Описание:

Услуги по ремонт и поддръжка


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

1.Реконструкция, доизграждане, изработка, доставка и монтаж на алуминиева дограма за ремонтни помещения на І-ви етаж в административната сграда на РЗОК Разград. 2.Полагане на бетонова настилка в две гаражни клетки в сградата на РЗОК Разград.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

11800 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Административната сграда и гаражните клетки на РЗОК Разград

NUTS:

BG324

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците следва да отговарят на условията, посочени по-долу и удостоверяват това, като представят съответните документи - оригинали или заверени от участника копия с подпис и печат: 1.Български или чуждестранни физически или юридически лица, регистрирани като търговец по търговския закон. 2.Всеки кандидат следва да представи заверени от него копия на документите за регистрацията си, както и заверено копие от документ за регистрация или идентификационен код съгласно чл.23 от закона за търговския регистър. 3.Кандидатите следва да представят декларации за отсъствие на обстоятелствата по чл.47 ал.1, ал.2 и ал.5 от ЗОП. 4. Участниците да имат технически възможности за изпълнение на поръчката и осигурят квалифициран технически персонал на обекта. 5. Кандидатите са задължени да подадат оферта за пълния обем на поръчката - не се допуска офериране само на отделни позиции. 6.Всички транспортни разходи във връзка с изпълнението на поръчката са за сметка на Изпълнителя. 7.Изпълнителят носи отговорност за нужното количество вложени материали и качеството им. 8.При приключване на ремонтно - строителните работи се съставя двустранен протокол за приемането им от страна на Възложителя.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

25/04/2014 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Документацията за участие в поръчката може да бъде открита на сайта на НЗОК, рубрика РЗОК, подрубрика РЗОК-Разград. Предложенията се приемат всеки работан ден от 8:30 до 16:30 часа в деловодството на РЗОК, гр. Разград, бул. България 36.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

25/04/2014