Версия за печат

BG-Габрово

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Габрово, пл. "Възраждане" №3, За: Венета Ганева; Марияна Костадинова, България 5300, Габрово, Тел.: 066 818312, E-mail: vganeva@gabrovo.bg, Факс: 066 809371

Място/места за контакт: Община Габрово

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.gabrovo.bg.

Адрес на профила на купувача: http://gabrovo.bg/articles/index/lang:bg/p:166.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Целта на поръчката е: възстановяване хидроизолацията над карнавалната работилница на "Дом на хумора и сатирата", гр. Габрово. Предвижда се да се положи нова хидроизолация на покрива на работилницата. За целта, трябва да се отстрани старата компрометирана изолация, да се грундира повърхността и да се положи нова хидроизолационна мембрана с посипка на газопламъчно залепване. Поради това, че покрива се явява и тераса, трябва да се обезопаси /от север/ с поставянето на метален парапет и да се положат бетонови бордюри околовръстно. Необходимо е също и възстановяване отводняването, ревизиране, отпушване и ремонт отводнителната система в шахти /тип английски двор/ от запад, монтаж козирка над входа. СРОК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА Срокът за изпълнение на поръчката се посочва в общата оферта и не може да бъде повече от 50 календарни дни от сключване на договора.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000, 45261420

Описание:

Строителни и монтажни работи
Хидроизолационни работи на покривни конструкции


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Максимална стойност на поръчката: 23 330 лв. (двадесет и три хиляди триста и тридесет лева) без ДДС или 27 996 лв. (двадесет и седем хиляди деветстотин деветдесет и шест лева) с ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

23330 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Габрово

NUTS:

BG322

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УЧАСТНИЦИТЕ За допускане до участие в настоящата процедура всеки участник задължително представя: 1.Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан от представляващия участника или от упълномощено от него лице. 2.Документи за правосубектност на участника: копие от документа за регистрация, заверено с подпис и печат на лицето, представляващо дружеството, или Единен идентификационен код (ЕИК) съгласно чл. 23 от Закона за Търговския регистър, когато Участникът е юридическо лице или едноличен търговец; копие от документа за самоличност, когато Участникът е физическо лице; когато Участникът в процедурата е обединение, което не е юридическо лице, документите се представят от всяко физическо или юридическо лице, включени в обединението. 3.Обща оферта и Техническо предложение– по Образец №1 4.Ценова оферта – по Образец №2 5.Попълнена примерната количествена сметка (Приложение № 1) 6.Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл.47, ал.1 и ал.2 от ЗОП (по Образец №3). 7.Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл.47,ал.1, т.1 и ал.2, т.2 и т.5 от ЗОП (по Образец №4). 8.Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл.47, ал.5 от ЗОП (по Образец №5). 9.Декларация за приемане условията на проекта на договор (по Образец №6). 10. Декларация за оглед на обекта (по Образец №7). 11.Заверено копие от актуален лиценз за регистрация на строежи в Централния професионален регистър на строителя – първа група, минимум IV-тa категория или еквивалент за чуждестранни участници. 12.Заверено копие от валидна застраховка "професионална отговорност" съгласно чл.171 от ЗУТ или еквивалент за чуждестранни участници. ДРУГИ ИЗИСКВАНИЯ: 1. Всички документи представляващи копия задължително се парафират “Вярно с оригинала”, подпис и печат. 2. Офертата се изготвя на български език съгласно приложения образец и се подписва от лицето, представляващо участника, или изрично упълномощен за участие в процедурата представител. 3. Всеки УЧАСТНИК може да представи само една оферта без варианти. 4. Оферираната цена следва да бъде в български лева. 5. Представянето на офертата означава, че УЧАСТНИКЪТ приема изцяло всички общи и специални изисквания на настоящата документация.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Комплексната оценка (КО) на офертата на участника се изчислява по формулата: (КО) = (ТП) + (ПЦ); максимална стойност – 100 точки (ТП) Tехнически показател - максимален брой точки 30 (ПЦ) – Показател за цена – максимален брой точки 70 Методиката за оценка е приложена към поканата - Приложение №2.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

22/04/2014 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата се представя в деловодството на Община Габрово в срок до 16.30 часа в запечатан непрозрачен плик с придружително писмо. Пликът с офертата следва да съдържа следния надпис: ОФЕРТА Община Габрово гр. Габрово 5300; пл. ”Възраждане ” № 3 за: „Ремонт покрив карнавална работилница "Дом на хумора и сатирата", гр. Габрово ....................................................................................... /име на Участника/ ....................................................................................... /адрес за кореспонденция/ ...................................................................................... /лице за контакт, телефон, факс и електронен адрес/ СРОК ЗА ВАЛИДНОСТ НА ОФЕРТИТЕ Срокът на валидност на офертата се определя от участника и не може да бъде по-малък от 90 календарни дни считано от крайния срок за получаване на офертите. За контакти: М. Ников, инж. Ив. Кинов - тел. 066 818 321 Приложения към настоящата покана: 1.Обща оферта и Техническо предложение – Образец №1; 2.Ценова оферта – Образец №2; 3.Примерната количествена сметка (Приложение № 1) ; 4.Mетодика за оценка (Приложение № 2) ; 5.Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл.47, ал.1 и ал.2 от ЗОП – Образец №3; 6.Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл.47,ал.1, т.1 и ал.2, т.2 и т.5 от ЗОП – Образец №4; 7.Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл.47, ал.5 от ЗОП – Образец №5; 8.Декларация за приемане условията на проекта на договор – Образец №6; 9.Проект на договор - (Приложение № 3) ; 10.Декларация за оглед на обекта -по Образец №7. Всички документи могат да бъдат намерени на интернет страницата на Община Габрово, в раздел "Обществени поръчки" - профил на купувача.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

22/04/2014