Версия за печат

BG-Угърчин

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

СОУ "Св.Св.Кирил и Методий", ул."Васил Левски", № 54, За: Олга Петрова, България 5580, Угърчин, Тел.: 06931 2163, E-mail: petrova_o@abv.bg, Факс: 06931 2037

Място/места за контакт: гр. Угърчин, ул. "Васил Левски", № 54

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: ugarchin.com.

Адрес на профила на купувача: ugarchin.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Превоз на учениците от 9-12 клас по следните маршрути: гр. Угърчин- с. Кирчево и обратно-30 ученици и маршрут- гр. Угърчин- с. Калени, с. Катунец, с. Орляне и обратно 11 ученици, подлежащи на обучение през учебната 2013/2014 и 2014/2015 г. в СОУ"Св.Св.Кирил и Методий"- гр.Угърчин. Превозването на учениците ще се извършва по приложено маршрутно разписание.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

60000000

Описание:

Транспортни услуги (с изключение на извозването на отпадъци)


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Общият пробег по направленията възлиза към 136 км. на ден, от които 88 км. с автобус с минимум 30 седящи места или два автобуса с по минимум 15 седящи места и 48 км. с минимум 11 седящи места.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

50000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Угърчин

NUTS:

BG315

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Условия за изпълнение на поръчката: Превозното /превозните средства, с които ще се извършва услугата, следва да разполагат с не по-малко от 30 седящи места по направлението гр. Угърчин - с. Кирчево и обратно или два автобуса с по 15 седящи места и не по-малко от 11 седящи места по направлението гр. Угърчин- с. Каленик- с. Катунец- с. Орляне и обратно и да бъдат в отлично техническо състояние. Превозването на учениците да се извършва в добре почистен и проветрен автобус при спазване на всички санитарно-хигиенни изисквания. Да се спазват изискванията на регламент/ЕИО/ №3281/85 относно контролните уреди за регистриране на данните за движението. Превозвачът да бъде лицензиран и да бъдат изпълнени всички изисквания за обществен превоз на пътници, съгласно Закона за автомобилните превози, Наредба №2 на МФ и Наредба №33 на МТС. Квалификационни изисквания към кандидатите: Превозвачът да е лицензиран за превозване на пътници. Минималната възраст на водача да е над 25 години, съгласно чл.151 от Закона за движение по пътищата. Водачът да има минимум 3 годишен стаж като шофьор превозващ пътници. Изисквания за качество: Да се спазват стриктно утвърдените разписания. Да се извършват точно определените курсове. Да се спазват нормативните санитарно-хигиенни изисквания. Да се поддържат техническите качества на автобуса за целия срок на договора. При възникване на технически или друг проблем да се подсигури резервно превозно средство за извършване на транспортната услуга. Начин на образуване на предлаганата цена: Участникът да предложи крайна цена за извършване на услугата на километър, която да включва всички разхади за извършения транспорт. Предлаганата цена да бъде с включен ДДС. Начин на плащане: Ежемесечно,с рещу представяне на справка за изминати километри за предходния месец. Срок за изпълнение на услугата: от датата на подписване на договора до 30.06.2015 г.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

22/04/2014 15:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата се депозира в канцеларията на СОУ "Св.Св.Кирил и Методий"-гр. Угърчин, общ. Угърчин, обл. Ловеч, ул. "Васил Левски", № 54. Офертите трябва да бъдат представени в оригинал или да са заверени, когато са ксерокопия, с "вярно с оригинала", печат и подпис на участника. Документите и данните в офертата се подписват само от лица с представителни функции назовани в регистрацията и/или упълномощени от тях лица, за което следва да се приложи нотариално заверено пълномощно за изпълнение на такива функции. Офертата трябва да е със следното минимално съдържание: 3.1.Списък на приложените документи; 3.2. Заявление за участие – Приложение №1; 3.3. Декларации /Приложение №2/; 3.4. Ценова оферта, изготвена съгласно приложен образец /Приложение №3/ 3.5. Проект на договор /Приложение №4/; 3.6.Удостоверение за актуално състояние или ЕИК-за българско ЮЛ, а ако е ФЛ-копие от документ за самоличност; 3.7. Документи за регистрация по ДДС,ако е регистриран; 3.8. Попълнен образец на оферта с данни за лицето, което прави предложението;наименование на фирмата,ЕИК,седалище и адрес на управление и други данни съгласно образеца; 3.9. Списък на лицата пряко ангажирани в изпълнението на поръчката. Предложеният персонал трябва да отговаря на изискванията, заложени в публичната покана. Кандидатите да предоставят необходимият набор документи,сертификати,квалификации,имащи отношение към предмета на поръчката; 3.10. Попълнени образци,предложени от Възложителя; 3.11. Документи доказващи съответствието на превозните средства, които ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката с поставените от Възложителя изисквания, описани в настоящата публична покана - заверени копия на Евросертификат, заверено копие на Лиценз за обществен транспортна пътници съгласно ЗАП,Наредба №2 на МФ и Наредба №33 на МТС, заверени копия на свидетелства за регистрация на превозните средства и др.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

22/04/2014