Версия за печат

BG-Ямбол

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Ямбол, ул."Г.С.Раковски" № 7, За: Стефка Христозова, РБългария 8600, Ямбол, Тел.: 046 681316, E-mail: stefka_1970@abv.bg, Факс: 046 662247

Място/места за контакт: Община Ямбол

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.yambol.bg.

Адрес на профила на купувача: www.yambol.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Извършване на дезинсекция ,дезекеризация, дезинсекция, дератизация на територията на община Ямбол, прекопаване , разрохкване и дезинфекция на пясъка на общински детски площадки, извършване на профилактични дезинфекции, дезинсекции и дератизации на помещения и дворни пространства на общински обекти"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

90000000

Описание:

Услуги, свързани с отпадъчните води, битовите отпадъци, чистотата и околната среда


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

поръчката включва извършването на следните видове дейности: 1. Дезинсекция - включва дейности по аерозолни обработки на улици, паркове, междублокови пространства, водни площи по поречието на р. Тунджа срещу летящите форми на комарите и срещу пълзящи насекоми - /бълхи, хлебарки, мравки/. 2. Дезакаризация – включва дейности относно обработване на детски заведения, детски кътове и площадки, зелени площи, междублокови пространства, терени определени за разходка на кучета и други срещу кърлежи. 3. Дезинфекция - включва дейности относно третиране на улици, дворове и жилищни площи. 4. Прекопаване, разрохкване и дезинфекция на пясъка на общински площадки за игра. 5. Дератизация - включва дейности относно полева и канална обработка срещу вредни гризачи. 6. Извършване на профилактични дезинфекции, дезинсекции и дератизации на помещения на общински обекти” /обработка срещу битови насекоми и вредни гризачи на складове и кухненски помещения в Детски ясли, детска кухня, Дом за деца лишени от родителски грижи „Юрий Гагарин” – Ямбол, Комплекс за социални услуги за деца и възрастни, СУ "Дом стари хора"; ОП "Общински пазари и платени зони за паркиране"; ОП "Комунални дейности", ЦНСТ – 3 бр. и защитено жилище – 1 бр. /

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

На територията на община Ямбол

NUTS:


ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

СРОК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА - до 31.12.2014г.,Срок на валидност на офертите - 90 календарни дни от крайния срок за получаване на офертите.Необходими документи за участие в процедурата за възлагане на обществена поръчка: 1.Заверено копие на удостоверение за актуално състояние или единен идентификационен код по чл.23 от Закона за Търговския регистър;2.Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан от участника;3.Административни сведения за участника /Приложение № 2/;4. Документ за вписването на участника в „Регистър на лицата, извършващи дейности по дезинсекция и дератизация”, съгласно чл.21 на Раздел V от Наредба №3/24.01.2005 г.на МЗ;5.Актуален протокол за извършена от РЗИ проверка за 2013 година;6.Техническо предложение – /Приложение № 3/, с приложени документи към него, както следва:Справка – декларация /Приложгение № 4/ за квалифицирания персонал, състоящ се от минимум 10 (десет) души квалифициран ръководен и технически персонал за изпълнение на обществената поръчка,Справка – декларация /Приложение №5 / за техническото и транспортно оборудване за изпълнение на обществената поръчка ,Списък на основните договори /Приложение № 6/ изпълнени от Участника с посочен предмет на договора,Справка декларация от оборот от услуги за последните три години в зависимост от датата на която участникът е учреден или е започнал дейността си /Приложение № 7/,Участниците трябва да са представят копие от валиден сертификат/и ISO 9001 :2008 за система за управление на качеството ,Участниците трябва да представят копие от валиден сертификат ISO 14001:2004 или негов еквивалент за система за управление на околната среда,Участниците трябва да предсавят копие от валиден сертификат или негов еквивалент OHSAS 18001:2007 за здравословни и безопасни условия на труд,Участниците трябва да представят списък на препаратите (биоцидите) /Приложение № 8/;7.Декларация за липса на обстоятелства по чл.47, ал.1, т.1 от ЗОП /Приложение № 9/;8.Декларация за липса на обстоятелства по чл. 47, ал.5 от ЗОП /Приложение № 10/;9.Декларация за участие /неучастие на подизпълнител при изпълнение на поръчката и дела на тяхното участие /ако се ползва/ по /Приложение № 11/;10.Декларация за съгласие за участие като подизпълнител /Приложение № 12/;11.Ценово предложение по образец /Приложение №13/;12.. Нотариално заверено пълномощно на лицето/ата, подписало/ли офертата, в случай че няма/т представителни функции ;13.Проект на договор /Приложение № 14/.Съдържанието на офертите се представят в запечатан , непрозрачен плик. Върху плика участникът записва „Оферта”, посочва наименованието и адреса на възложителя, наименованието на поръчката, свой адрес и лице за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Цена- К1– Коефициент на тежест в общата оценка –40 т.,Финансово и икономическо състояние К2– Коефициент на тежест в общата оценка– 20 т ,Срок на изпълнение- К3 /време за изпълнение на дка/час /100 броя шахти/час/- Коефициент на тежест в общата оценка – 10 т.,техническа оценка –. Максимален брой точки по показателя – 30 т.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

10/04/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата да се поставя в запечатан непрозрачен плик. Върху плика участникът посочва адреса за кореспонденция, телефон, лице за контакт и по възможност факс и електронен адрес, наименование на обекта на поръчката за която участва. Офертата на всички изготвени от участника документи се подписват от лицето, което го представлява, съгласно актуалното му състояние или от упълномощено от него лице с нотариална заверка. Всички представени на чужд език документи следва да бъдат преведени на български език. Всички представени документи трябва да са оригинали или четливи копия, заверени с подпис и свеж печат. Оферти, които са получени до определения краен срок, се приемат за редовно подадени. Оферти, получени след изтичане на крайния срок, подлежат на връщане.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

10/04/2014