Версия за печат

BG-Ловеч

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Многопрофилна болница за активно лечение "Проф.д-р Параскев Стоянов" АД - Ловеч, ул. "Съйко Съев" № 27, За: д-р Тихомир Иванов Бенев - изпълнителен директор , Таня Георгиева Хинкова - икономист ОП тел. 068 667250, Република България 5500, Ловеч, Тел.: 068 603370, E-mail: mbal_lovech@abv.bg, Факс: 068 603371

Място/места за контакт: гр. Ловеч, ул. "Съйко Съев" № 27

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.mbal-lovech.com.

Адрес на профила на купувача: www.mbal-lovech.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предметът на обществената поръчка е извършване на текущ ремонт на детско отделение в МБАЛ „Проф. д-р Параскев Стоянов“ АД, гр. Ловеч. Ще се извършва ремонт на фоайе, отопление и административна част на детско отделение.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Видовете строително -монтажни работи са посочени в Количествена сметка приложена към документацията за участие.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

105000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

МБАЛ АД, гр.Ловеч, ул."Съйко Съев"27

NUTS:

BG315

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.В процедурата за възлагане на обществената поръчка могат да участват като участници български или чуждестранни физически или юридически лица, включително техни обединения. -Единен идентификационен код, съгласно чл.23 от Закона за търговския регистър или Документ за регистрация, съгласно чл.24, ал.1 от ППЗОП, когато не е представен ЕИК участниците - ЮЛ или ЕТ, прилагат към своите оферти и удостоверение за актуално състояние; -Документ за регистрация на чуждестранно лице, съобразно националното му законодателство или еквивалентен документ, издаден от държавата, в която е установено, като документът бъде преведен на български език в официален превод по смисъла на §1, т.16 от ЗОП (за юридическо лице, което не е регистрирано в България); -Копие от документ за самоличност, ако участникът е физическо лице; Забележка: Чуждестранните юридически лица прилагат еквивалентен документ на съдебен или административен орган от държавата, в която са установени. Когато участникът в процедура е чуждестранно физическо или юридическо лице или техни обединения, документът се представя в официален превод. -Споразумение за създаване на обединение за участие в обществената поръчка (когато участникът е обединение, което не е юридическо лице), подписано от лицата в обединението с нотариална заверка на подписите - подава се от участника. 2. Нотариално заверено пълномощно на лицето, упълномощено да представлява участника в процедурата (тогава, когато участникът не се представлява от лицата, които имат право на това, съгласно документите му за съдебна регистрация или по силата на договора/споразумението за създаване на обединение) 3.Декларации за отсъствие на обстоятелствата по чл.47, ал.1, 2 и 5. 4.Декларация или Удостоверение, че участника е вписан в Централния професионален регистър на строителя за строителство на обекти от първа група, втора категория строежи 5.Декларация или копие на застрахователна полица доказващи наличие на застраховката за професионална отговорност – съгласно чл.171, ал.1 от ЗУТ 6,.Участникът да е реализирал общ оборот сумарно за последните три години (2011 г., 2012 г. и 2013 г.) не по-малък от 2 пъти прогнозната стойност на поръчката. 7.Участникът да има успешно изпълнени в рамките на последните пет години (считано до датата, определена за краен срок за подаване на оферти) договори за строителство с предмет, сходен с предмета на настоящата поръчка. Дейности, сходни с предмета на поръчката са дейности, свързани с изпълнение на строително-монтажни работи и/или строително-ремонтни работи на сгради. 8.Участникът да разполага с екип за изпълнение на поръчката (инженерно-технически персонал).Изискванията са подробно описани в документацията за участие. 9.Други посочени в документацията за участие

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Класирането се извършва според критерия “икономически най-изгодна оферта”. Оценката се извършва по посочените показатели и съответните им относителни тежести и съгласно комплексната оценка по следната формула КО = ТО + ФО, където •ТО е ТЕХНИЧЕСКА ОЦЕНКА на офертата на участника - максимално възможна оценка 60 т., включваща следните показатели: Показател 1 (П1) – Обяснителна записка за организация и изпълнение на строителството – максимално-възможна оценка 15 т. Показател 2 (П2) – Линеен календарен график – максимално-възможна оценка 20 т. Показател 3 (П3) – Разпределение на ресурсите - Диаграма на работната ръка и декларирани основни материали – максимално-възможна оценка 15 т. Показател 4 (П4) - Мерки за намаляване на затрудненията на пациенти и обслужващия персонал - максимално-възможна оценка 10 т. Техническата оценка се изчислява по следната формула: ТО=П1+П2+П3+П4 •ФО е ФИНАНСОВА ОЦЕНКА на офертата на участника - предложена от участника крайна цена - максимално възможна оценка 40т.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

11/04/2014 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Условията за участие в обществена поръчка по реда на глава осма, „а”ВЪЗЛАГАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ ЧРЕЗ ПУБЛИЧНА ПОКАНА от ЗОП са посочени в Документацията за участие , публикувана на адреса на профила на купувача www.mbal-lovech.com рубрика Обществени поръчки Офертата се подава от участника или упълномощен от него представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка на адрес: гр. Ловеч, ул. „Д-р Съйко Съев” №27, етаж 2, стая 27, административен блок всеки работен ден от 7.30 до 16.00 часа до изтичане на крайния срок, съгласно публичната покана.Оферта представена след изтичане на крайния срок или в плик с нарушена цялост, не се приема от Възложителя и се връща на участника, като това обстоятелство се отбелязва в регистъра.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

10/04/2014