Версия за печат

BG-Козлодуй

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

АЕЦ Козлодуй ЕАД, гр. Козлодуй, За: Илза Борисова, РБългария 3321, Козлодуй, Тел.: 0973 72131, E-mail: ibdobreva@npp.bg, Факс: 0973 76007

Място/места за контакт: Управление "Търговско"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.kznpp.org.

Адрес на профила на купувача: www.kznpp.org/index.php?lang=bg&p=actuality&p1=communally_orders.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Доставка на филтри аерозолни и филтърни платна”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

42514310

Описание:

Въздушни филтри


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Доставка на филтри аерозолни и филтърни платна ще бъде извършена по две обособени позиции: 1- Филтри аерозолни; 2-Филтърни платна . Участниците могат да подават оферта само за една или и за двете обособени позиции. Всяка обособена позиция се оферира на 100%.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:


МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

АЕЦ Козлодуй ЕАД

NUTS:

BG313

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Изискванията за изпълнение на настоящата поръчка са подробно описани в Указанията за подаване на оферта и в Техническа спецификация №2014.30.ВКО.ОО.ТСП.707 към настоящата публична покана. 2. Изисквания към Участниците: 2.1. Участниците трябва да имат минимум 1 договор за доставка на аерозплни филтри/ филтърни платна през последните три години, придружен от препоръка за добро изпълнение. 3. Всички изисквания, поставени от ТС се отнасят и за евентуални подизпълнители на основния изпълнител по договора, в зависимост от дейностите, които ще изпълняват. 4. При сключване на договор, определеният за изпълнител участник представя в 7 (седем) дневен срок документи за удостоверяване липсата на обстоятелства по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП и декларация за липсата на обстоятелства по чл. 47, ал. 5 от ЗОП.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

24/04/2014 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Указанията за участие и изискванията за изпълнение са посочени в Указания към участниците и Техническата спецификация, които могат да бъдат намерени на Интернет адреса, посочен в настоящата публична покана.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

24/04/2014