Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална агенция за приходите, ТД на НАП София, ул. "Аксаков" № 21, За: Биляна Пешева; Емил Минчев, България 1000, София, Тел.: 02 98593766; 02 98593810, E-mail: b.pesheva@ro22.nra.bg, Факс: 02 9862061

Място/места за контакт: гр. София, ул. "Аксаков" № 21

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nra.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.nap.bg/page?id=338.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Услуги по проверка, презареждане и ремонт на пожарогасители в административните сгради на ТД на НАП София на територията на град София, Софийска област, град Благоевград, град Кюстендил и град Перник”.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50413200

Описание:

Услуги по ремонт и поддържане на пожарогасители


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Максимално допустимата стойност на поръчката е в размер до 10000,00 лв. без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

10000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Административната сграда на ТД на НАП София, гр.София, ул.”Аксаков” № 21.

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изпълнението на обекта на поръчката ще се изразява в: 1. Проверка, презареждане и ремонт на преносими пожарогасители с осигуряване на оборотни пожарогасители и транспорт за сметка на изпълнителя в административните сгради на ТД на НАП София на територията на град София, град Благоевград, град Кюстендил и град Перник. Единичната цена включва стойността на труда за проверка, презареждане и ремонт на преносими пожарогасители, предоставянето на оборотни пожарогасители, транспорта до административните сгради на ТД на НАП София и консумативите за презареждане на пожарогасителите (необходимите за презареждане пожарогасителни прахове и пенообразуватели).Преносимите пожарогасители, собственост на ТД на НАП София, които подлежат на проверка , презареждане и ремонт, са посочени в приложение № 1 към настоящата покана. 2. Проверка, ремонт и окомплектоване при необходимост на пожарни кранове в административните сгради на ТД на НАП София на територията на град София, Софийска област, град Благоевград, град Кюстендил и град Перник. Единичната цена включва стойността на труда за проверка, ремонт и окомплектоване на пожарните кранове в административните сгради на ТД на НАП София. Необходимите части и оборудване се заплащат отделно от възложителя по „доставна цена”. 3. Услугите се извършват след предварителна заявка на Възложителя, в срок от 20 работни дни от получаване на заявката на даден от изпълнителя номер на факс или адрес на електронна поща. 4. Заплащането на извършената услуга е по единичните цени за проверка, презареждане и ремонт на преносими пожарогасители и/или проверка, ремонт и окомплектоване при необходимост на пожарни кранове съгласно приетата ценова оферта на избрания за Изпълнител. Доставката на части и оборудване (без необходимите за презареждане пожарогасителни прахове и пенообразуватели), необходими при ремонта на преносимите пожарогасители и пожарните кранове, се извършва от изпълнителя, като стойността им се заплаща от възложителя по „доставни цени”. Под „доставна цена” се разбира стойността на която изпълнителя е закупил съответните части и оборудване, което се доказва чрез представяне на заверено копие от фактурата за закупуването им. За извършената конкретна услуга се подписва протокол и се издава фактура. Възложителят извършва плащане по банкова сметка на изпълнителя в срок до 30 дни след извършване на услугата и издаване на фактурата. 5. Срокът на договора е 12 (дванадесет) месеца, считано от 10.06.2014 г. или до изчерпване максимално допустимата стойност на договора 10 000,00 лв. (десет хиляди лева) без ДДС, в случай че това се осъществи в рамките на срока на договора. 6. Гаранционния срок на извършената услуга по проверка, презареждане и ремонт на преносими пожарогасители и проверка, ремонт и окомплектоване при необходимост на пожарни кранове да е не по-малко от 12 (дванадесет) месеца.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

03/04/2014 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

НАП предоставя достъп по електронен път до Приложение към поканата, съдържащо пълното описание на предмета на поръчката, техническа спецификация, срокове за изпълнение, условия за сключване на договор, което може да бъде намерено на интернет адреса на възложителя: http://nap.bg, раздел "За НАП", "Профил на купувача" до изтичането на срока на валидност, посочен в раздел ІV от настоящата покана.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

03/04/2014