Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Агенция по вписванията, ул. "Елисавета Багряна" 20, За: Младен Колев, България 1111, София, Тел.: 029486 198, E-mail: mladen.kolev@registryagency.bg, Факс: 029486 194

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.registryagency.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.registryagency.bg/?cat=3.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Доставка и монтаж на офис климатизатори за нуждите на териториалните звена на Агенция по вписванията” На адресите и локациите посочени в приложение № 1 към техническото задание. Офис климатизатори: Тип климатик – инвенторна сплит система. Капацитет 12000 Btu/h Капацитет 18000 Btu/h

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

39717200

Описание:

Климатици


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Доставка, монтаж и гаранционен сервиз на офис климатизатори за срок от една година или до достигане на прогнозната стойност на поръчката.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

56000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Територията на Р. България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изисквания към участниците Участниците да представят информация за оборот на стоки, сходни с предмета на обществената поръчка прес последните две години, считано до датата на подаване на офертата. Минимално изискване за оборот в размер на три пъти прогнозната стойност на поръчката. Участниците да представят списък със сключени от тях договори със същата или сходна на техническото задание дейност за последните две години. Участниците да са преминали сертифицираща процедура по Регламент (EO) N 303/2008 на Комисията от 02 април 2008 г. в съответствие с Регламент (ЕО) N 842/2006 на Европейския парламент и на Съвета за установяване на минимални изисквания и на условията за взаимно признаване на сертифицирането на компании и персонал по отношение на стационарни хладилни и климатични системи, както и за топлинни помпи, съдържащи някои флуорирани парникови газове, за което да имат издаден редовен сертификат от Българската браншова камара по Машиностроене съгласно Наредбата за установяване на мерки по прилагане на регламент (EO) N 842/2006 г. Участниците да притежават минимум два товарни автомобила за обезпечаване и извършване на доставките. Участниците да разполагат със стационарен офис, в който могат да извършват демонстрации и тестове при необходимост.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

20/03/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Достъп до документацията е осигурен в профила на купувача на електронната страница на Агенция по вписванията - www.registryagency.bg. Изготвяне на офертата: Офертата трябва да съдържа техническо и ценово предложение и изричен текст, че се приемат всички условия и изисквания за изпълнението на поръчката. В офертата трябва да е посочен срок за валидност 45 дни от крайния срок за получаване на оферти. Офертата трябва да се представи в запечатан непрозрачен плик лично или от упълномощено по надлежния ред лице, в деловодството на Агенция по вписванията. Върху плика се посочва наименование на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес. Плащането ще се извършва по банков път срещу представена фактура, приемо-предавателен протокол за доставка и протокол за извършен монтаж, по банкова сметка посочена от Изпълнителя.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

20/03/2014