Версия за печат

BG-град Банско

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Банско, област Благоевград, Община Банско, град Банско, пл. "Никола Вапцаров" №1, За: Г- жа Сашка Въчкова - зам. кмет на Община Банско, Република България 2770, град Банско, Тел.: 0749 88611, E-mail: sv_bansko@yahoo.com, Факс: 0749 88633

Място/места за контакт: Община Банско

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.bansko.bg/index.php.

Адрес на профила на купувача: http://www.bansko.bg/index.php/bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Мерки за информация и публичност, и организиране на кръгла маса по проект: „По-добро управление в Община Банско”", Във връзка с изпълнението на договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по оперативна програма „Административен капацитет 2007 – 2013 г.”, Приоритетна ос 1: „Добро управление”, Приоритет 1.1: „Ефективна структура на държавната администрация”, референтен номер на процедурата за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ: BG051PO002/12/1.1-04 „По-добро управление в община Банско”.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79340000

Описание:

Рекламни и маркетингови услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Основните видове дейности, включени в предмета на поръчката са: Описание на дейност 1: Пресконференция за стартиране на проекта и заключителен еднодневен семинар; Под-дейност 1.1. – Пресконференция за стартирането на проекта; Под-дейност 1.2. – Публикуване на информация за изпълнението на проекта на Интернет сайта на общината; Под-дейност 1.3. – Изготвяне и разпространение на брошури; Под-дейност 1.4. – Заключителен еднодневен семинар. Описание на дейност 2: Кръгла маса за представяне на резултатите от функционалния анализ: 1.1. Наем на зала и оборудване; 1.2. Кафе-паузи и обяд за участниците; 1.3. Папки – 25 бр.; 1.4. химикали – 25 бр.; 1.5. CD – 25 бр.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

7983 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Мястото за изпълнение на поръчката е община Банско, област Благоевград, Република България.

NUTS:

BG413

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците да отговарят на изискванията и на условията за изпълнение на поръчката, в съответствие с документацията на Възложителя.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Съгласно методиката за оценяване на офертите в документацията.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

12/03/2014 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Указанията и изискванията за изпълнение на поръчката,техническото задание, методиката за оценяване и образците на документите са публикувани на интернет адреса на община Банско - www.bansko.bg. Община Банско предоставя пълен свободен достъп по електронен път до документацията за участие в процедурата, която може да бъде намерена и получена и от интернет адреса на възложителя: http://www.bansko.bg/index.php/bg, раздел "Профил на купувача". Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик от участника или от упълномощен от него представител, лично или по пощата с препоръчано писмо, с обратна разписка. Подава се в Общинска администрация – Банско, служба “Деловодство” до 16.30 часа на 12.03.2014 г., като върху плика участникът посочва адрес за кореспонденция, трябва да бъде написано името на фирмата, която подава офертата и поръчката, за която участва участникът.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

11/03/2014