Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община,, ул. "Московска" 33, За: Малина Кърчева, Дарина Енева, България 1000, София, Тел.: 02 9802889, E-mail: so-vazrajdane@dir.bg, Факс: 02 9870794

Място/места за контакт: СО-район "Възраждане", бул. "Александър Стамболийски" 62

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: http://so-vazrajdane.dir.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Целта на обществената поръчка е да бъде избран изпълнител, който да разработи техническото задание за провеждане на открита процедура по реда на ЗОП.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79342400

Описание:

Тръжни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Целта на обществената поръчка е да бъде избран изпълнител, който да разработи техническото задание за провеждане на открита процедура по реда на ЗОП.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

1167 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците трябва да са изпълнили минимум 1 (един) договор за разработване на техническо задание/технически спецификации/тръжни документации за възлагане на обществени поръчки по ЗОП през последните 3 години, предхождащи крайния срок за получаване на офертите. За изпълнени договори се считат тези, които са приети в рамките на 3-годишния период предхождащ подаването на офертата.Минималните изисквания за технически възможности, посочени по-горе, се доказват от потенциалните участници със заверени с гриф „Вярно с оригинала” копия от препоръки за добро изпълнение, както и със Справка - информация по образец (Приложение 6).

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Предложенията на участниците ще се оценяват по следните показатели: 1. Техническа оферта - Срок за изпълнение на поръчката ("S"срок), в календарни дни – 50 %. 2. Ценово предложение Предложена цена – ("С" цена) – 50%

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

06/03/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Документацията, съдържаща пълните условия и изисквания за участие, съответните образци за попълване от кандидата, може да бъде изтеглена от "Профил на купувача" - http://so-vazrajdane.dir.bg и www.sofia.bg. Публичната покана е във връзка с изпълнението на договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № А12-22-7/29.01.2014 г. по проект: "„Повишаване на административния капацитет на район Възраждане на СО чрез подобряване на квалификацията и мотивацията на служителите”. Офертите се подават в деловодството на СО-район "ВЪЗРАЖДАНЕ", на адрес: гр. София, бул. "Александър Стамболийски" №62.Оферите се подават лично от лицата, имащи право да представляват кандидата, или от лица, снабдени с изрично пълномощно.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

06/03/2014