Версия за печат

BG-Ямбол

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Водоснабдяване и канализация" ЕООД, улица "Д-р Петър Брънеков" № 20, За: Василка Стоянова, Република България 8600, Ямбол, Тел.: 046 661932, E-mail: vik_yambol@abv.bg, Факс: 046 661938

Място/места за контакт: Централно управление на "виК" ЕООД гр. Ямбол

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.vik-yambol.com.

Адрес на профила на купувача: www.vik-yambol.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Внедряване на централизирана информационна система за управление на техническите данни за водоснабдителните и канализационните мрежи (ЦИСУДВКМ), експлоатирани от "Водоснабдяване и канализация" ЕООД - Ямбол, съгласно техническо задание, както следва: Дейност 1 - Доставка и внедряване на софтуерна платформа за изграждане и развитие на ЦИСУДВКМ, включително: инсталиране, тестване и пускане в оперативен режим на работа, съгласно техническо задание. Доставка на десктоп приложение(я) за създаване и развитие на ЦИСУДВКМ - за две работни места, като се допуска за едно от тях да се достави лиценз с ограничена функционалност; Дейност 2 - Проектиране и създаване на сборник от технически и административни правила за изграждане и развитие на ЦИСУДВКМ (Процедурен наръчник), отразяващ спецификите на доставената софтуерна платформа (Дейност 1), административното устройство на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ, както и утвърдените в международната практика технически изисквания за описание на ВиК мрежите и съоръженията, както и свързаните с тях експлоатационни събития и дейности; Дейност 3 - Подготовка на цифрова основа с елементи от надземен кадастър и интеграцията и в доставената софтуерна платформа за населените места гр. Ямбол, гр. Елхово и гр. Стралджа, съгласно техническо задание; Дейност 4 - Построяване на пълен геометрично - атрибутен модел на довеждащите водоснабдителни мрежи и съоръжения на гр. Ямбол в доставената софтуерна платформа (Дейност 1), според изискванията на Процедурен наръчник (Дейност 2) по технически данни, предоставени от ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ; Дейност 5 - Построяване на пълен геометрично - атрибутен модел на водоснабдителните и канализационните мрежи на кв. Диана, гр. Ямбол в доставената софтуерна платформа, според изискванията на Процедурен наръчник (Дейност 2) по технически данни, предоставени от ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ; Дейност 6 - Провеждане на въвеждащо обучение за работа с доставената софтуерна платформа (Дейност 1) и правилата на Процедурен наръчник (Дейност 2) за служители на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ, съгласно техническо задание.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

48300000

Описание:

Софтуерни пакети за създаване на документи, чертане, обработка на изображения, планиране и повишаване на ефективността


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно Техническо задание

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

65000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Територията на област Ямбол

NUTS:

BG343

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Участниците да предоставят доказателства за правото да разпространяват, продават или препродават лицензи за софтуерната платформа по Дейност 1 за територията на Република България - сертификати, оторизационни писма и др. от производители и / или носители на авторските права; 2. Участниците да предоставят доказателства за притежаване на комерсиални лицензи за използване на софтуерната платформа (по Дейност 1) за изграждане и развитие на ЦИСУДВКМ - сертификати, лицензни споразумения и др.; 3. Участниците да имат изпълнени основни проекти, сходни с предмета на настоящата поръчка, като следва да предоставят съответни референции; 4. Участниците да представят списък с експертите от екипа, с който ще изпълнят предмета на настоящата поръчка. Поради спецификата на информацията - технически данни за ВиК мрежи и съоръжения, в екипа следва да присъстват минимум три експерта с висше техническо образование - магистър - инженер по водоснабдяване и канализация, с валидно удостоверение за пълна проектантска правоспособност за 2014 г., като поне един следва да притежава специфичен опит при внедряване на информационни системи.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Ценово предложение (П1) с относителна тежест на показателя в КО 50% и максимално възможен брой точки 50 Срок на изпълнение (П2) с относителна тежест на показателя в КО 25% и максимално възможен брой точки 25 Съответствие на офертата с техническите изисквания (П3) с относителна тежест на показателя в КО 25% и максимално възможен брой точки 25.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

05/03/2014 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всички предложения се представят на български език, без зачерквания и поправки. Документ, чийто оригинал е на чужд език, се представя и в официален превод на български език. Всички представени документи следва да бъдат подписани и подпечатани от участника, а всички страници трябва да бъдат номерирани. Всички представени документи, които не са оригинални следва да бъдат подписани, подпечатани и заверени с “Вярно с оригинала”, а в случаите когато участникът представя документ, чийто оригинал не притежава, същият следва да бъде заверен с “Вярно с копието, притежавано от ………..”. Офертата трябва да съдържа: 1) Списък на документите, съдържащи се в офертата; 2) Заявление за участие /Оферта/ с подпис и печат на участника /Приложение № 1 – образец/. Подписва се от представляващия/те дружеството съгласно регистрацията или от упълномощено от него/тях лице/а, като се прилага съответното пълномощно; 3) Копие от документ за регистрация на участника или ЕИК съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец, а когато е физическо лице - копие от документ за самоличност. Чуждестранните лица представят еквивалентен документ на удостоверението за актуално състояние, издаден от съдебен или административен орган на държавата, в която са установени в официален превод; 4) Доказателства за правото да разпространяват, продават или препродават лицензи за софтуерната платформа по Дейност 1 за територията на Република България - сертификати, оторизационни писма и др. от производители и / или носители на авторските права; 5) Доказателства за притежаване на комерсиални лицензи за използване на софтуерната платформа (по Дейност 1) за изграждане и развитие на ЦИСУДВКМ - сертификати, лицензни споразумения и др.; 6) Участниците да представят списък на изпълнени основни проекти, сходни с предмета на настоящата поръчка, като следва да предоставят съответни референции. 7) Списък с експертите от екипа, с който ще изпълнят предмета на настоящата поръчка. Поради спецификата на информацията - технически данни за ВиК мрежи и съоръжения, в екипа следва да присъстват минимум три експерта с висше техническо образование - магистър - инженер по водоснабдяване и канализация, с валидно удостоверение за пълна проектантска правоспособност за 2014 г., като поне един следва да притежава специфичен опит при внедряване на информационни системи. 8) Административни сведения за участника – по образец /Приложение №4/; 9) Техническо предложение -по образец /Приложение № 2 /; 10) Ценово предложение - по образец /Приложение №3/ Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик, лично, по пощата или чрез куриерска служба в деловодството на “ВиК” ЕООД на адрес: гр. Ямбол 8600, ул. “Д-Р П. Брънеков” № 20. Върху плика се посочва предмета на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес.Допълнителна информация и образци на документи, свързани с поръчката, могат да бъдат получени на посочения интернет адрес.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

04/03/2014