Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Агенция по вписванията, ул. "Елисавета Багряна" 20, За: Михаил Ленчев, България 1111, София, Тел.: 029486 198, E-mail: mladen.kolev@registryagency.bg, Факс: 029486 194

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.registryagency.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.registryagency.bg/?cat=3.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет: ”Доставка и снабдяване с течни горива на 22 броя служебни автомобили, собственост на Агенция по вписванията- град София и нейните териториални структури”. 1. Доставка и снабдяване с течни горива на служебните автомобили на Агенция по вписванията. 1.1 Доставка и снабдяване с автомобилен бензин А95 Н и гориво за дизелови двигатели евродизел. 1.2 Вид: за леки автомобили. 1.3 Опаковка: наливно. 1.4 Качество: Качеството на горивата трябва да отговаря на следните изисквания съгласно Наредба за изискванията за качеството на течните горива, условията, реда и начина за техния контрол (НИКТГУРНТК)(ПМС № 156 от 15.07.2003 г., обн. ДВ бр 66/2003 г., изм. ДВ бр. 103/28.12.2012 г.:

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

09132100, 09134200

Описание:

Безоловен бензин
Дизелово гориво


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Автомобилните бензини, съгласно чл. 6, т. 1, Приложение 1 от НИКТГУРНТК; Горивото за дизелови двигатели, съгласно чл. 6, т. 2, Приложение 2 от НИКТГУРНТК. Качеството на горивата да се доказва при необходимост със съставената декларация за съответствие за партидата. Прогнозно количество: Общо 23 000 (двадесет и три хиляди) литра от които: - 12 600 л гориво за дизелови двигатели; - 10 400 л автомобилен бензин А95 Н.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

65000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Територията на Р. България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците да са действащи на българския пазар за течни горива; Участниците трябва да имат изградена търговска мрежа от собствени или наети бензиностанции на територията на цялата страна /минимум в градовете по местодомуване на посочените по-горе автомобили/, където същите могат при зареждане да заплащат горивото безкасово. Крайната цена трябва да се формира в съответствие с цената на посочените горива с включени транспортни разходи, мита и налози франко търговските обекти (бензиностанциите) на кандидат-изпълнителите, като включва и предложена отстъпка от обявената цена в търговската мрежа на кандидат изпълнителя, която се изразява в процент и е непроменяема за целия период на действие на договора. Срокът на действие на договора ще бъде за 12 (дванадесет) месеца, считано от датата на подписването му или до изчерпване на предвидения финансов ресурс.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

04/03/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Достъп до документацията е осигурен в профила на купувача на електронната страница на Агенция по вписванията - www.registryagency.bg. Изготвяне на офертата: Офертата трябва да съдържа техническо и ценово предложение и изричен текст, че се приемат всички условия и изисквания за изпълнението на поръчката. В офертата трябва да е посочен срок за валидност 45 дни от крайния срок за получаване на оферти. Офертата трябва да се представи в запечатан непрозрачен плик лично или от упълномощено по надлежния ред лице, в деловодството на Агенция по вписванията. Върху плика се посочва наименование на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес. Заплащането на услугата ще се извършва по банков път в срок до 30 дни след представяне на надлежно оформена фактура и разпечатка за извършените транзакции.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

04/03/2014