Версия за печат

BG-Белене

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Белене, ул." България"№35, За: Цветомир Цветанов - главен експерт "Икономическо развитие и обществени поръчки", Република България 5930, Белене, Тел.: 0658 34672, E-mail: obshtinabl@abv.bg, Факс: 0658 31062

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://obshtina.belene.net/_index.php.

Адрес на профила на купувача: http://obshtina.belene.net/pp.htm.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Покупка и доставка на фабрично нови и неупотребявани специализирани съдове за битови отпадъци – тип "Кръгла кофа поцинкована с вместимост 110 литра" и тип "Пластмасова кофа 120 литра" .

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

34928480

Описание:

Контейнери и кофи за отпадъци и смет


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

1: Кръгла кофа поцинкована с вместимост 110 литра - 300 /триста/ броя; 2: Пластмасова кофа 120 литра - 300 /триста/ броя; Прогнозна стойност без ДДС - максимум до 30 000 лева: 1. За "кръгла кофа поцинкована с вместимост 110 л.: максимум до 15 400,00 лева. 2. За "Пластмасова кофа 120 литра" : максимум до 14 600,00 лева. Финансиране на поръчката. Условия на плащане Финансирането на поръката е със средства от бюджета по План-сметката за 2014г. на Бюджетно звено „ЕОЧ“ към Община Белене “ за сметосъбиране и сметоизвозване. Общата предлагана цена за всеки тип съдове, не може да превишават прогнозните им стойности, нито да се прехвърлят суми от единия тип съдове към другия. Участник, който не е регистриран по ЗДДС, предлага цена която е крайна, и при евентуално възникване на задължението му да се регистрира по ЗДДС и Правилникът за прилагането му, след сключване на договор за доставка с Община Белене, начисляването на ДДС не е основание за промяна на крайната цена, която той е предложил първоначално в офертата си, и в този случай ДДС си остава за сметка на участника, като Община Белене при никакъв случай не дължи ДДС на изпълнителя, по хипотезата описана в настоящото изречение. Заплащането на покупката и доставката, става след подписан двустранен приемо-предавателен протокол за извършената доставка, франко база на Община Белене в гр. Белене, ул. Възраждане", издадена данъчна фактура, при условията на сключения договор, в рамките на до 30 дни от издаване на данъчната фактура.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

30000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Складова база на Община Белене, гр. Белене, ул. "Възраждане" №47

NUTS:

BG314

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Максималният срок за извършване на доставката и за двата типа съдове е максимум до 10 /десет/ дни от датата на подписване на договора, като в предложението си за изпълнение на изискванията на възложителя /Приложение 3 от указанията на Възложителя/ всеки участник следва да се съобразис това изискване. Предложението следва да бъде валидно със срок минимум 45 (четиридесет и пет) календарни дни от крайния срок за получаване на оферти, посочен в публичната покана.Предложение с по-кратък срок на валидност ще бъде отхвърлено от Възложителя като несъответстващо на изискванията. Разходите за доставката и транспорт на съдовете до складовата база на Община Белене в гр. Белене, са за сметка на Изпълнителя на обществената поръчка.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

14/02/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Изисквания за представяне на документи, указанията за участие и подготовка на офертата и образците са публикувани в профила на купувача на Интернет-адреса на възложителя на: http://obshtina.belene.net/pp.htm. При промяна на първоначално обявените условия, Възложителят ще приложи отново реда за събиране на оферти, подробно регламентирани в чл. 101 б. ал. 1-3 ЗОП. Срокът за достъп до настоящата публична покана е 7 /седем/ календарни дни, считано от деня, който следва деня на публикуването на поканата на Портала за обществени поръчки, в съответствие с разпоредбата на чл.101б ал.2 от ЗОП. Съгласно чл. 101б ал.4 от ЗОП, срокът за получаване на офертите е 7 /седем/ календарни дни, считано от деня, който следва деня на публикуването на поканата в Портала за обществени поръчки, а именно - не по-късно от 17:00ч на 14.02.2014г.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

14/02/2014