Версия за печат

BG-Карнобат

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

община Карнобат, бул. "България" № 12, За: Маргарита Падарева, Република България 8400, Карнобат, Тел.: 0559 29126, E-mail: municipality_karnobat@abv.bg, Факс: 0559 27165

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http: // karnobat.acstre.com.

Адрес на профила на купувача: http: // karnobat.acstre.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на настоящата поръчка са: периодични доставки на асфалтобетонова смес за износващ пласт, гореща, по предварителни заявки за нуждите на Общинско предприятие „Благоустройствени, комунални и ремонтни дейности” – гр. Карнобат, за асфалтиране в град Карнобат и населените места на територията на община Карнобат.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

44113620

Описание:

Асфалт


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Предвижда се доставка на 650 тона асфалтобетон. Количествата са прогнозни, като Възложителят ще ги усвоява според нуждите си, а Изпълнителят приема че няма да има претенции, в случай че количествата не бъдат заявени изцяло.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

65000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Общинско предприятие "БКРД", гр. Карнобат или обектите подлежащи на асфалтиране

NUTS:

BG34

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изисквания за технически възможности към участниците: а)декларация, съдържаща списък на договорите, с предмет сходен с предмета на поръчката през 2011, 2012 и 2013 г., придружени от препоръки за добро изпълнение; в препоръките да са посочени стойността, датата и предмета и дали е изпълнено професионално и в съответствие с нормативните изисквания; в декларацията да бъдат посочени лица за контакти, телефон и адрес, от които възложителят може да получи допълнителна информация. Участникът да е изпълнил през предходните три години (2011, 2012 и 2013 г.) минимум два договора за доставка на асфалтобетонова смес на стойност не по-малка от стойността на настоящата процедура. б) списък на правоспособните технически лица, включително и на тези, отговарящи за контрола на качеството; в)сертификати, издадени от акредитирани институции или агенции за управление на качеството, удостоверяващи съответствието на стоките със съответните спецификации или стандарти; в)информация за асфалтова база (мобилна или стационарна), от която ще бъде доставяна асфалтобетоновата смес за нуждите на Общинско предприятие"БКРД", гр. Карнобат. Срок за изпълнение на доставките - до 2 работни дни от датата на получаване на заявката. Срок за валидност на офертата - не по - малко от 60 календарни дни от датата на получаване на офертата. Гаранция за изпълнение на договора - 3 (три) % от стойността на договора, без включен ДДС.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

18/02/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата се представя в Център за административно-информационно обслужване и местни приходи (ЦАИОМП) при община Карнобат в срок до 17,00 часа на 18.02.2014 г., в непрозрачен, запечатан плик, с посочен адрес за кореспонденция и по възможност телефон, факс и електронен адрес. Адрес: община Карнобат, Център за административно-информационно обслужване и местни приходи, бул. „България” № 11, гр. Карнобат, п. код 8400 За участие в процедура по чл. 14, ал. 4, т. 2 от ЗОП с предмет: „Доставка на асфалтобетонова смес за нуждите на Общинско предприятие „БКРД”, гр. Карнобат”. Представената оферта трябва да съдържа: 1.Административни сведения за участника. 2. Регистрационни документи на участника: единен идентификационен код съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър – заверено копие. 3.Декларации за липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.1, ал. 2 и ал. 5 от ЗОП. 4.Декларация, съдържаща списък на договорите, с предмет сходен с предмета на поръчката през 2011, 2012 и 2013 г., придружени от препоръки за добро изпълнение; в препоръките да са посочени стойността, датата и предмета и дали е изпълнено професионално и в съответствие с нормативните изисквания; в декларацията да бъдат посочени лица за контакти, телефон и адрес, от които възложителят може да получи допълнителна информация. 5.Списък на правоспособните технически лица, включително и на тези, отговарящи за контрола на качеството. 6.Сертификати, издадени от акредитирани институции или агенции за управление на качеството, удостоверяващи съответствието на стоките със съответните спецификации или стандарти. 7.Информация за асфалтова база (мобилна или стационарна), от която ще бъде доставяна асфалтобетоновата смес за нуждите на Общинско предприятие"БКРД", гр. Карнобат. 8.Оферта за изпълнение, включваща: единична цена за изпълнение на доставка за 1 тон асфалтобетон, без включен ДДС, срок за изпълнение на доставката, срок на валидност на офертата - не по-малко от 60 (шестдесет) календарни дни, включително от крайния срок за получаване на офертите. Единичната цена за 1 тон асфалтобетон трябва да включва всички разходи на изпълнителя (транспортни разходи, печалба и др.).

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

07/02/2014