Версия за печат

BG-Велико Търново

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национален военен университет "Васил Левски", Велико Търново, За: Подполковник Красимир Йорданов Кирилов, Република България 5006, Велико Търново, Тел.: 062 618850, E-mail: pur@nvu.bg, Факс: 062 618899

Място/места за контакт: Велико Търново

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nvu.bg.

Адрес на профила на купувача: www.nvu.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Транспортни и логистични услуги за организиране на опознавателни стажове” за нуждите на Националния военен университет „Васил Левски” във връзка с проект №BG051PO001-3.1.07 - 0011 „Актуализиране на учебните програми в НВУ „Васил Левски” гр. Велико Търново в съответствие с изискванията на пазара на труда”.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

60000000, 60130000, 15000000

Описание:

Транспортни услуги (с изключение на извозването на отпадъци)
Специализирани услуги за пътен превоз на пътници
Хранителни продукти, напитки, тютюн и свързани с него продукти


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

В рамките на цитираната програма се предвиждат съвместни дейности за ангажиране на потенциалните работодатели в приложимостта на новите учебни програми, включващи посещения на студенти в реална работна среда под формата на опознавателни стажове. За организиране на същите следва да се възложи извършване на транспортни и логистични услуги.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

9192 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Велико Търново

NUTS:

BG321

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участникът в избора за изпълнител на поръчката да е изпълнил минимум два договора с предмет, сходен на предмета на настоящата поръчка и да е получил препоръки за добро изпълнение на най-малко два от договорите, включени в списъка, издадени след датата на приключване на изпълнението по съответния договор.Участникът да представи декларация/и за липса на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП. При сключване на договор определеният изпълнител представя документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на декларираните обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП, както и декларации за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5 от ЗОП.Участникът да представи декларация по чл. 327б, ал.1 и 2 от ЗОВСРБ.Не се допускат варианти за представяне на оферти. Срокът на валидност на оферта следва да бъде не по-малко от 90 (деветдесет) календарни дни, считано от крайната дата за подаване на офертите.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

03/02/2014 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ДОКУМЕНТИ ЗА УЧАСТИЕ 1. Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан от участника; 2. Удостоверение за актуално състояние или посочване на ЕИК за юридическо лице или едноличен търговец, регистрирани в България; документ за регистрация на чуждестранно лице, съобразно националното му законодателство. Физическите лица представят заверено копие от документ за самоличност. Документите се предоставят в заверени от участника копия; 3. Декларация, съдържаща списък на договори за подобни услуги, включително стойностите, датите и получателите, като се посочат и лица и телефони за контакт. Представят се заверени копия на препоръки за добро изпълнение към съответните договори съгласно образец № 1; 4. Административни данни за участника по образец № 2; 5. Декларация за отсъствие на обстоятелства по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП, по образец № 3; 6. Декларация по чл. 327б, ал.1 и 2 от ЗОВСРБ, по образец № 4; 7. Ценово предложение съобразно изискванията на възложителя. 8. Нотариално заверено пълномощно, в случай, че офертата се подава от пълномощник.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

03/02/2014