Версия за печат

BG-Ямбол

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Водоснабдяване и канализация" ЕООД, улица "Д-р Петър Брънеков" № 20, За: Василка Стоянова, Република България 8600, Ямбол, Тел.: 046 661932, E-mail: vik_yambol@abv.bg, Факс: 046 661938

Място/места за контакт: Централно управление на "ВиК" ЕООД гр. Ямбол

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.vik-yambol.com.

Адрес на профила на купувача: www.vik-yambol.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Изпитване на образци (извадки) от води по показатели от Приложение № 1, таблици Б, В и Г от Наредба № 9 от 16.03.2001 г. за качеството на водата, предназначена за питейно – битови цели и изпитване на образци (извадки) от отпадъчни води по показатели от Приложение № 2 към чл. 6 от Наредба № 7 от 14.11.2000 г. за условията и реда за заустване на производствени отпадъчни води в канализационните системи на населените места. Изпитването на пробите се извършва по избрани от Възложителя показатели от обособените позиции. Поръчката е разделена на три обособени позиции: Обособена позиция № 1 - Изпитване на образци (извадки) от води по радио логични показатели и тежки метали, съгласно Наредба № 9 от 16.03.2001 г. за качеството на водата, предназначена за питейно – битови цели : Антимон, Арсен, Бор, Живак, Кадмий, Мед, Никел, Олово, Селен, Хром, Желязо, Манган, Цинк, Натрий, Тритий, Обща алфа активност, Естествен уран, Обща индикативна доза, Обща бета активност; Обособена позиция № 2 - Изпитване на образци /извадки/ от води по органични показатели, съгласно Наредба № 9 от 16.03.2001 г. за качеството на водата, предназначена за питейно – битови цели: Акриламид, Бензен, Бенз/а/ пирен, Винилхлорид, 1,2-Дихлоретан, Епихлорхидрин, Полициклични ароматни въглеводороди, Трихалометани /общо/, Пестициди, Пестициди /общо/; Обособена позиция № 3 - Изпитване на образци /извадки/ от отпадъчни води по показатели от Приложение № 2 към чл. 6 от Наредба № 7 от 14.11.2000 г. за условията и реда за заустване на производствени отпадъчни води в канализационните системи на населените места: Неразтворени вещества, Азот /общ/, Фосфати /като Р/, БПК 5, ХПК /бихроматна/, Животински мазнини и растителни масла, Анионактивни детергенти, Нефтопродукти. Участниците могат да подадат оферта за една или повече обособени позиции. Срокът на действие на договора е 12 (дванадесет) месеца, считано от датата на сключването му. Цената е твърда и непроменяема през целия срок на действие на договора. При сключване на договор определеният за изпълнител представя документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелства по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП и декларация за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5 от ЗОП.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71620000 (BC25, KA11, QB44)

Описание:

Услуги, свързани с анализи (На партиди , За водоразпределителни дружества , Относно вода )


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Прогнозен брой проби по всеки показател от обособена позиция № 1 и № 2 – 50 проби. Прогнозен брой проби по всеки показател от обособена позиция № 3 – 10 проби. Количеството е ориентировъчно.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

30000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Лаборатория на Изпълнителя

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците следва да разполагат с акредитирана лаборатория за изпитване на води за обособената/ните позиция/ии, за които участват. Участниците задължително правят ценово предложение за изпитване по всеки показател в обособената позиция, за която участват. В цената за изпитване по показателите се включват всички разходи за лабораторни изследвания, консервиране и съхранение на пробите, систематизиране и представяне на получената информация на хартиен носител в два екземпляра. Начин на образуване на цената – в лева без ДДС, франко лабораторията на Изпълнителя. Пробонабирането и предоставянето на пробите до лабораторията на Изпълнителя ще се извършва от Възложителя за негова сметка. Начин и срок на плащане – по банкова сметка на Изпълнителя в срок не по – малък от 60 (шестдесет) дни от датата на издаване на фактурата.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

11/02/2014 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всички предложения се представят на български език, без зачерквания и поправки. Документ, чийто оригинал е на чужд език, се представя и в официален превод на български език. Всички представени документи следва да бъдат подписани и подпечатани от участника, а всички страници трябва да бъдат номерирани. Всички представени документи, които не са оригинални следва да бъдат подписани, подпечатани и заверени с “Вярно с оригинала”, а в случаите когато участникът представя документ, чийто оригинал не притежава, същият следва да бъде заверен с “Вярно с копието, притежавано от ………..”. Офертата трябва да съдържа: 1)Заявление за участие /Оферта/ с подпис и печат на участника /Приложение № 1 – образец/. Подписва се от представляващия/те дружеството съгласно регистрацията или от упълномощено от него/тях лице/а, като се прилага съответното пълномощно; 2)Копие от документ за регистрация на участника или ЕИК съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец, а когато е физическо лице - копие от документ за самоличност. Чуждестранните лица представят еквивалентен документ на удостоверението за актуално състояние, издаден от съдебен или административен орган на държавата, в която са установени в официален превод; 3)Копие на валиден Сертификат за акредитация на лаборатория съгласно БДС ЕN ISO/ IEC 17025 за изпитване на води, или „еквивалент”. Сертификата да е представен с всички приложения към него; 4)Декларация за поддържане на акредитация за целият период на валидност на договора за обществена поръчка, в случай, че валидността на акредитацията изтича преди изтичане срока на договора - свободен текст, оригинал; 5)Административни сведения за участника – по образец /Приложение №4/; 6)Техническо предложение -по образец /Приложение № 2 /; 7)Ценово предложение - по образец /Приложение №3/ Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик, лично, по пощата или чрез куриерска служба в деловодството на “ВиК” ЕООД на адрес: гр. Ямбол 8600, ул. “Д-Р П. Брънеков” № 20. Върху плика се посочва предмета на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес.Допълнителна информация и образци на документи, свързани с поръчката, могат да бъдат получени на посочения интернет адрес.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

10/02/2014