Версия за печат

BG-Силистра

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Силистра, ул."Симеон Велики" №33, За: Николета Дечева, Република България 7500, Силистра, Тел.: 086 816322, E-mail: op_silistra@abv.bg, Факс: 086 823343

Място/места за контакт: Община Силистра

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.silistra.bg.

Адрес на профила на купувача: www.silistra.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предметът на поканата е „Извършване на независим финансов одит“ по проект „Зелена и достъпна градска среда - град Силистра“. Одитът на проекта ще бъде извършен от лицензиран външен одитор. Одиторски доклад ще бъде приложен към окончателното искане за плащане по проекта, в съответствие с изискванията на процедурата. Одиторът ще проверява дали декларираните разходи са действително направени, точни и допустими в съответствие с договора и ще изготвя доклад за заверка на разходите по образеца представен от Договарящия орган. При окончателното искане за плащане одиторът на проекта ще завери финансовия отчет.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79212100

Описание:

Услуги по финансов одит


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

„Извършване на независим финансов одит“ по проект „Зелена и достъпна градска среда - град Силистра“ - основен обект. При наличие на финансом ресурс независим финансов одит ще се осъществи и на два допълнителни обекта: 1. Реконструкция и рехабилитация на Дунавски парк - източна зона 1 (в граници от централна алея до ул. „Д. Михайлов); 2. Реконструкция и рехабилитация на Дунавски парк - източна зона 2 (в граници от ул. „Д. Михайлов” до ул.„П.Дамян”) Стойността включва основни усулуги по извършване на независим финансов одит за 20 000 лв, и стойности под условие – съответно 2000 лв за допълнителен обект 1, и 1 500 лв – за допълнителен обект 2, които ще се възложат при възлагане на допълнителни обекти 1 и 2 от основната поръчка за СМР.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

23500 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

община Силистра

NUTS:

BG325

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Офертата се поставя в запечатан непрозрачен плик от участника или от упълномощен от него представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка на адрес: гр. Силистра, ул."Симеон Велики" №33 деловодство Върху плика, участникът посочва наименование, адрес за кореспонденция, телефон, по възможност фокс и електронен адрес и наименование на предмета, както и следното предписание: "Да не се отваря преди разглеждане от комисията за оценяване и класиране". Документи за подбор:Оферта по образец; удостоверение за актуално състояние или ЕИК - за българско юридическо лице, документ за регистрация на чуждестранно лице, за физическо лице - копие от документ за самоличност; ако участникът е юридическо лице, което не е регистрирано по реда на ЗТР, освен документ за актуално състояние следва да представи и документ за регистрация;; Декларация за приемане на условията в проекта на договор;Доказателства за технически възможности и квалификация на участника- Списък на основните договори за услуги, сходни с обекта на настоящата обществена поръчка, изпълнени през последните три години - мин. 2 броя с препоръки, и списък на ключовите експерти за изпълнение на поръчката - екип от ключови експерти за изпълнение на поръчката: в екипа следва да бъдат включени минимум 2 ключови експерта – дипломиран експерт счетоводител с професионален опит като регистриран одитор минимум 3 години и магистър по счетоводство или еквивалентна специалност с минимум 2 години стаж в областта на независимия финансов одит;Доказателства за икономическите възможности -Участникът трябва да има минимум 2 изпълнен/и договор/и за услуги, сходни с обекта на настоящата обществена поръчка, изпълнени през последните три години; Участникът да е реализирал, сумарно за последните 3 (три) години, считано до крайната дата за подаване на оферти за участие в настоящата обществена поръчка оборот от услуги, сходни с предмета на поръчката/доход (за физическите лица), в размер не no-малко от 30 000 (тридесет хиляди) лева без ДДС ; Техническо предложение - по образец; ценово предложение - по образец;Декларация по чл. 56, ал. 1, т. 8 от ЗОП; Декларация по чл. 47, ал. 1, т. 1 и чл. 47, ал. 2, т. 2, 2а, 4 и 5 от ЗОП; Декларация по чл. 47, ал. 1, т. 2 и 3, ал. 2, т.1 и 3 от ЗОП; Декларация по чл. 47, ал. 5 от ЗОП. Основания за отстраняване на участник - вслучай, че съставът на обединението се е променил след подаването на офертата; Офертите на участници, надхвърлящи обявения финансов ресурс; ако едно и също физическо или юридическо лице да участва едновременно в две обединения; при представянето на различни варианти на офертата;при поставянето на различни от тези условия и изисквания от страна на участника;

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

24/01/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация и документи, свързани с поканата, могат да бъдат получени на посочения интернет адрес: www.silistra.bg В процеса на разглеждане и оценка на офертите, длъжностните лица по чл. 101г, ал.1 от ЗОП прилагат съответно разпоредбите на чл. 68, ал.11 и чл.70 от ЗОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

24/01/2014