Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул. "Московска" №33, За: Станислава Цветкова, Република България 1000, София, Тел.: 02 9377530, E-mail: s.tsvetkova@sofia.bg, Факс: 02 9377561

Място/места за контакт: ул. "Париж" №3, партер, стая №6, дирекция "ОПК"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: www.sofia.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка и монтаж на офис обзавеждане за нуждите на Столична община. Предметът на обществената поръчка включва доставка и монтаж на офис обзавеждане за кабинетите в Столична община /бюра, контейнери, дървени шкафове и офис столове/. Доставките за Столична община / ще се правят по предварителни заявки по приложен списък до изчерпване на предвидените средства

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

39130000

Описание:

Мебелировка за офиса


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно Приложение №1- Списък на мебелите. Мебелите ще бъдат поръчвани и доставяни по предварителна заявка. Възложителят не е длъжен да поръча мебелите в пълен обем.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

I. Специални изисквания към участниците I.1. Поръчката е за доставка на ново, неупотребявано офис обзавеждане. I.2. Участниците посочват в Ценовите предложения цените в лева без ДДС и с ДДС с включени всички съпътстващи разходи за данъци, такси, транспорт, доставка и монтаж. I.3. Изборът на цвят не трябва да влияе върху окончателната стойност на изделията. I.4. Мебелите да се изработват от ПДЧ и мебелен обков, с произход от ЕС. Елементите за монтаж да са от метал, осигуряващ разглобяване на конструкциите, без видими връзки и болтове по външните повърхности. Не трябва да променят цвета си от светлината. Кантовете да са с дебелина 2мм по лицевите и скритите части, висока твърдост и износоустойчивост. II. Изисквания за технически възможности на участниците: II.1. Всеки участник трябва да има опит в изпълнението на доставки на офис мебели и офис обзавеждане- за последните три години, считано до датата, определена като краен срок за подаване на оферта, да е изпълнил и/или участвал в изпълнението на на най- малко 3 /три/ договора, с предмет, сходен с предмета на настоящата поръчка. Всеки от договорите трябва да бъде придружен от референция от Възложител.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Показателите се оценяват по точкова система. Оценките на офертите по съответния показател се определят, както следва: 1.1. Цена – А.I Оценява се средната цена за всяка група. Максимална оценка по този показател е 75 точки, разпределени по 15 групи, като всяка група получава максимум 5 точки; Участникът предложил най-ниската средна цена получава най-високата оценка – 5 точки /на група/. Оценките на останалите участниците се определят на база отношението на най-ниската предложена цена към цената, предложена от съответния участник. Общата оценка А се смята по формулата: А.I=А1+А2+......+А15 2. Гаранционен срок - Б Максимална оценка – 20 точки. Оценките на участниците се определят на база съпоставка на предложения от тях гаранционен срок. Участникът предложил най-дълъг гаранционен срок получава най-висока оценка – 20 точки. Оценките на останалите участниците се определят на база отношението на съответния гаранционен срок, предложен от участника, към най-дългия гаранционен срок. 3.Срок за изпълнение - В Максимална оценка – 5 точки. Оценките на участниците се определят на база съпоставка на предложения от тях срок за изпълнение. Участникът предложил най-малък срок за изпълнение получава най-висока оценка – 5 точки. Оценките на останалите участниците се определят на база отношението на най-малкия срок за изпълнение към съответния срок за изпълнение на участника. Комплексна оценка. Комплексната оценка на офертата на всеки участник се определя като сума от оценките по отделните показатели: Комплексна оценка = А.I+Б+В Максималната възможна комплексна оценка е 100 точки. Участникът, чиято оферта е получила най-висока комплексна оценка, се класира на първо място, а останалите следват в низходящ ред.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

23/01/2014 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всяка оферта трябва да съдържа: 1. Оферта за участие- Образец №1; 2. Административни данни - Образец №2; 3. Ценово предложение за изпълнение на поръчката- Образец №3;Ценовото предложени трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да бъде придружено от каталог на предлаганите мебели, с размери, посочени в мм и крайни цени / всички съпътстващи разходи за данъци, такси, транспорт, доставка и монтаж и др./ 4. Техническо предложение за изпълнение на поръчката- попълнен Образец №4 5. Доказателства за изпълнение на техническите изисквания към участника: 5.1. Списък, съгласно Образец №5, съдържащ поне 3 /три/ договора за подобни услуги, изпълнени през последните три години, до датата определена като краен срок за представяне на оферти, придружени от референция, с които участникът доказва съответствие с изискването. Всеки участник може да представи само 1 /един/ вариант на оферта!! ВСЕКИ ЕДИН ОТ ДОКУМЕНТИТЕ, СЪДЪРЖАЩИ СЕ В ОФЕРТАТА, СЛЕДВА ДА БЪДЕ ПОДПИСАН ОТ ПРЕДСТАВЛЯВАЩИЯ УЧАСТНИКА ИЛИ УПЪЛНОМОЩЕНО ОТ НЕГО ЛИЦЕ. 7. Oбразци №1, №2, №3, №4, №5 за настоящата обществена поръчка са публикувани на интернет адреса на Столична община- www.sofia.bg (в секцията Електронна община, раздел "Профил на купувача/Обществени поръчки"). 8. Срокът на валидност на офертата не трябва да бъде по-кратък от 60/шестдесет/ календарни дни, считано от крайния срок за подаване на офертите. 9. Офертата в настоящата обществена поръчка се представя на български език, а документите, които са на чужд език се представят в превод на български език. 10.Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. „Московска” №33, фронт-офис, в срока указан в настоящата покана. 11. Участник, чиято оферта не отговаря на посочените в настоящата покана изисквания няма да бъде разглеждана! 12. При подписване на договора, задължително се представя свидетелство за съдимост, декларация по чл.47, ал.5, документ за регистрация на участника, съгласно изискванията на националното му законодателство и документ за гаранция за изпълнение в размер на 2% от стойността на договора в една от следните форми: - банкова гаранция или - парична сума, внесена по банков път на името на Столична община, Дирекция “Финанси” по една от следните сметки: Сметка в лв (BGN) IBAN: BG 72 SOMB 9130 33 33008301 BIC Code: SOMBBGSF Наименование на банката: Общинска банка, клон Врабча, ул. ''Врабча'' № 6. Прогнозната стойност е без включен ДДС.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

22/01/2014