Версия за печат

BG-Русе

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Русе, пл. Свобода 6, За: инж. Лилия Пъргова - гл. експерт отдел ТИИК; Албена Добрева - ст. експерт отдел "Обществени поръчки" тел. 082 881 725, България 7000, Русе, Тел.: 082 881677, E-mail: mayor@ruse-bg.eu, Факс: 082 834413

Място/места за контакт: Община Русе

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.ruse-bg.eu/..

Адрес на профила на купувача: http://www.ruse-bg.eu/..


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на обществена поръчка, наименование на обекта: Изпълнение на временен декоративно-защитен екран пред съществуваща сграда, с фасади по ул. „Черно море” и ул.”Александровска” Пълно описание на обекта на поръчката, включително основни характеристики: Декоративно-защитният екран се изпълнява с цел предпазване на фасадите на горепосочената сграда до извършване на реконструкция на същата, както и за обезопасяване на прилежащите пешеходни зони . Екранът се състои от метална конструкция – кутиеобразни колони 200/100/4 през около 5м, хоризонтални греди от кутиеобразни профили 120/100/3 през 2м, защитна мрежа с клетка 2,5/2,5см от стоманена тел с РVС покритие и защитна мрежа от полиестер, използвана за строителни обекти. Фундирането на стоманените колони се извършва на единични фундаменти с размери 0,5х0,8м, като пренасянето на натоварването в дълбочина се извършва с по два броя инжекционни пилоти на фундамент. Стоманените колони са проектирани на две части – с оглед на транспортирането, като на обекта се изпълняват монтажни заварки и колоната се вдига цяла. Конструкцията се укрепва към стоманените греди на подовата конструкция в съществуващата сграда със шпилки и планки. За обекта има одобрен технически инвестиционен проект по части СК и ПБЗ, съгласуван с НИНКН. Издадено е разрешение за строеж №625/19.12.2013г. Кандидатите могат предварително да се запознаят с проектите, които ще бъдат на тяхно разположение в стая 136, ет.1, Община Русе, пл.Свобода №6. Оглед на мястото на обекта може да се извърши по всяко време. Изпълнителят съставя всички необходими актове и протоколи по Наредба No.3/31.07.2003 на МРРБ. Срок за изпълнение: 60 календарни дни или по-малък по предложение на кандидата. Срокът на договора започва да тече от подписването на протокол обр.2 и завършва с подписване на акт обр.15.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно Количествена сметка за обекта

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

90000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Русе

NUTS:

BG323

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изисквания към кандидатите. Квалификационни, технически и икономически: Минимални изисквания: Кандидатът да е реализирал оборот от СМР за последните 3 (три) приключени финансови години (2010, 2011 и 2012 г.) не по-малко от 270 000 лв. без ДДС; Кандидатът да е изпълнил в последните 3 години поне два обекта от метални конструкции; Изпълнението на обектите се документира с договори и препоръки от Възложителитe. Кандидатът да притежава: - ISO 9001 или еквивалент за внедрена система за управление на качеството с обхват строителство, реконструкции, ремонтни работи ; OHSAS 18001 или еквивалент за внедрена система за управление на здравословни и безопасни условия на труд с обхват строителство, реконструкции, ремонтни работи; Необходимо е изпълнителят да представи Комплексен линеен календарен план-график за изпълнение на строителството С този план трябва да бъдат определени: срокът за изграждане на строителния обект, като цяло и на отделните етапи; технологичната и организационна последователност на изпълнение на видовете строителни и монтажни работи и тяхната взаимовръзка; интензивността и продължителността на изпълнение на видовете строителни и монтажни работи; необходимите по време ресурси – работна сила и строителни машини. Начин на образуване на предлаганата цена Кандидатите да представят цена за цялата поръчка, придружена от остойностена количествена сметка. В цената да се включат всички операции, които технологично са необходими за окончателното завършване на изделието и монтажа му. В случай, че в единичната цена не са включени цени на съпътстващи операции, необходими за окончателното завършване и монтажа на изделието, същите ще се извършват за сметка на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1. Предлагана цена - 50 т. 2. Техническо предложение/Работна програма/ - 50т.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

22/01/2014 12:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата следва да съдържа: 1. Списък на приложените документи; 2. Данни за лицето, което прави предложението: посочване на ЕИК, управляващо лице, координати за връзка, телефон, факс, адрес и лице определено за координатор по изпълнението; 3. Образец на оферта /Образец №1; 4. Техническо предложение за изпълнение обекта на обществената поръчка/ Образец №2; 5. Ценово предложение/ Образец № 3; Забележка: Прогнозната стойност посочена в Раздел ІІІ от настоящата покана е без вкл. ДДС. 6. Доказателства за технически и икономически възможности на участниците, съгласно изисквания за изпълнение на поръчката; Съдържанието на офертата се представя в запечатан непрозрачен плик и адресирана до: Община Русе, гр. Русе, пл. "Свобода" 6, Информационен център гише "Обществени поръчки" за обществена поръчка с предмет: Изпълнение на временен декоративно-защитен екран пред съществуваща сграда, с фасади по ул. „Черно море” и ул.”Александровска”

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

22/01/2014