Версия за печат

BG-ВАРНА

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

РЗИ-ВАРНА, УЛ."БРЕГАЛНИЦА" N3, За: ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ, РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ 9000, ВАРНА, Тел.: 052 665243, E-mail: office@rzi-varna.com, Факс: 052 634648

Място/места за контакт: УЛ."БРЕГАЛНИЦА" N3 ЕТАЖ 2 СТАЯ 217

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.rzi-varna.com.

Адрес на профила на купувача: www.rzi-varna.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Осигуряване на невъоръжена физическа охрана на територията на обект: Административна сграда на РЗИ-Варна с прилежащи към нея гаражни помещения и автопарк, с адрес: гр.Варна, ул.“Брегалница”№3., включваща: 1.Движимото и недвижимото имущество на територията на сградата и на всички съоръжения, намиращи се в нея. 2.Причинените имуществени вреди /допускане на кражба на имущество или проникване чрез взлом в охранявания обект/, настъпили в резултат от посегателства върху охраняваните обекти през времето на осъществяване на охраната. Обектът ще се охранява с осигуряване на нощна невъоръжена охрана за времето от 16.30 часа до 8.30 часа ежедневно през работните дни, а през почивни и празнични дни- денонощно. Участниците следва да представят валиден Лиценз, даващ право да извършване на описаната по- горе охранителна дейност съгласно Закона за часната охранителна дейност ДВ, бр.15/2004г. Използването на фирмени униформи е задължително. Участниците следва да представят примерни графици и справки за броя на охранителите, които ще изпълняват поръчката. Участниците трябва да представят схеми и маршрути за редовна охрана, за действия при възникнали специфични или аварийни ситуации по съоръженията, планове за превантивни действия и реакция в съответните ситуации с препоръки за осигуряване сигурността на персонала и активите на дружеството. Фактурата за извършена охранителна дейност се издава след изтичане на календарния месец.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79713000

Описание:

Охранителни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Осигуряване на невъоръжена физическа охрана на територията на обект: Административна сграда на РЗИ-Варна с прилежащи към нея гаражни помещения и автопарк, с адрес: гр.Варна, ул.“Брегалница”№3.Срок на изпълнение на поръчката -две години от сключване на договора. Прогнозна стойност - 50000.00 лева без ДДС, 60000.00 лева с ДДС за две-годишния период.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

50000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр.Варна, ул.“Брегалница”№3.

NUTS:

BG331

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Осигуряване на невъоръжена физическа охрана на територията на обект: Административна сграда на РЗИ-Варна с прилежащи към нея гаражни помещения и автопарк, с адрес: гр.Варна, ул.“Брегалница”№3 за срок от две години, с цел постигане на сигурност при осъществяване дейността на РЗИ-Варна. Офертата на участника трябва да съдържа следните документи: 1.Списък на документите на участника. 2.Оферта за участие, подписана от участника – Образец №1; 3.Административни сведения – Образец №2; 4.Удостоверение за актуално състояние, към датата на подаване на офертата или единен идентификационен код (ЕИК) съгласно чл.23 от ЗТР; 5. Заверено копие на валиден лиценз, даващ право за извършване на охранителна дейност съгласно Закона за часната охранителна дейност ДВ, бр.15/2004г., валидeн за територията на цялата страна и /или Варненска област. 6.Доказателства на участника за притежаване на задължителните минимални изисквания за участие в процедурата, които се явяват необходима предпоставка за оценяването му: 6.1.Копие на застраховка ”Професионална отговорност”, валидна за целия срок на изпълнение на поръчката, за покриване на вреди, настъпили вследствие на виновно неизпълнение на професионалните задължения, при или по повод на извършване на охранителната дейност. 6.2.Доказателства за техническите възможности и/или квалификация 6.3.Доказателства (документи) за наличие на транспортни средства-собствени или наети.Списък на транспортните средства, които ще се използват при изпълнение на задълженията по договора. 6.4.Доказателства (списъци, документи, договори и др.) за наличие на техническо оборудване. 7.Информация със списък на договорите за охрана, изпълнени през последните 2 години (2012 и 2013 г.) придружена с препоръки /референции/ за добро изпълнение за конкретната дейност свързан с предмета на поръчката - Образец №3 8.Ценово предложение - Образец №4 9.Техническо предложение. 10. Декларация по чл. 47, ал. 1, т. 1 от Закона за обществените поръчки – Образец № 5; 11.Декларация по чл. 47, ал. 1, т. 2 и 3 от Закона за обществените поръчки Образец № 6; 12.Декларация по чл. 47, ал. 5, т. 1 от Закона за обществените поръчки Образец № 7; 13.Декларация по чл. 47, ал. 5, т. 2 от Закона за обществените поръчки Образец № 8; 14.Декларация по чл. 47, ал. 2, т. 2, 2а и 4 от Закона за обществените поръчки Образец № 9; 15.Декларация по чл. 47, ал. 2, т. 1 и 3 от Закона за обществените поръчки Образец № 10; 16. Проект на Договор . Посочените изисквания са публикувани на страницата на Възложителя: www.rzi-varna.com в "Обществени поръчки"

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

17/01/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

www.rzi-varna.com

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

17/01/2014