ВЪЗЛОЖИТЕЛ:
„МБАЛ Карнобат” ЕООД, Стара Планина №180, За: д-р Красимир Маринов, Станимира Атанасова, България 8400, Карнобат, Тел.: 0879 252323, E-mail: mbalkarnobat@abv.bg, Факс: 0559 27151
Място/места за контакт: гр. Карнобат Стара Планина №180
Интернет адрес/и:
Адрес на профила на купувача: http://karnobat.acstre.com/.
ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:
КРАТКО ОПИСАНИЕ:
"Приготвяне и доставка на храна за стационарно болни в „МБАЛ Карнобат” ЕООД за срок от 24 месеца.
Доставката на храна включва обедно и вечерно меню по една порция на пациент и трябва да съдържа: основно ястие и хляб, разпределено по следния начин: два пъти седмично - местно ястие, а в останалите дни - постно ястие. Доставката се извършва само в работни дни, без почивни и празнични дни. В случай на официално обявени почивни и празнични дни повече от 3 последователни дни, доставка се извършва след предварително уточнение.
Заявките за доставките се извършват до 14 часа на деня, предхождащ датата на доставката, а за първия работен ден от седмицата - до 14 часа на последния работен ден от предходната седмица.
Храната следва да бъде доставена в самостоятелни порциони, поставени в кутии за еднократна употреба. Същата се доставя в МБАЛ Карнобат до 11 часа на съответиня ден и за двете хранения (обедно и вечерно).
КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):
55523000
Описание:
Приготвяне и доставяне на храна за други предприятия и институции
КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:
44 000 порциона
Посочените количества са ориентировъчни за период от 24 месеца. Възложителят не се задължава с тях, а ще отправя заявки за доставка спрямо конкретната необходимост до достигането на прогнозната стойност. Изпълнителят приема, че няма да има претенции, в случай че количествата не бъдат заявени изцяло.
ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:
МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:
МБАЛ Карнобат, гр. Карнобат, ул. "Стара планина" № 180
NUTS:
ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:
1. Участникът следва да разполага с обект за приготвяне на храна /собствен или нает/ със защитена система за безопастност на храните - HAССР с разработен стандарт за разнос на храна (включва и лицензиран автомобил);
2. Участникът следва да разполага с инструктор по диетично хранене;
3. Плащането на доставките през месеца да се извършва до края на следващия календарен месец.
При подаване на офертата, участникът представя следните документи:
1. Копие от документа за регистрация или ЕИК, съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец; копие от документа за самоличност, когато участникът е физическо лице; Когато не е представен ЕИК съгласно, съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър участниците - юридически лица или еднолични търговци, прилагат към своите оферти и удостоверения за актуално състояние.
2. Списък на техническите лица (свободен текст), които ще бъдат пряко ангажирани с изпълнението на договора и документи, удостоверяващи тяхното образование и професионална квалификация. Участникът трябва да разполага с квалифициран персонал за изпълнение на поръчката, в минимален състав от трима служители: 1(един) готвач, 1(един) работник кухня и 1(един) водач на МПС.
3. Декларация за наличие на инструктор по диетично хранене, а при сключване на договора – копие от трудов или граждански договор.
4. Списък на транспортните средства (свободен текст), с които участникът разполага за изпълнение на поръчката, които са регистрирани в ОДБХ, придружен със заверени от участника копия на удостоверения за регистрация на транспортните средства и документ, удостоверяващ възможността за участника да разполага с тях за срока на договора – документ за собственост, договор за наем и др. Участникът трябва да разполага с най-малко 1 (едно) собствено или наето МПС, което е регистрирано в Областна дирекция по безопасност на хрените (ОДБХ) и е на негово разположение за срока на договора.
5. Списък за наличните собствени или наети обекти за производство и търговия с храни (свободен текст), придружен от заверени от участника копия на удостоверения за регистрация на хранителен обект, издадени от ОДБХ, съгласно чл.12 от Закона за храните и документ, удостоверяващ възможността за участника да разполага с тях за срока на договора – документ за собственост, договор за наем и др. Участникът трябва да разполага с най-малко 1 (един) собствен или нает обект за производство и търговия с храни, който е регистриран в Областна дирекция по безопасност на храните (ОДБХ) и е на негово разположение за срока на договора.
4. Примерно меню, включващо обяд и вечеря за срок от една седмица, с посочени грамажи и калории на съответното ястие. Менюто следва да е съобразено с изискванията на Наредба № 23/2005 г. за физиологичните норми за изхранване на населението.
5. Ценова оферта /по образец/.
6. Декларация по чл. 47, ал. 1, т. 1 и чл. 47, ал. 5;
7. Административни сведения
8. Нотариално заверено пълномощно на лицето, упълномощено да представлява участника в процедурата (тогава, когато участникът не се представлява от лицата, които имат право на това, съгласно документите му за регистрация).
9. Декларация за участието на подизпълнители, в случай че участникът предвижда участие на подизпълнители.
10. Декларация от подизпълнител, че е съгласен да участва като такъв.
КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:
ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:
СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:
ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
http://karnobat.acstre.com/
гр. Карнобат Стара Планина №180
СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА: