Версия за печат

BG-Карнобат

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

община Карнобат, бул. "България" № 12, За: Маргарита Падарева; Иван Игнатов, Република България 8400, Карнобат, Тел.: 0559 29126; 0559 29147, E-mail: karnobat@mail.bg, Факс: 0559 27165

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http: // karnobat.acstre.com.

Адрес на профила на купувача: http: // karnobat.acstre.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на настоящата процедура е: изработка, доставка и монтаж на сглобяема административна сграда, приблизително 90 кв. м, в с. Детелина, община Карнобат, в УПИ V, кв. 11 по плана на с. Детелина, община Карнобат, ведно с проектна документация по следните части: Архитектурна, Конструктивна, ЕЛ, ВиК, Геодезия, Благоустрояване и Количествено-стойностна сметка. Конструкцията на сградата да е дървена-рамкова или панелно - модулна, изпълнена по SIP технология. В случай, че изпълнението е по SIP технология, конструктивните модули да са изпълнени и хидроизолирани в заводски условия. Да се предвиди изграждането на бетоновия фундамент и топлоизолация по под. Облицовка отвън с гипсофазер и минерална мазилка. Топлоизолация на стени и таван с минерална вата. Вътрешна облицовка на стени с гипсокартон и боядисване на стени и таван с латекс. Облицовка на стени в санитарни помещения с фаянс. Настилка по подове на всички помещения с гранитогрес. Дограма РVC - бяла, четирикамерен профил, стъклопакет - 24 мм, комарници на отваряеми части. Покривно покритие - ОSB и битумни керемиди. РVС - олуци и восточни тръби. Ел. инсталация - за всяко помещение да има по три контакта и още един за климатик. Осветлението да се предвиди с луминесцентни осветителни тела. Да се предвиди ново захранване с кабел от табло мерене до ГРП на сградата. ВиК инсталацията да се предвиди с РР тръби, топлоизолирани. В битовката да се предвиди топла и студена вода. Топлата да се осигури от ел. бойлер. Да се предвиди заустването на канализацията в нова изгребна яма. Водопроводното отклонение за парцела е съществуващо. Да се предвиди външния водопровод от водомерната шахта до сградата. Благоустрояването около сградата да се предвиди с ширина от 0,90 до 1,20 м и връзка със съществуваща тротоарна настилка.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

44211000

Описание:

Сглобяеми постройки от готови елементи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

1 бр. сглобяема административна сграда, включваща следните помещения:1. кабинет - кметски наместник от 15 до 20 кв.м; 2.кабинет (архив) - от 12 до 15 кв. м; 3. битовка до 6 кв. м; 4. сервизно помещение до 3 кв. м; 5. заседателна зала от 35 до 40 кв. м.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:


МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

с. Детелина, община Карнобат УПИ V, кв. 11, по плана на с. Детелина, община Карнобат

NUTS:

BG34

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изисквания към участниците Изисквания за технически възможности към участниците Участниците следва да представят: а)декларация съдържаща списък на договорите за доставки, изпълнени през последните три години, сходни с предмета на поръчката, придружена от препоръки за добро изпълнение; участникът следва да е изпълнявал поне 1 (един) договор с предмет сходен с предмета на публичната покана. б)списък на правоспособните технически лица, с приложени документи за образование, квалификация, професионална автобиография; в)декларация, съдържаща списък на техническото оборудване, с което разполага участникът за изпълнение на обществената поръчка; Гаранция за изпълнение на договора - в размер на 3 % (три процента) от стойността на договора без ДДС. Срок на валидност на офертата - 60 (шестдесет) календарни дни, от крайният срок за подаване на офертата. Срок за изпълнение на поръчката: до 4 (четири) месеца, считано от датата на подписване на договора.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

13/01/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация и документи, свързани с поръчката са предоставени на Интернет адреса, посочен в публичната покана. Офертата се представя в Център за административно-информационно обслужване и местни приходи (ЦАИОМП) при община Карнобат в срок до 17,00 часа на 13.01.2014 г., в непрозрачен, запечатан плик, с посочен адрес за кореспонденция и по възможност телефон, факс и електронен адрес. Адрес: община Карнобат, Център за административно-информационно обслужване и местни приходи, бул. „България” № 11, гр. Карнобат, п. код 8400 За участие в процедура по чл. 14, ал. 4, т. 2 от ЗОП с предмет: „Изработка, доставка и монтаж на сглобяема административна сграда в с. Детелина в УПИ V, кв. 11 по плана на с. Детелина, община Карнобат". Представената оферта трябва да съдържа: 1.Административни сведения за участника. 2. Регистрационни документи на участника: а) копие от документа за регистрация или ЕИК, съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец; копие от документа за самоличност, когато участникът е физическо лице; Когато не е представен ЕИК съгласно, съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър участниците - юридически лица или еднолични търговци, прилагат към своите оферти и удостоверения за актуално състояние. б) копие от документ за регистрация на чуждестранното лице, съобразно националното му законодателство, като документът бъде представен в официален превод (за юридическо лице, което не е регистрирано в България); 3.Декларации за липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.1, ал. 2 и ал. 5 от ЗОП. 4.Декларация съдържаща списък на договорите за доставки, изпълнени през последните три години, сходни с предмета на поръчката, придружена от препоръки за добро изпълнение, издадени от възложителите. 5. Списък на правоспособните технически лица, с приложени документи за образование, квалификация, професионална автобиография – заверени копия; 6.Декларация, съдържаща списък на техническото оборудване, с което разполага участникът за изпълнение; 7.Техническо предложение за изпълнение, с посочен срок за изпълнение, срок на валидност на офертата. 8.Ценова оферта.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

10/01/2014