Версия за печат

BG-Карнобат

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

община Карнобат, бул. "България" № 12, За: Маргарита Падарева, Република България 8400, Карнобат, Тел.: 0559 29126, E-mail: municipality_karnobat@abv.bg, Факс: 0559 27165

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http: // karnobat.acstre.com.

Адрес на профила на купувача: http: // karnobat.acstre.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Изготвяне на инвестиционен проект за изграждане на скейтпарк на територията на Градски парк, гр. Карнобат”. Изискванията, на които трябва да отговаря инвестиционният проект са посочени в Техническото задание за проектиране. Проектът е необходим за кандидатстване на община Карнобат за финансиране пред Проект „Красива България” 2014 г.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71000000

Описание:

Архитектурни, строителни, инженерни и инспекционни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Изготвеният инвестиционен проект за изграждане на скейтпарк на територията на Градски парк, гр. Карнобат, трябва да включва следните части: Част: Паркоустройство и благоустройство; Част: Озеленяване; Част: Геодезия; Част: Конструктивна; Част: Пътна; Част: Електрическа; Част: ВиК; Част: Пожарна безопастност; Проекто-сметна документация /количествени сметки по всяка част поотделно, подробна КСС обобщена за целия проект.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

6667 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

УПИ І, кв. 20 по плана на "Промишлена зона - Север", гр. Карнобат

NUTS:

BG34

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изисквания за икономическо и финансово състояние а)заверено копие на „Застраховка за професионална отговорност” по чл. 171 от ЗУТ; чуждестранните участници представят документ, доказващ наличие на еквивалентна застраховка. Изисквания за технически възможности и квалификация към участниците: а)декларация съдържаща списък на основните договори за услуги, изпълнени през последните три години, придружена от препоръки за добро изпълнение, издадени от възложителите; в препоръките да са посочени стойността, датата и мястото на извършената услуга, както и дали е изпълнено професионално и в съответствие с нормативните изисквания; участникът трябва да е изпълнил или да е участвал в изпълнението на поне 1 договор през последните три години, сходни с предмета на поръчката; Под предмет, "сходен с предмета на поръчката" следва да се разбира изготвяне на инвестиционни проекти за изграждане на спортни съоръжения. б) списък на правоспособните лица, които ще участват в изпълнението на поръчката, с приложени документи за образование, квалификация, професионална автобиография – заверени копия; списъкът трябва да включва правоспособните лица, които ще участват в непосредственото изпълнение на поръчката; участникът трябва да осигури експерти, притежаващи пълна проектантска правоспособност по следните части: - Част: Паркоустройство и благоустройство – 1 проектант; - Част: Озеленяване – 1 проектант; - Част: Геодезия – 1 проектант; - Част: Конструктивна – 1 проектант; - Част: Пътна – 1 проектант; - Част: Електрическа – 1 проектант; - Част: ВиК – 1 проектант; - Част: ПБ – 1 проектант. Изготвеният проект трябва да отговаря на изискванията на Наредба № 4 от 21.05.2001 г. за обхвата и съдържанието на инвестиционните проекти. Срок за изпълнение - до 10 календарни дни, считано от датата на подписване на договора. Срок за валидност на офертата - не по - малко от 60 календарни дни от датата на получаване на офертата. Гаранция за изпълнение на договора - 3 (три) % от стойността на договора.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

27/12/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата се представя в Център за административно-информационно обслужване и местни приходи (ЦАИОМП) при община Карнобат в срок до 17,00 часа на 27.12.2013 г., в непрозрачен, запечатан плик, с посочен адрес за кореспонденция и по възможност телефон, факс и електронен адрес. Адрес: община Карнобат, Център за административно-информационно обслужване и местни приходи, бул. „България” № 11, гр. Карнобат, п. код 8400 За участие в процедура по чл. 14, ал. 4, т. 2 от ЗОП с предмет: „Изготвяне на инвестиционен проект за изграждане на скейтпарк на територията на Градски парк, гр. Карнобат”. Представената оферта трябва да съдържа: 1.Административни сведения за участника. 2. Регистрационни документи на участника: единен идентификационен код съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър – заверено копие. 3.Декларации за липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.1, ал. 2 и ал. 5 от ЗОП. 4.Заверено копие на „Застраховка за професионална отговорност” по чл. 171 от ЗУТ. 5.Декларация съдържаща списък на основните договори за услуги, изпълнени през последните три години, придружена от препоръки за добро изпълнение, издадени от възложителите; в препоръките да са посочени стойността, датата и мястото на извършената услуга, както и дали е изпълнено професионално и в съответствие с нормативните изисквания. 6.Списък на правоспособните лица, които ще участват в изпълнението на поръчката, с приложени документи за образование, квалификация, професионална автобиография – заверени копия. 7.Оферта за изпълнение, включваща: цена за изпълнение на поръчката, без включен ДДС, срок за изпълнение на поръчката, срок на валидност на офертата - не по-малко от 60 (шестдесет) календарни дни, включително от крайния срок за получаване на офертите.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

27/12/2013