Версия за печат

BG-Балчик

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Балчик, пл. ,,21-ви септември" - 6, За: Милен Йорданов - ст. юрисконсулт, Република България 9600, Балчик, Тел.: 0579 71036, E-mail: mayor@balchik.bg

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.balchik.bg.

Адрес на профила на купувача: www.balchik.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предоставяне на застрахователни услуги за нуждите на Община Балчик, за следните видове застраховки: - задължителна застраховка „Трудова злополука ”; - задължителна застраховка „Гражданска отговорност” на автомобилистите на територията на страната; - Злополука на местата в МПС”; - застраховка „Автокаско” на МПС/пълно/, за автомобилите собственост на Общината”; - застраховка „Имущество” на сгради; - застраховка на компютърна техника.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66510000

Описание:

Застрахователни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно документацията

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

65000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Балчик

NUTS:

BG33

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Всяка оферта трябва да се представи в запечатан, непрозрачен плик и да съдържа следните документи: 1. Оферта по образец на Възложителя. 2. Административни сведения (образец №1); 3. Копие от документ за регистрация или ЕИК за българско юридическо лице и ЕТ, документ за регистрация на чуждестранно лице съобразно националното му законодателство, а когато Участникът е физическо лице – копие от документ за самоличност; 4. Декларация за участие на подизпълнител/и (Образец №2); 5. Декларация от подизпълнителя (само ако ще се използва такъв - Образец №3); 6. Копие от лиценз за извършване на застрахователна дейност. 8. Декларация за липса на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1 ЗОП; 9. Декларация за липса на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5 ЗОП;. Срокът на валидност на офертите е не по малък от 60 календарни дни, считано от крайната дата за подаване на оферти.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

11/12/2013 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

www.balchik.bg

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

11/12/2013