Версия за печат

BG-Габрово

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Габрово, пл. Възраждане №3, За: Николай Димитров, Република България 5300, Габрово, Тел.: 066 818382, E-mail: n.dimitrov@gabrovo.bg, Факс: 066 809371

Място/места за контакт: Община Габрово, отдел ОПКПЧП

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.gabrovo.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.gabrovo.bg/articles/index/lang:bg/p:166.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предметът на настоящата поръчка обхваща „Невъоръжена охрана на обекти общинска собственост по две обособени позиции: обособена позиция №1 „Нощна охрана на Дом за деца, лишени от родителска грижа Христо Райков”, гр. Габрово, обособена позиция №2 „Денонощна охрана на ремонтно-механичен цех в ОП "Благоустрояване ”, гр. Габрово. Обособена позиция №1 „Нощна охрана на Дом за деца, лишени от родителска грижа Христо Райков ”, гр. Габрово, включва охрана от 1 /един/ пост, на Дом за деца лишени от родителска грижа „Христо Райков“, находящ се на ул. Равнец № 1, в периода от 19:00 – 07:00 ч., всекидневно- без прекъсване. Обособена позиция №2 „Денонощна охрана на ремонтно механичен цех в ОП "Благоустрояване ”, гр. Габрово, включва охрана от 1 /един/ пост на ремонтно-механичен цех, находящ се на бул. Трети март № 53, денонощно. Срок за изпълнение на поръчката - до 31.12.2014г.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79713000

Описание:

Охранителни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Максималната стойност на поръчката е 37 000 лв. /тридесет и седем хиляди лева/ без ДДС в т.ч.: Обособена позиция №1 „Нощна охрана на Дом за деца, лишени от родителска грижа Христо Райков ”, гр. Габрово: 10 600лв. /десет хиляди и шестстотин лева/ без ДДС. Обособена позиция №2 „Денонощна охрана на ремонтно-механичен цех в ОП Благоустрояване ” , гр. Габрово: 26 400лв. /двадесет и шест хиляди и четиристотин лева/ без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

37000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Габрово

NUTS:

BG322

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Представената оферта трябва да съдържа: 1. Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан от представляващия участника или упълномощено от него лице. 2. Копие от документа за регистрация или единен идентификационен код съгласно чл.23 от Закона за търговския регистър или Удостоверение за актуално състояние, когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец; копие от документа за самоличност, когато участникът е физическо лице. 3. Заверено копие от валиден лиценз за извършване на частна охранителна дейност; 4. Попълнен образец на Обща оферта (по обособени позиции) - Образци №№1-1, 1-2; 5. Попълнен образец на Ценова оферта (по обособени позиции) - Образци №№2-1, 2-2; 6. Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл.47, ал.1 и ал.2 от ЗОП - Образец №3; 7. Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл.47,ал.1, т.1 и ал.2, т.2 и т.5 от ЗОП - Образец №4; 8. Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл.47, ал.5 от ЗОП - Образец № 5; 9. Декларация за приемане условията на проекта на договор - Образци №№6-1, 6-2. ДРУГИ ИЗИСКВАНИЯ: 1. Всички документи представляващи копия задължително се парафират “Вярно с оригинала”, подпис и печат. 2. Офертата се изготвя на български език, съгласно приложения образец и се подписва от лицето, представляващо участника, или изрично упълномощен за участие в процедурата представител. 3. Всеки УЧАСТНИК може да представи само една оферта без варианти. 4. Оферираната цена следва да бъде в български лева. 5. Представянето на офертата означава, че УЧАСТНИКЪТ приема изцяло всички общи и специални изисквания на настоящата документация. 6.Възложителят запазва правото си при възникване на необходимост, да променя часовете, в които се извършва охрана, като и да преминава от денонощна към друг вид охрана. Срокът на валидност на офертата се определя от кандидата за изпълнител и не може да бъде по-малък от 60 дни считано от крайния срок за получаване на офертите.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

13/12/2013 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата следва да се внесе в деловодството на Община Габрово в надлежно запечатан, непрозрачен и надписан плик: Оферта за: „Невъоръжена охрана на обекти общинска собственост по две обособени позиции: по обособена позиция №................................... Участникът изписва обособената позиция, за която подава офертата Всички документи могат да бъдат намерени на интернет страницата на Община Габрово, в раздел Обществени поръчки- профил на купувача. ЗАБЕЛЕЖКА: Оферта може да бъде подавана за всяка една от обособените позиции, както и за двете обособени позиции едновременно.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

12/12/2013