Версия за печат

BG-Габрово

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Северноцентрално държавно предприятие - ДП - Габрово, ТП ДГС "Габрово", ул."Минзухар" № 1, За: инж.Николай Колев - заместник директор, Р.България 5300, Габрово, Тел.: 066 808748, E-mail: gabrovo@scdp.bg, Факс: 066 805643

Място/места за контакт: ДГС Габрово

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.scdp.bg.

Адрес на профила на купувача: www.scdp.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на обществената поръчка: „Изработване на офис мебели за обзавеждане сградата на Държавно горско стопанство "Габрово" при "Северноцентрално държавно предприятие" ДП - Габрово"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

39130000

Описание:

Мебелировка за офиса


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Точният брой, вид и параметри на отделните мебели се съдържа в електронни файлове с чертежи на всеки един от мебелите във всяка стая по отделно. Файловете са разпределени в 13 отделни електронни папки - по една за всяка стая и са достъпни на интернет сайта на възложителя: www.scdp.bg.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

24000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

град Габрово

NUTS:

BG322

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Срокът за изпълнение на поръчката е тридесет каледнарни дни, считано от датата на сключването на договора. Видовете материали за изрботката на мебелите са посочени в чертежите. Изпълнителят следва да използва материали с не по-лошо качество от посочените. Цената, която участникът посочва включва материали, труд за изработката, транспорт до сградата на възложителя и монтаж на място, без включен ДДС. Плащането на изработеното ще се извърши в десетдневен срок од датата на подписването на приемо-предавателен протокол след приключване монтажа на изработените мебели.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

25/11/2013 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:


СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

25/11/2013