Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Агенция по вписванията, ул. "Елисавета Багряна" 20, За: Марин Пангелов, България 1111, София, Тел.: 029486 154, E-mail: marin.pangelov@registryagency.bg, Факс: 029486 194

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.registryagency.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://www.registryagency.bg/?cat=3.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Закупуване на 1-годишна техническа поддръжка на лицензите за софтуер за виртуализация VMware

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

72267100

Описание:

Услуги по поддържане на софтуер на информационните технологии


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Към настоящия момент в инфраструктурата на Агенция по вписванията е внедрен софтуер за виртуализация VMware vSphere 4 Enterprise Plus. С този софтуер е изградена система за консолидиране и виртуализиране на сървърни платформи. Системата е лицензирана (Perpetual License Type) да обслужва до 12 процерора с до 12 ядра на всеки от процесорите (1-12 cores per CPU). За поддръжката на тези лицензи е била закупена 12бр. техническа поддръжка за 1 процесор (VS5-ENT-PL-P-SSS-C Production Support/Subscription for VMware vSphere 5 Enterprise Plus for 1 processor for 1 year), която е изтекла на 25.06.2012 г. Агенция по вписванията обявява настоящата обществена поръчка за възстановяване на прекъснатите права за поддръжка и закупуване на 12бр. техническа поддръжка за 1 процесор за 1 година (VS5-ENT-PL-G-SSS-C Basic Support/Subscription for VMware vSphere 5 Enterprise Plus for 1 processor for 1 year) съгласно настоящата лицензионна политика на компанията VMware - производител на софтуер за виртуализация. Цел на обществената поръчката Тази общественна поръчка има за цел възстановяване на прекъснатите права за поддръжка и осигуряването на техническа поддръжка за 1 година напред от датата на възстановяването.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

47000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Офертата трябва да се изготви съгласно чл. 101в от ЗОП и да съдържа: - данни за лицето: наименование, ЕИК, адрес за кореспонденция и телефон, лице за контакти, банкова сметка; - изричен текст, че се приемат всички условия и изисквания за изпълнението на поръчката; декларация по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП; - да е посочен срок за валидност минимум до края на м. Ноември; - техническо предложение; - ценово предложение с означение дали предложената цена е с/без ДДС. Участниците следва да направят техническо предложение за предоставяне на услугата по техническа поддръжка за 12 процесора с до 12 ядра на всеки от процесорите (1-12 cores per CPU) за 1 година (VS5-ENT-PL-P-SSS-C Production Support/Subscription for VMware vSphere 5 Enterprise Plus for 1 processor for 1 year) на софтуера за виртуализация VMware vSphere 5 Enterprise Plus, съгласно изискванията на Техническото задание. Варианти на горните предложения не се допускат. Техническо предложение трябва напълно да отговаря на изискванията, заложени в това Техническо задание. Към своето предложение, Участникът следва да представи копия от техническите каталози/брошури на производителя на продукта (софтуера) VMware vSphere 5 Enterprise Plus, на български и/или английски език и при възможност връзки към Интернет страници, където може да се получи техническа информация за предложенинието. От тези материали трябва да се виждат в явен вид основните технически характеристики, по които направеното предложение съответства на изискванията на това Техническо задание. Офертата трябва да се представи в запечатан непрозрачен плик лично или от упълномощено лице, в деловодството на Агенция по вписванията. Офертата може да бъде подадена и по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка. Върху плика се посочва наименование на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес. Срок за получаване на оферти – съгласно поканата, публикувана в Регистъра на обществените поръчки и публичния профил на купувача http://www.registryagency.bg/?cat=3 , на адрес: гр. София 1111, ул. „Елисавета Багряна” №20, Агенция по вписванията. Поръчката е за еднократно изпълнение в срок до 30 (тридесет) дни от датата на подписване на договора. Мястото за изпълнение на поръчката е град София, ул. Елисавета Багряна № 20. Доставката се извършват в работното за Агенция по вписванията време. Извършената доставка се приема с протокол от оторизирани лица на Възложителя. Всички присъщи за доставката разходи (например, но не само): за опаковка, транспортни и др.разходи, за данъци, такси, мита и т.н., са за сметка на Изпълнителя.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

31/10/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

http://www.registryagency.bg/?cat=3

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

31/10/2013