Версия за печат

BG-Велико Търново

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национален военен университет "Васил Левски", бул. България № 76, За: подп. Красимир Йорданов Кирилов, Република България 5006, Велико Търново, Тел.: 062 618850, E-mail: pur@nvu.bg, Факс: 062 618899

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nvu.bg.

Адрес на профила на купувача: www.nvu.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Текущ ремонт на покриви и ВиК на битов корпус - курсанти Обособена позиция № 1 - Текущ ремонт на покриви: сграда № 1, 10, 11, 14 и 34. Покривите са стоманобетенова конструкция хоризонтални с покривна изолация от полизол. В следствие външни атмосферни влияния и амортизация, същите са с нарушена повърхност, което създава предпоставки за течове.За целта ще бъдат изпълнени следните видове работи: демонтаж съществуваща изолация, почистване на основата и подравняване на необходимите места, посредством частични кърпежи, грундиране и полагане водоустойчива изолация с един пласт полизол с посипка 4,5 кг/м2 чрез газопламъчно залепване. Липсващите участъци на ламаринена обшивка по бордове ще бъдат възстановени, а съществуващата такава да бъде укрепена допълнително. Поради задържане на покривните води ще бъде направена проба на вертикалните щрангове и запушените и негодни такива ще бъдат подменени. Обособена позиция № 2 - Текущ ремонт ВиК на битов корпус - курсанти Битов корпус - курсанти е обособен със спални помещения, санитарни възли и прилежащи сервизни такива. В следствие амортизация на санитарните помещения са се появили течове, които обрушват мазилката и създават неблагоприятни условия за обитаване. Това налага да бъде извършен ремонт на канализационната мрежа, който се състои в следното: ще се демонтира съществуващата теракотна настилка за да се разкрият всички хоризонтални разводки поемащи отводнителните води на тоалетните мивки и душ кабината. Същите са заустени във вертикални щрангове, които заедно с хоризонталните разводки ще бъдат цялостно подменени. Съществуващите тоалетни чинии с прилежащи казанчета ще бъдат подменени и подвързани към новата канализационна мрежа. В следствие на течовете по тавани и стени, нарушената мазилка ще бъде очукана и измазана, а всички гипсови шпакловки ще бъдат изстъргани и възстановени. Монтирните външно водопроводни вертикални щрангове ще бъдат скрити в метална кутия обшита с PVC панели и ревизионни отвори за обслужване на спирателните кранове. Във всички отремонтирани помещения ще се извърши освежаване с латексова боя.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45200000, 45260000, 45261000, 45261400, 45261410

Описание:

Строителни и монтажни работи на сгради и строителни съоръжения или на части от тях
Покривни и други специализирани строителни и монтажни работи
Покривни работи
Изолационни и хидроизолационни работи на покривни конструкции
Работи по изолации на покривни конструкции


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

1. Прогнозната стойност без ДДС по обособена позиция № 1 – 116 667,00 лв. 2. Прогнозната стойност без ДДС по обособена позиция № 2 – 100 000,00 лв.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:


МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

НВУ "Васил Левски", гр. Велико Търново, бул. "България" № 76

NUTS:

BG321

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Участник в процедурата за възлагане на обществена поръчка може да бъде всяко българско или чуждестранно физическо или юридическо лице, както и техни обединения, които отговарят на изискванията на Закона за обществените поръчки и другите нормативни актове, приложими към предмета на обществената поръчка, както и на изискванията на Възложителя, посочени в настоящата документация за участие. 2. Участниците са длъжни да представят всички изискуеми документи, предвидени в настоящата процедура. 3. От участие в процедурата се отстранява участник при който са налице обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, ал. 2 и ал. 5 от ЗОП. 4. Участникът в избора за изпълнител на поръчката да е изпълнил минимум три договора с предмет, сходен на предмета на настоящата поръчка и да е получил препоръки за добро изпълнение на най-малко три от договорите, включени в списъка, издадени след датата на приключване на изпълнението по съответния договор. 5. Участникът да притежава удостоверение за регистрация в централния професионален регистър на строителя с обхват на вписвания първа група – от ІІІ-та до V-та категория, съгласно правилника за реда за вписване и водене на централния професионален регистър на строителя, придружен с валиден талон за 2013 година по чл. 23, ал. 1 от същия. 6. Участникът да притежава валидна застрахователна полица по чл. 171 от Закона за устройство на територията за професионална отговорност в строителството. 7. Участникът да предложи гаранционни срокове за изпълняваните работи, не по-кратки от нормативно определените. 8. Участникът да притежава валиден сертификат за внедрена система за управление на качеството ISO 9001 и BS OHSAS 18001 или еквивалентен с обхват предмета на поръчката. 9. Участникът да е реализирал оборот свързан с изпълнение на договори с предмет аналогичен на предмета на поръчката за последните 3 (три) години – минимум 800 000,00 лв. 10. Когато за някой от посочените документи е определено, че може да се представят чрез “заверено копие”, за такъв документ се счита този, при който върху копието на документа представляващия участника е записал: - ”Вярно с оригинала”; - подпис на лицето, представляващо участника и свеж печат; 11. Представените образци в документацията за участие и условията, описани в тях са задължителни за участниците. Ако офертата не е представена по представените образци, възложителят има право да отстрани участника от понататъшно участие, поради несъответствие на офертата с изискванията на документацията за участие. 12. Не се допускат варианти за представяне на оферти. 13. Срокът на валидност на оферта следва да бъде не по-малко от 90 (деветдесет) календарни дни, считано от крайната дата за подаване на офертите. 14. Не се допускат до участие оферти, които не отговарят на изискванията на чл. 101в от ЗОП или някое от условията заложени от Възложителя.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Всички оферти, които отговарят на обявените от възложителя условия и бъдат допуснати до разглеждане, ще бъдат оценявани по критерия „икономически най-изгодна оферта” по следните показатели: (Т) – оценката по показателя ще се изчислява на база предложената от участниците срок за изпълнение, като предложението с най-кратък срок за изпълнение получава 40 точки, а всяко следващо с 3 точки по-малко, като класирания на девето място и всички след него получават по 16 точки. (Ц) – оценката по показателя ще се изчислява на база предложената от участнициите цена, като предложението с най-ниска цена получава 60 точки, а всяко следващо с 5 точки по-малко, като класирания на девето място и всички след него получават по 5 точки. Комплексната оценка (КО) се формира като сума от оценките за всички показатели в методиката по формулата: КО = Т + Ц , където възможната максимална стойност на (КО) е 100 точки.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

29/10/2013 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:


СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

29/10/2013