Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална здравноосигурителна каса, ул. "Кричим" 1, За: Михаил Гайдаржиев, Република България 1407, София, Тел.: 02 96599256, E-mail: MGaydarzhiev@nhif.bg, Факс: 02 9659165

Място/места за контакт: НЗОК, гр. София, ул. "Кричим" 1

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nhif.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.nhif.bg/web/guest/63.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Сключване на застраховка „Гражданска отговорност на автомобилистите” за автомобилите на НЗОК

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66516000

Описание:

Застраховка "Гражданска отговорност" на превозни средства


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Услугата включва 74 броя служебни автомобили на НЗОК

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

9500 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Територията на Република България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.Застрахователната услуга се възлага при условията на задължителност, съгласно чл. 249 от КЗ. 2.Обект на застрахователна закрила е гражданската отговорност на автомобилистите (ползватели и водачи на МПС) за причинени от тях имуществени и неимуществени вреди на трети лица. 3.Към датата на публикуване на публичната покана, моторните превозни средства, подлежащи на застраховане по застраховка „Гражданска отговорност на автомобилистите” са 74 броя автомобили, определени по вид, местодомуване и технически характеристики в Таблица 1 от Техническите изисквания и указания за офериране, неразделна част към поканата. 4. Всички подлежащи на застраховане автомобили имат сключени и действащи в момента застрахователни полици. Договорът с избрания изпълнител ще бъде сключен за срок от 1 година. В рамките на този срок изпълнителя издава полици и осигурява застрахователно покритие за една година считано от 00,00 часа на датата, следваща датата на изтичане на текущата застраховка на съответния автомобил. 5. Оферта в настоящата процедура може да подаде всяко българско или чуждестранно физическо или юридическо лице, както и техни обединения, които имат лиценз/разрешение за извършване на застрахователна дейност, издаден/о от компетентен орган за застраховката, предмет на настоящото възлагане. Юридическите лица се представляват от лицето или лицата с представителна власт по закон, или от специално упълномощени с нотариално заверено пълномощно лица. 6. Кандидатите трябва да имат офиси/представителства в градовете – областни центрове, като приложат към техническото си предложение списък с посочени точни адреси и контакти. В офертата си всеки кандидат следва да представи заверено от него копие от лиценза/разрешението за извършване на застрахователна дейност по предмета на възлагането. Пълно описание на изискванията на Възложителя към застраховката се съдържа в т.V от Техническите изисквания и указания за офериране, които са неразделна част от публичната покана.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

25/10/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Съдържанието на офертата включва задължително Приложения №№ 1, 2, 3, 4 и 5 към поканата. Офертите се представят всеки работен ден от 9,00 до 17,00 ч. до обявения срок в деловодството на Централно управление на Националната здравноосигурителна каса на адрес: гр. София 1407, ул. ”Кричим” № 1, лично, чрез куриерска фирма или по пощата чрез известие за доставяне. Неразделна част от настоящата публична покана са утвърдените от Възложителя Технически изисквания и указания за офериране, Приложения №№ 1, 2, 3, 4 и 5, които са на разположение на оферентите на посочения в раздел I на поканата интернет адрес в профила на купувача.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

24/10/2013