Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национален статистически институт, ул. "Панайот Волов" № 2, За: Любен Калпаков, Република България 1038, София, Тел.: 02 9857613, E-mail: LKalpakov@NSI.bg, Факс: 02 9857225

Място/места за контакт: отдел "Правно обслужване"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.nsi.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.nsi.bg/oporachki.php.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Застраховка КАСКО на 35 служебни автомобили на НСИ.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66510000

Описание:

Застрахователни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Срок на действие на застрахователния договор - 1 година.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:


МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София, ул. "П. Волов" №2

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Застрахователните дружества – участници в процедурата, трябва да отговарят на следните изисквания: a) Да представят валидно удостоверение за актуално състояние или декларация за ЕИК; b) Да нямат задължения към държавата и общината по смисъла на чл. 162, ал. 2, т. 1 от Данъчно-осигурителния процесуален кодекс - декларация; c) Да не са в ликвидация, несъстоятелност или в съответната процедура по обявяване - декларация; d) Да притежават лиценз да посочения вид застрахователна дейност, издаден по реда на Глава втора, Раздел І от Кодекса за застраховането - заверено копие. За доказване на горните изисквания е необходимо представянето на копия от удостоверяващите ги документи, заверени с „вярно с оригинала“, подпис и печат или съответните декларации. Изисквания към офертата: 1. Офертата се представя в запечатан, непрозрачен плик, върху който са отбелязани: наименованието на поръчката, данни за участника - име, адрес, телефон, факс, имейл, лице за контакти. 2. Всяка оферта трябва да съдържа три отделни запечатани, непрозрачни и надписани плика, поставени в общия запечатан, непрозрачен и надписан плик, както следва: Плик №1 с надпис: „Документи за подбор”. В него се поставят документите, изискани от Възложителя, съгласно букви а - d по-горе, отнасящи се до критериите за подбор на участниците. Плик № 2 с надпис: „Предложение за изпълнение на поръчката”. В него се поставя техническото предложение на участника, съобразно посочените в Техническото задание изисквания. Плик № 3 с надпис: „Предлагана цена”. В плика се поставя ценовото предложение на участника, изготвено по образеца в ТЗ. 3. Всеки участник може да представи само една оферта. 4. Не се допуска представянето на варианти.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Общата оценка (К) ще се формира от показателите: Критерий (К) – Икономически най-изгодно предложение, при следните показатели за оценяване: Ц застр.сума - Застрахователна сума 40% Ц застр.премия – Застрахователна премия 40% Т ликв. – Срок за изплащане на обезщетението 20% Методиката за оценка е част от Техническото задание, публикувано на страницата на НСИ в интернет. Комисията обявява за победител участникът, който има най-висока обща оценка.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

18/10/2013 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

http://www.nsi.bg/oporachki.php и тел. 9857613

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

18/10/2013