Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул. "Московска" № 33, За: Инж. Гергана Николова -дирекция "Управление на административен сграден фонд", Милена Сръндева - дирекция "Обществени поръчки и концесии", Република България 1000, София, Тел.: 02 9377257; 02 9377252, E-mail: msrandeva@sofia.bg, Факс: 02 9810340

Място/места за контакт: София, ул. "Париж" № 3

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: http:/sofia.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Извършване на авариен ремонт в помещенията на 4-тия етаж в сградата на ул. „Оборище” № 44”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съобразно изискванията. Прогнозната стойност е с включен ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

16200 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Гр. София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

І. Изисквания към участниците: 1. Да притежават валидна застраховка за професионална отговорност за вреди, причинени на други участници в строителството и/или на трети лица, вследтвие на неправомерни действия или бездействия при или по повод изпълнение на задълженията им с минимална застрахователна сума, определена от Наредбата за условията и реда за задължително застраховане в проектирането и строителството за обекти първа група, четвърта категрия. 2. Да са вписани в Централния професионален регистър на строителя към Камарата на строителите за изпълнение на строежи първа група, четвърта категрия, съгласно чл.5, ал.1, т.4 и ал.6, т.1.4.1 от Правилника за реда за вписване и водене на Централния професионален регистър. 3. Задължително да извършат оглед на обекта.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

І. Показатели за оценка на офертите: А - Предлагана цена - 60 точки. В – Срок за изпълнение - 40 точки. ІІ. Методика за оценка на офертите: Участникът, предложил най-ниска цена - А, получава максимум 60 точки за този показател, а всеки следващ – съответния брой точки, получен от съотношението между най-ниската цена и цената, предложена от съответния участник, по формулата: А = (най-ниска цена/предложена от участника цена)х60 Участникът, предложил най-кратък срок на изпълнение - В, получава максимум 40 точки за този показател, а всеки следващ – съответния брой точки, получен от съотношението между най-краткия срок и срокът, предложен от съответния участник, по формулата: В = (най-кратък срок/предложен от участника срок)х40 Общата оценка за всеки участник (ОО) се получава като сума от получените по показателите точки: ОО = А+В и не трябва да превишава 100 т. Участникът, получил най-висока обща оценка, се класира на първо място.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

10/10/2013 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всяка оферта трябва да съдържа: 1. Административни сведения за лицето, което прави предложението - Образец № 1, към който да се приложат: а) копие от документ за самоличност - ако участникът е физическо лице; б) посочване на ЕИК по смисъла на Закона за търговския регистър. 2. Ценово предложение - Образец № 2, придружено с остойностени количествени сметки. 3. Срокът на валидност на офертите не трябва да бъде по-кратък от 60 календарни дни, считано от крайния срок за подаване на офертите. 4. Заверено от участника копие на полицата за застраховка на професионалната отговорност. 5. Заверено от участника удостоверение от Камарата на строителите за вписване в Централния професионален регистър. 6. Декларация за извършен оглед на обекта. Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. „Московска” № 33, фронт-офис. Върху плика се посочва: участник, адрес за кореспонденция, телефон, факс и електронен адрес, както и наименование на поръчката. При сключване на договора за обществена поръчка, участникът, определен за изпълнител, е длъжен да представи: а) Свидетелство за съдимост; б) Декларация за липса на обстоятелствата по чл.47, ал.5; в) Документ за платена гаранция в размер на 2% от стойността на договора (без ДДС) в една от следните форми: - парична сума, внесена по IBAN: BG 72 SOMB 9130 33 33008301, BIC: SOMB BGSF, „Общинска банка” АД, клон “Врабча”, ул. ”Врабча” № 6, на името на Столична община, Дирекция “Финанси”; или - банкова гаранция, издадена в полза на Възложителя. Гаранцията за изпълнение се представя единствено от спечелилия участник. Образците и количествените сметки са публикувани на сайта на Столична община - www.sofia.bg, в секция "Електронна община", "Обществени поръчки и съобщения".

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

10/10/2013