Версия за печат

BG-Златарица

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Златарица, ул. Стефан Попстоянов № 22, За: Крум Пенчев Хаджиев - старши експерт "Инвестиционни дейности и обществени поръчки", Република България 5090, Златарица, Тел.: 0615 35420, E-mail: ob_zlatarica@mail.bg, Факс: 0615 35478

Място/места за контакт: Община Златарица

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.zlataritsa.net.

Адрес на профила на купувача: http://www.zlataritsa.net.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Зимно поддържане, снегопочистване и опесъчаване на пътната настилка на територията на община Златарица за експлоатационен сезон 2013 – 2014 г. по обособени позиции, както следва: 1. Снегопочистване на общински и местни пътища; 2. Снегопочистване на общински път ІV – 40050 с. Горско Ново село – с. Средно село и МП – с. Средно село – с. Дълги припек; 3. Опесъчаване на общински и местни пътища; 4. Снегопочистване и опесъчаване на Републиканска пътна мрежа в чертите /границите/ на град Златарица”.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

90620000, 90630000

Описание:

Услуги по почистване на улици от сняг
Услуги по почистване на улици от лед


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

65,440 км. пътища на територията на община Златарица подробно описани в Спецификацията от документацията за участие, от които 60,700 км. общински и местни пътища и 4,740 км. републиканска пътна мрежа в чертите /границите/ на град Златарица. Републиканската пътна мрежа е определена в Споразумителен протокол за съвместно финансиране на поддържането на републиканските пътища в чертите на град Златарица между Агенция "Пътна инфраструктура" - Областно пътно управление гр. Велико Търново и Община Златарица за периода 01.01.2014 г. - 31.12.2014 г. Прогнозната стойност е в лева, без ДДС общо за всички обособени позиции. Същата е определена съгласно Закона за Държавния бюджет на Република България за 2013 г., Проекто - бюджета на Република България за 2014 г. и Споразумителен протокол за съвместно финансиране на поддържането на републиканските пътища в чертите на град Златарица между Агенция "Пътна инфраструктура" - Областно пътно управление гр. Велико Търново и Община Златарица за периода 01.01.2014 г. - 31.12.2014 г.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

36283 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

община Златарица, област Велико Търново

NUTS:

BG321

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изпълнението следва да се извърши на основание спецификация, одобрена със Заповед № 997 / 27.09.2013 г. на Зам. кмета на Община Златарица. В спецификацията са посочени конкретните видове работа, техническите изисквания, маршрутите по обособени позиции и др. изисквания. Оферта може да се подава за една или за повече обособени позиции. Съгласно Указанията за провеждане на процедура за възлагане на обществена поръчка чрез публична покана, всяка оферта трябва да съдържа: 1. Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан и подпечатан от участника; 2. Оферта по чл. 101а, ал. 2 за възлагане на обществена поръчка по чл. 14, ал. 4, т. 2 от ЗОП – Образец № 1; 3. Административни сведения – Образец № 2; 4. Заверено копие на документ за регистрация или документ/декларация, съдържаща Единен идентификационен код (ЕИК), съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър (ЗТР), когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец; копие от документа за самоличност, когато участникът е физическо лице. Когато участникът в процедурата е чуждестранно физическо или юридическо лице или техни обединения, документът се представя и в официален превод на български език. Ако участникът е обединение, се представя документ, подписан от лицата в обединението, в който задължително се посочва представляващият. Участникът прилага удостоверение за актуално състояние, само в случай, че не е представил ЕИК. Ако е посочен ЕИК, участникът има право да се позове на чл. 23, ал. 4 от Закона за търговския регистър и да не представя доказателства за обстоятелства, вписани в търговския регистър, както и да не представя актове, обявени в търговския регистър, с изключение на всички други обстоятелства невписани в Търговския регистър. В тези случаи в списъка на документите се посочва „не се прилага, съгласно чл. 23, ал. 4 от ЗТР”; 5. Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл. 47 ал. 1, т. 1 от ЗОП - Образец № 3; 6. Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5 от ЗОП - Образец № 4; 7. Информация по чл. 56, ал. 1, т. 8 от ЗОП - Образец № 5; 8. Декларация за съгласие за участие като подизпълнител - Образец № 6 /ако е приложимо/; 9. Списък – декларация на наличното техническо оборудване – Образец № 7, придружена от документи, доказващи наличието на описаното - заверени копия на документи за собственост, договори за наем и/или други еквивалентни документи, както и свидетелство за регистрация на всяка машина. Минималните изисквания за технически възможности и/или квалификация са посочени в т. 3 от Указанията за провеждане на процедура за възлагане на обществена поръчка чрез публична покана.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Оценката на офертите ще се извършва на база най-ниска обща цена за 1 км път за всяка обособена позиция.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

11/10/2013 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Настоящата публична покана, заповед № 997 от 27.09.2013 г. на Заместник кмета на Община Златарица, спецификацията и указанията за провеждане на процедурата са публикувани на адреса на профила на купувача - интернет адрес: www.zlataritsa.net, меню "Обществени поръчки". Образците на документацията за участие в настоящата процедура могат да бъдат изтеглени от сайта на Община Златарица: www.zlataritsa.net, меню "Обществени поръчки". Офертата се представя в непрозрачен запечатан плик в Деловодството на Община Златарица, ул. Стефан Попстоянов № 22 от участника или упълномощен негов представител лично, по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка или по куриер. Върху плика следва да се посочи предмета на поръчката, името на участника, седалище и адрес на управление (за физическо лице - постоянен адрес), адрес за кореспонденция, телефон, факс и адрес на електронна поща, както и за коя обособена позиция / позиции ще участва. Пликът с офертата се подава / изпраща на адрес: гр. Златарица, п.к. 5090, ул. Стефан Попстоянов № 22, Община Златарица с надпис:“Зимно поддържане, снегопочистване и опесъчаване на пътната настилка на територията на община Златарица за експлоатационен сезон 2013 – 2014 г. по обособени позиции, както следва: 1. Снегопочистване на общински и местни пътища; 2. Снегопочистване на общински път ІV – 40050 с. Горско Ново село – с. Средно село и МП – с. Средно село – с. Дълги припек; 3. Опесъчаване на общински и местни пътища; 4. Снегопочистване и опесъчаване на Републиканска пътна мрежа в чертите /границите/ на град Златарица” за Обособена/и позиция/и № ..............”. /Номер и наименование на позиция/ии/.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

04/10/2013