Версия за печат

BG-Карнобат

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Карнобат, бул. "България" 12, За: Деница Димова; Петко Петков, Република България 8400, Карнобат, Тел.: 0559 29126, E-mail: karnobat@mail.bg, Факс: 0559 27165

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://karnobat.acstre.com/.

Адрес на профила на купувача: http://karnobat.acstre.com/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на настоящата процедура е предоставяне на услуги по снегопочистване, опесъчаване и лугиране на ІV-класната пътна мрежа на територията на община Карнобат през зимния експлоатационен сезон на 2013 г., с цел поддържане на непрекъсната проходимост и безопасно движение на моторни превозни средства.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

90620000, 90630000, 44113910

Описание:

Услуги по почистване на улици от сняг
Услуги по почистване на улици от лед
Материали, използвани за поддържане на пътища през зимата


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Четвъртокласни пътища на територията на община Карнобат с обща дължина 160.90 км., подробно описани в допълнителната информация към публичната покана.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

40000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

територията на община Карнобат

NUTS:

BG34

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

а)участникът да е изпълнявал поне два договора за зимно поддържане и снегопочистване на пътища през последните три години (2010,2011 и 2012 г.); б)участникът да разполага с поне четири трактора с гребло, единият от които да бъде на разположение в базата във всеки един момент, обезпечен с водач; в)участникът да притежава собствена или наета база на територията на община Карнобат, където ще бъде разположена техниката и складирани материалите за опесъчаване и лугиране; г)участникът да представи доказателства за осигурена възможност за доставка на пясък, луга сол; д)транспортните средства, които ще бъдат използвани при изпълнение на услугите да са снабдени с JPS- система; е)предвижда се гаранция за изпълнение на договора в размер на 2 (два) % от прогнозната стойност на поръчката; ж) срок за изпълнение на договора - до 15.12.2013 г.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Критерият за оценка на офертите е икономически най-изгодната оферта. КО = ФП х 4 + ТП х 6. Показатели за оценка: - Финансов показател: получения брой точки за предложените в Ценовата оферта на участника единични цени за машиносмяна на съответните видове техническо оборудване-транспортни средства и машини, които ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката. - Технически показател: получения брой точки за предложен от участника План за организация на работата.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

27/09/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата се представя в Център за административно-информационно обслужване и местни приходи (ЦАИОМП) при община Карнобат в срок до 17,00 часа на 27.09.2013 г., в непрозрачен, запечатан плик, с посочен адрес за кореспонденция и по възможност телефон, факс и електронен адрес. Адрес: община Карнобат, Център за административно-информационно обслужване и местни приходи, бул. „България” № 11, гр. Карнобат, п. код 8400 За участие в процедура по чл. 14, ал. 4, т. 2 от ЗОП с предмет: „Зимно поддържане и снегопочистване на ІV - класната пътна мрежа на територията на община Карнобат през експлоатационния сезон на 2013 г.“ Представената оферта трябва да съдържа: 1.Административни сведения за участника. 2. Регистрационни документи на участника: единен идентификационен код съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър – заверено копие. 3.Декларации за липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.1, ал. 2 и ал. 5 от ЗОП. 4. Декларация, съдържаща списък на договори за сходни услуги, изпълнени през предходните три години (2010, 2011 и 2012 г.), включително стойностите, датите и получателите, придружена от препоръки за добро изпълнение и копие на договори; в препоръките да са посочени стойността, датата и мястото на извършване на услугите, както и дали е изпълнено професионално и в съответствие с нормативните изисквания. 5.Декларация, съдържаща списък на правоспособните технически лица, включително и на тези, отговарящи за контрола на качеството, с приложени документи за образование и професионална квалификация. 6.Декларация за техническото оборудване, с което участникът ще изпълнява обществената поръчка, с приложени заверени копия на документи за собственост или наем. 7. Доказателства за осигурена възможност за доставка на необходимите материали за дейността (пясък, луга, сол). 8. Доказателства за собствена или наета база на територията на община Карнобат, където ще бъде разположена техниката и складирани материалите за опесъчаване и лугиране. 9.Декларация за осигуряване на дежурни транспортни средства и правоспособни водачи; 10.Декларация от участника, че всички транспортни средства, които ще бъдат използвани при изпълнение на услугите са снабдени с JPS- система; към декларацията се прилагат документи доказващи горепосочените обстоятелства; 11.Декларация от участника, че транспортните средства ще бъдат използвани единствено за изпълнение предмета на поръчката, в случай че бъде избран за изпълнител. 12.Документ за регистрация по ЗДДС, ако е регистриран (заверено копие); 13.Декларация за участието на подизпълнители. 14.Декларация от подизпълнител, че е съгласен да участва като такъв. 15. План за организация на работата. 16.Техническо предложение за изпълнение, включващо срок за изпълнение на поръчката, срок на валидност на офертата - не по-малко от 60 (шестдесет) календарни дни, считано от крайния срок за приемане на офертите. 17.Ценова оферта.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

24/09/2013