Версия за печат

BG-Карнобат

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Карнобат, бул. "България" № 12, За: Деница Димова, България 8400, Карнобат, Тел.: 0559 29126, E-mail: karnobat@mail.bg, Факс: 0559 27165

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://karnobat.acstre.com/.

Адрес на профила на купувача: http://karnobat.acstre.com/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на настоящата процедура е: извършване на доставки на хранителни и нехранителни стоки, перилни и дезинфекционни препарати по предварителни заявки за нуждите на ДВХД – с. Огнен, ДДУИ „Св. Екатерина” – с. Искра, Защитено жилище за младежи – с. Искра, Домашен социален патронаж – гр. Карнобат, Млечна кухня, Центрове за настаняване от семеен тип – 2 бр., Комплекс за социални услуги „Надежда” Общинско предприятие „БКРД”, гр. Карнобат, общинска администрация и детските заведения на територията на община Карнобат по обособени позиции. Обособена позиция № 1: „Месо, риба, месни и рибни изделия. Предвижда се доставка на свинско, телешко, пилешко месо и изделията от тях, както и риба и рибни изделия. Обособена позиция № 2: Мляко и млечни продукти. Предвижда се доставка на прясно мляко, кисело и сухо мляко, сирене, кашкавал, масло, маргарин и други млечни продукти. Обособена позиция № 3: Различни хранителни продукти. Предвижда се доставка на варива, подправки, тестени изделия, хляб и закуски, захар и захарни изделия, други хранителни продукти. Обособена позиция № 4: Плодове, зеленчуци, консерви и компоти. Позицията Предвижда се доставка на разнообразен асортимент на пресни плодове и зеленчуци и консервирани плодове и зеленчуци. Обособена позиция № 5: Нехранителни стоки, перилни и дезинфекционни препарати. Предвижда се доставка на разнообразен асортимент стоки.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

15100000, 15500000, 15300000, 15800000, 39831000

Описание:

Месо и месни продукти
Млечни продукти
Плодове и зеленчуци, преработени и консервирани
Различни хранителни продукти
Перилни и почистващи препарати


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Количеството на стоките, които ще бъдат заявявани зависи от броя на хранещите се и се определя с предварителна седмична заявка. Асортиментът на стоките е подробно описан в „Техническата спецификация”.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

64000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

територията на община Карнобат

NUTS:

BG34

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.Доставките ще се извършват периодично по предварителни заявки, изготвени от определени за това длъжностни лица от съответните заведения. Участниците следва да имат предвид, че доставките на хляб и пресни плодове и зеленчуци ще се извършват всеки ден. 2.Срокът на договора е до 31.12.2013 г. 3.Участникът да притежава санитарно разрешително за транспортното/-ите средство/а, с което/-ито ще се осъществяват доставките, удостоверяващо, че отговаря/т на ветеринарно-санитарните и хигиенните изисквания - заверено/и копие/я. 4. Участникът да притежава удостоверения за регистрация по чл. 12 от Закона за храните от РИОКОЗ и РВМС в случай, че участва за доставка на хранителни стоки и храни от животински произход. 5.Срок на валидност на офертата - 60 (шестдесет) календарни дни, от крайният срок за подаване на офертата. 6.Лицата, които желаят да участват в тази процедура могат да подадат оферта за една или повече обособени позиции.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

27/09/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация и документи са публикувани на адреса на възложителя и адреса на профила на купувача: http://karnobat.acstre.com/

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

20/09/2013